margobo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Lola jedzie jutro do Warszawy dzięki Alvaro :p. Stamtąd dalej do Łomży. Będzie miała domek z ogródkiem. Dwóch chłopaków (13 i 10 lat), którzy już za nią tęsknią. Dwoje dorosłych i babcię. Lola odebrana:multi: Nowa właścicielka zachwycona. A tak dla sprostowania to jest dwóch chłopców 13 i 12 lat. Po świętach obiecuję fotki z nowego domku Loli, może uda się zrobić zdjęcia razem z Luną (Księżycowym Pyłem) jak uda mi się uchwycić mojego "szatanka" :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich.:loveu: Quote
alvaro Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Nie można nie być zachwyconym Lolą jak się ją pozna :loveu: wczoraj wyciągnełam je jeszcze na siku Lolusia była w 7 niebie :evil_lol: to sunia której wszystko pasuje;) Quote
ElzaMilicz Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='alvaro']Gó...... prawda Lola w 100 procentach zawdzięcza nowy los Elzie Milicz :loveu: Elza pna Bóg co w dzieciach wynarodzi:eviltong: Właśnie, że nieprawda !!! [SIZE="3"]Ten dom to zasługa tajemniczej Margobo.:iloveyou: Powyżej widzę pewną deklarację. Czekamy. :razz: :lol: Quote
margobo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witam. Sunia ma na imię Sara. Jest w domku uwielbiana przez wszystkich domowników. Wykompana, najedzona, cała szczęśliwa :loveu: Przechodzi z łóżka na łóżko, to prawdziwy pieszczoch. Uwielbie towarzystwo ludzi i jest zawsze tam gdzie jest ich w danej chwili najwięcej :lol:. Oto obiecane fotki. Przytulona do Pańci gotowa na pieszczoty Pozdrawiam Margobo Quote
ElzaMilicz Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [SIZE="3"]Sara- księżniczka i tak jest traktowana. :p Pięknie. :) Jeszcze raz dziękuję, Margobo. :calus: Tego mi dziś było trzeba, bo jakoś ostatnio nic się nie układa. :shake: Atos ciągle u mnie, a taki dobry z niego stróż... http://www.dogomania.pl/forum/f28/atos-w-dt-szuka-dalej-ds-109060/index50.html Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 w takim razie pozdrowienia dla Sary i całej rodzinki :evil_lol: szczęścia w nowym roku Wam życzę i pociechy z panienki ;) Quote
brydzia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Fajnie, że już jest w swoim nowym domku:loveu:, pozdrowienia dla nowej rodzinki i całuski dla Loli:buzi: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Weszłam na wątek i z miejsca się zakochałam :loveu: Założyłam nawet wątek na innym forum, a tu kurcze niepotrzebnie! :multi: Bardzo się cieszę :multi: Quote
funia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bardzo jestem szczęśliwa ,Super akcja:loveu: Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Weszłam na wątek i z miejsca się zakochałam :loveu: Założyłam nawet wątek na innym forum, a tu kurcze niepotrzebnie! :multi: Bardzo się cieszę :multi: Na jakim forum ? :razz: Pytam z ciekawości, bo są dwa miksy wyżła wajmarskiego do adopcjii. Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To niewielkie forum internetowe http://www.pieskiswiat.f ora.pl [bez spacji] Quote
żabusia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zmieńcie może tytuł bo jest mylący, bardzo:multi: Quote
margobo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 chyba już czas na zminę :eviltong: sunie nie wróci do adopcji :multi: Quote
Recommended Posts