Miśka Posted September 28, 2002 Author Posted September 28, 2002 przeciez JEST kilka ras, procz husky gdzie spotyka sie niebieskie teczowki m.in border collie, dalmatynczyki (tu jest to wada dyskw.)............. I nie zawsze takie warunki dyktuje natura. Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze USG zle wplywa na ciaze (resorpcja zarodkow) - wlasnie dlatego ludzie mysla ze usg nie jest skuteczne, bo nie pokazuje rzeczywistej liczby szczeniat. Owszem, pokazuje - ale w chwili badania, bo potem czesc moze sie wchlonac.... Quote
Max Posted September 28, 2002 Posted September 28, 2002 To jest chyba najgorsze we wszystkim, że czasy dyktowania warunków przez nature skończyły się niemal całkowicie, dziś człowiek musi wszystko dyktować, jestem ciekaw co będzie za 50, albo za 100 lat... Quote
agacia Posted September 28, 2002 Posted September 28, 2002 Jej coz za straszna wizja przyszlosci. Aby temu zapobiec trzeba przekonywac ludzi aby zaczeli zyc w zgodzie z natura. Quote
szybszy_od_dylizansu Posted September 28, 2002 Posted September 28, 2002 oni kochają naturę za swoim płotem a las już nie jest ich własnościa więc dlatego można tam wywalać śmieci Quote
Losvin Posted September 30, 2002 Posted September 30, 2002 Mimo wszystko ja jestem za naturalnym porządkiem natury.Rozumiem,że badania z DNA są potrzebne ale dlaczego odrazu poprawiać naturę? To do niczego dobrego nie doprowadzi.Wszystkie dziedziny naukowe zmierzają do przodu lecz żadna nie trzyma się swoich pierwotnych założeń. A jeśli coś wymyślą ciekawego to zaraz się tym zaczyna interesować wojsko i rozmyślać czy przypadkiem im się nowy wynalazek nie przyda w armii. Wszystko jest do kitu :cry: Quote
Recommended Posts