Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze takie dwa :

Sunieczka przesłodka, bardzo proludzka, posłuszna, nie sprawia kłopotu w domu, dogaduje się ze wszystkimi zwierzętami.[SIZE="3"] Po prostu cud-miód.

Kto jej zrobi ogłoszenia ?

Posted

Wieczorem poproszę znajomą co robi mi ogłoszenia może podepniemy ją pod miź wilczarza wiem że trochę na siłę ale w zwykłych zginie nasza Lolitka:evil_lol:

Posted

:lol::loveu:jak na nie patrze to marzę o tym jak wszystkie suki miałby charaktery tych dwóch to adopcji byłby znacznie prostrze bo każdy mógłby mieć po 20 syk:diabloti::cool3:Dzięki

Posted

ona jest w rzeczywistości jeszcze wdzięczniejsza - zdjęcia nie oddają jej całego uroku - oczywiście nie ujmując nic fotografowi:evil_lol:

mam nadzieję że zima jej się podoba, wreszcie może poznać jej zalety biegając i węsząc w śnieżnym puchu a nie marznąc na betonie i obserwując śnieżynki zza krat ;)

Posted

behemotka napisał(a):
Poprosimy nowe foty :p Nie proście, bo nie ma kiedy ich zrobić.
Super, że to delikatne biedactwo już nie w schronie... Kobiet się niby o takie rzeczy nie pyta ;), ale ile ona waży?

Lola waży 15 kg, to kruszynka. :evil_lol:

Posted

[quote name='ElzaMilicz'] Lola waży 15 kg, to kruszynka. :evil_lol:
Kurczę, szkoda... :placz:
Szukam drugiego psiaka do towarzystwa mojemu Kazanowi i myślałam o Loli (cudna jest :loveu:). Niestety, ten mój głupek nie potrafi się bawić ze znacznie od siebie mniejszymi psami :-(, próbuje je radośnie wytarzać w piasku/trawie/śniegu, więc duża różnica wagi odpada :shake:

Z ogromnym żalem muszę zrezygnować :-(. Ale mam nadzieję, że Lola szybko znajdzie wspaniały dom :thumbs:

Posted

A taki o:

Ten czarny znaczy się ;)
Z haszczakiem zabawa jest super, ze wszystkimi psami podobnej wielkości lub większymi też spoko. Z mniejszymi - nauczona doświadczeniem już go nie puszczam, bo młody nie kuma, że nie każdy lubi zapasy i że małego zwierza to można uszkodzić takim przetaczaniem :oops:

Posted

Lola nie jest małym psem jest wysoka ma dobre 60 cm tyle że chudzinka ma taką charcią sylwetkę :loveu: a jest sprawdzona w zabawach z dużym towarzystwem a raczej ogromnym:evil_lol: w dużej ilości u mnie przeżyła :lol:

Posted

ha... w takim domu pełnym miłości - psiej między innymi - trudno żeby panna nie była usatysfakcjonowana :loveu:

a tak w ogóle duże ukłony dla Ciebie Alvaro :ylsuper: za wszystko co robisz dla psiaków