Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wczorajszego wieczoru jadąc samochodem Pani Ula zauważyła biegającącego po środku drogi pieska...O mały włos psiak wskoczyłby Jej pod koła... Ledwo wyhamowała...Samochód jadący za Nią także... Zjechała więc na pobocze zawołała kudłacza i obserwowała, gdzie będzie się psiak wybierał... Sunia była straszliwie zdezoriętowana... Po krótkim namyśle postanowiła zabrać czworonoga do domu... Z opisu Pani Uli wynika,że suczka jest bardzo spokojna i grzeczna... Jest nauczona czystości - co oznacza,że mieszkała w domu... Nie ma nic przeciwko kociakom, ponieważ aktualnie przebywa z kotem. Potrafi też chodzić ładnie na smyczy. Jednakże zakładam ten wątek, ponieważ psina nie może pozostać u Niej... Jeżeli jednak w najbliższym czasie nie zgłosi się nikt zainteresowany dziewczynką Ula będzie zmuszona oddać Ją do schoniska (czego wolelibyśmy uniknąć) Więc bardzo Was proszę o pomoc w znalezieniu Jej domku... _____________________________________________ Aktualizacja: Suczka znajduje się w hoteliku - pod opieką Tamb - za co Cioteczce bardzo dziękujemy, bo w innym przypadku trafiłaby ponownie do schroniska... Oto namiary: tel: 785 549 189 gg: 3964166 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl A oto Ona:loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nie ja nie... Ale zapytam Uli czy nie wrzuciła... Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Przyznam szczerze,że nie wiedziałam gdzie mała była znaleziona. Pisałam teraz do Uli i czekałam na odpowiedz. Otóż mała została znaleziona na granicy Zabrza i Rudy Śląskiej... Na drodze "głównej"... Napiszę jeszcze do Mysi - Ona jest z Zabrza... Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Nie spadaj malutka... Na pierwszą skaczemy! Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='j3nny']tez podniose Dziękuję... Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ojj mógłby Ją ktoś wypatrzyć... Ponieważ u Uli zostać nie może... :roll: A bardzo Jej szkoda do schroniska... Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Hmm... Nikt do Ciebie biedulko nie zagląda... :placz: Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jeszcze na "dobranoc" zaglądam... Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Wskakuj na pierwszą... Domek pilnie potrzebny... Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Na pierwszą Mała... Czas Nam ucieka... Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='j3nny']hop moze jednak ktos cie zobaczy Dziękuję,że do Nas zaglądasz... Chyba dopiero jak mała trafi do schroniska i strasznie zmarnieje to zacznie budzić zainteresowanie... Quote
Recommended Posts