Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: no więc tak po pierwsze to uduszę własnoręcznie i obiema ręcami

sunie ROZNOSI w boksie energia ... do niej trzeba jeździć i ją wybiegać :roll:

P.Iwona mówiła ze dziewczyny co przywiozły ja miały być u niej często i od tamtej pory nie były - nie pisze tego żeby komuś dopiec, tylko może one sobie nie zdają sparwy ze przy tylu psach w hptelu, to właściel, wyprowadza psy na załatwianie sie tylko .
przekażcie im proszę, ze jeśli nie mają jak dojechać i w tym jest problem , to kilka osób jeździ regularnie do Lednicy ,,, mogą/że się zabrać z Nami - nie ma najmniejszego problemu

jak dajemy rade to ją bierzemy, ale zazwyczaj to już czasu brak :shake: :-(przy kilku "swoich" podopiecznych :oops:

Posted

[quote name='agamika']:mad: no więc tak po pierwsze to uduszę własnoręcznie i obiema ręcami

sunie ROZNOSI w boksie energia ... do niej trzeba jeździć i ją wybiegać :roll:

P.Iwona mówiła ze dziewczyny co przywiozły ja miały być u niej często i od tamtej pory nie były - nie pisze tego żeby komuś dopiec, tylko może one sobie nie zdają sparwy ze przy tylu psach w hptelu, to właściel, wyprowadza psy na załatwianie sie tylko .
przekażcie im proszę, ze jeśli nie mają jak dojechać i w tym jest problem , to kilka osób jeździ regularnie do Lednicy ,,, mogą/że się zabrać z Nami - nie ma najmniejszego problemu

jak dajemy rade to ją bierzemy, ale zazwyczaj to już czasu brak :shake: :-(przy kilku "swoich" podopiecznych :oops:
Zaraz napiszę do Uli... Bo to Ula Ją tam zawoziła...
A,że Ona energiczna to właśnie słyszałam...
No nic... Zaraz dam Uli znać,żeby jakoś to rozwiązać...
Bardzo przepraszam,że Trojka sprawia kłopot... :roll:

Posted

[quote name='Klaudus__']Zaraz napiszę do Uli... Bo to Ula Ją tam zawoziła...
A,że Ona energiczna to właśnie słyszałam...

Ona nie sprawia klopotu,jest cudownym radosnym psem.
Dziewczyny pisza o tym,ze ona POTRZEBUJE ruchu,ktorego my przy tylu podopiecznych nie jestesmy w stanie jej zapewnic choc Aga i tak to robi.
To nie sa wyrzuty tylko propozycja pomocy dziewczynom np w dojezdzie....

Posted

[quote name='Klaudus__']
Przecież to nie o to chodzi, że sunia sprawia kłopot.
Tu chodzi o nią a nie o nas. Ona ma naprawdę tyle energii, że jej nie wystarczy króciutkie wyjście na siusianko i koopencję. Zwaszcza w okresie świątecznym hotel jest przepełniony i spacery naprawdę dla niej będa za krótkie

Posted

[quote name='Klaudus__']

:roll: ... przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisałam ...

bardzo miłe podziękowanie, ze staramy sie zorganizować TRojce jakies spacery jak mamy na to czas ale kij z tym - nikt nas w koncu o to nie prosił, a młodą niech nosi po klatce

bardzo tez miła reakcja na to ze proponuje ze jeśli jest problem w dotarciu do hotelu to pomożemy - bo tam sie busem nie dojedzie

A JESLI Z TEGO WSZYSTKIEGO CO NAPISAŁAM WYŁAPAŁAŚ to ze sunia sprawia kłopot i w tym jest problem to albo nie czytałaś dokładnie co napisałam , albo chcesz widzieć kłopot

Posted

[quote name='agamika']:roll: ... przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisałam ...

bardzo miłe podziękowanie, ze staramy sie zorganizować TRojce jakies spacery jak mamy na to czas ale kij z tym - nikt nas w koncu o to nie prosił, a młodą niech nosi po klatce

bardzo tez miła reakcja na to ze proponuje ze jeśli jest problem w dotarciu do hotelu to pomożemy - bo tam sie busem nie dojedzie

A JESLI Z TEGO WSZYSTKIEGO CO NAPISAŁAM WYŁAPAŁAŚ to ze sunia sprawia kłopot i w tym jest problem to albo nie czytałaś dokładnie co napisałam , albo chcesz widzieć kłopot
Chyba mnie źle zrozumiałaś... Ale pominę to ciszą,bo nie mam ochoty,ani siły na nieporozumienia...
Nie miałam nic złego na myśli i nie chciałam Cię urazić.
PRZEPRASZAM...

Posted

[quote name='AMIGA']Przecież to nie o to chodzi, że sunia sprawia kłopot.
Tu chodzi o nią a nie o nas. Ona ma naprawdę tyle energii, że jej nie wystarczy króciutkie wyjście na siusianko i koopencję. Zwaszcza w okresie świątecznym hotel jest przepełniony i spacery naprawdę dla niej będa za krótkie
Ja wiem o tym niestety...:roll: Tylko ja jestem z Pszczyny i niestety do Wieliczki nie dam rady dojeżdzać...
Chociaż jest mi Jej strasznie żal,bo wiem jaka skoczna i wypełniona życiem jest...
Zaraz jak Agamika napisała,że nikt Jej nie odwiedza to zaraz zadzwoniłam do Uli [bo przyznam,że nawet nie wiedziałam,że nikt do Niej nie zagląda...] Ula powiedziała,że nie da rady dojeżdzać,bo ma sporo problemów ze zdrowiem,a nie zna nikogo kto mógłyby to za Nią robić...
:roll:

Posted

A Trojka ma jakies ogłoszenia?? Przecież ona tak długo nie wytrzyma:shake:
Stabnie sie niesfornym psem, który jak się wyrwie raz na swobodę to nie będzie jej można okiełznać/ Nie jestem wprawdzie psim psychologiem, ale uważam, że wbrew wszelkim trudnościom i kłopotom trzeba suni zorganizowac jakąs opiekę

Posted

Czy mógłby ktoś coś skrobnąć (tzn. tekst do ogłoszenia) bo wrzucę ja na wątek krakowski i porobię ogłoszenia.
Tyle, że ja jej nie znam i nie chce zmyślać :p
I do kogo kontakt

Posted

Ank@2 napisał(a):
Czy mógłby ktoś coś skrobnąć (tzn. tekst do ogłoszenia) bo wrzucę ja na wątek krakowski i porobię ogłoszenia.
Tyle, że ja jej nie znam i nie chce zmyślać :p
I do kogo kontakt

O Trojce wiem niewiele...
Porafi chodzić na smyczy,toleruje koty i psy,jest niesamowicie energiczna,potrafi zachować czystość w domu [nawet jak zostaje sama kilka godzin]łagodna [ale nie mylić ze "spokojna",bo Trojka to raczej typ dzikuski :evil_lol: biega, szaleje, bawi się] Do ładnych tekstów to ja raczej głowy nie mam... :roll:

Posted

[quote name='Ank@2']W najbliższym czasie coś pomyślę nad jej ogłoszeniem :cool3:
Trochę ogłoszeń Trojce już porobiłam...
Tylko muszę jeszcze sprawdzić gdzie,boniebardzo pamiętam :roll: | :eviltong: