Koperek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kochana niusia!:loveu: Cóż więcej? Typowy bassecik: kocham Cię, ale tam mi coś pachnie, więc mnie pilnuj, bo sama pilnować się przecież nie będę:loveu::evil_lol: Oceniona tyle, co w tytule. Zaczyna się grzybek- po zapachu poznałam. Ogólnie zadbana sunieczka, która potrzebuje domu, jak mało który psiak- ZERO PODSZERSTKA!:-( A tak patrzy tymi swoimi pięknymi ślepiami! Tak patrzy... :( ...że o matko! Quote
Koperek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Na spacerku bardzo się ożywia i cieszy ogonkiem, ale wtedy lało, więc nici z fotek plenerowych. Quote
Aleksandra. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Te jej oczy... :( Kciukam za dobry domek! Quote
Pink Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Z tego co czytalam na wroclawskim topiku i u bassetfanow, niunka ma juz dom w Lublinie... szybka akcja byla :multi: Quote
Koperek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pink napisał(a):Z tego co czytalam na wroclawskim topiku i u bassetfanow, niunka ma juz dom w Lublinie... szybka akcja byla :multi: No to pieknie! Niestety nie mialam czasu wczesniej jej pokazac... Zmieniam tytul:) Quote
Koperek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Bella1 napisał(a):Ale chyba jeszcze jest w Schronisku No więc właśnie... Przed chwilą przeczytałam, że jest problem z transportem:shake: Quote
Worel Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 skoro domek za posrednictwem bassetfanow, to moze transport za pomoca dogo? nic na mapie nie widac ciekawego????? jak ja kocham basety! Quote
Bella1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A w jakiej miejscowości jest dom dla suni Quote
GoskaGoska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bella1 napisał(a):A w jakiej miejscowości jest dom dla suni w Lublinie Quote
Koperek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 No dzisiaj w końcu babcia zebrała się do podróży :) Oby było jej jak najlepiej w nowym domku!!!:multi: Quote
Recommended Posts