Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
gdzie ty chodzisz na spacery ze swoimi psami i o ktorej godzinie ?

Mam kilka tras. Najczęściej polami w kierunku Dębowca (od ul. Gościnnej) lub w kierunku Wapienicy i później skręcam w stronę lotniska, wzdłuz lotniska do Orzeszkowej i potem w dół i Karpacką do domu. Jeżeli rowerem to Karpacką do trasy leśnej Dębowiec - Wapienica i w zależności od czasu i ilości światła przed siebie ew. znowu lotnisko (ale to już bardzo póżno, gdy nie ma w okolicy samochodów).

Z domu raczej nie wychodzę przed dziewiatą wieczorem, czasami jeszcze później... Wcześniej dla psów trochę za ciepło, poza tym, nie tak łatwo położyć dzieci spać.... :roll:

Posted

Najfajniejsze sa zdjecia ( 2 ostatnie w drugiej partii ) Chyba z Twoim dzieciaczkiem? Heh, ma na obdu swietna mine, takjaki piesek ( na tym co na cos sie zapatrzyli ) :) BEdzie fajna pamiatka :)

Posted

Zdjęcia mojego Paco powinny być do tygodnia. Zrobilam tylko 10 zdjęć i aparat coś mi się zepsuł i przewinął film. A więć dzisiaj dam je do wywołania a później muszę poprosic mike, żeby mi je zeskanował :D

Posted

Ciesze sie Agnieszka ze w koncu masz kolejnego hasiora :) no i gratulacje (troche spoznione ale nie bylo mnie przez jakis czas)...a jak tam kot zyje jeszcze? :P

Posted

Rav kot narazie jeszcze żyje :D Na początku to kot siedział cały czas pod łóżkiem i warczał na psa, a Paco raczej był obojetny w stosunku do kota. Ale od kilku dni jest na odwrót. Kot już mniej się boi psa, ale nadal na niego warczy a Paco jak mój kot zaczyna uciekać to go goni po całym domu.

Posted

Przykro mi z powodu kota Ice :(

Agnieszka mam nadzieje ze uda Ci sie przyjechac z Paco do Katowic :) ( a moze i kota wezmiesz :P )

Posted

Wiesz Aga tylko jest jeden kłopot. Bo jak powiedziałam mamie, ze zza niedługo pojade na spotkanie do Katowic to powiedziła, że mnie samej nie puści :(( Powiedziała, że jak chcę to mogę jechać ale tylko z nią :((

Posted

Witam po nieobecnosci ;)

Wiecie, a ja myslalm ze zlot w katowicach to dla ich mieszkancow i okolic :\ Przeczytam zaraz wszystko dokladnie co do nego ( termin ) i moze wpadne? ;) Jesli to jakos niedlugo ( koniec oprzyszlego tyg.? )

Posted

Iiiiasne Party wpadaj zapraszamy :D im wiecej ludzi tym lepiej no a dlatego stwierdzilismy ze to zlocik dla ludzi z okolic Katowic no bo wiadomo ze nie kazdy moze przejechac pol Polski :) (sorki ze niektorzy mogli to zrozumiec ze to zlot dla ludzi z Katowic )