ElzaMilicz Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Spokój dzieci !!! Wczoraj padało i było bardzo brzydko, poczekam na lepsza pogodę z następnymi zdjęciami. Quote
nika28 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No nareszcie zdjęcia ! :p Ja już mówiłam że ona jest PRZECUDNA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 I jeszcze takie dwa : Sunieczka przesłodka, bardzo proludzka, posłuszna, nie sprawia kłopotu w domu, dogaduje się ze wszystkimi zwierzętami.[SIZE="3"] Po prostu cud-miód. Kto jej zrobi ogłoszenia ? Quote
alvaro Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Wieczorem poproszę znajomą co robi mi ogłoszenia może podepniemy ją pod miź wilczarza wiem że trochę na siłę ale w zwykłych zginie nasza Lolitka:evil_lol: Quote
alvaro Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 :lol::loveu:jak na nie patrze to marzę o tym jak wszystkie suki miałby charaktery tych dwóch to adopcji byłby znacznie prostrze bo każdy mógłby mieć po 20 syk:diabloti::cool3:Dzięki Quote
tyciaNi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ona jest w rzeczywistości jeszcze wdzięczniejsza - zdjęcia nie oddają jej całego uroku - oczywiście nie ujmując nic fotografowi:evil_lol: mam nadzieję że zima jej się podoba, wreszcie może poznać jej zalety biegając i węsząc w śnieżnym puchu a nie marznąc na betonie i obserwując śnieżynki zza krat ;) Quote
brydzia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Super fotki,a nasza Lola widać zadowolona. Przekochany psiak:loveu::loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 i ten czarny duży mokry nochalek - cudo :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziewczyny pomóżcie mi w ogłoszeniach z tym szczeniakiem: http://www.dogomania.pl/forum/f28/psota-123694/ Ona musi szybko znaleźć dom. Quote
brydzia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A ty Lola nie ociągaj się i wędruj na pierwszą stronkę szukać domku;) Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 witam Lolę :loveu: mam nadzieję że dobrze jej na tymczasie :evil_lol: Quote
behemotka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Poprosimy nowe foty :p Super, że to delikatne biedactwo już nie w schronie... Kobiet się niby o takie rzeczy nie pyta ;), ale ile ona waży? Quote
ElzaMilicz Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 behemotka napisał(a):Poprosimy nowe foty :p Nie proście, bo nie ma kiedy ich zrobić. Super, że to delikatne biedactwo już nie w schronie... Kobiet się niby o takie rzeczy nie pyta ;), ale ile ona waży? Lola waży 15 kg, to kruszynka. :evil_lol: Quote
behemotka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='ElzaMilicz'] Lola waży 15 kg, to kruszynka. :evil_lol: Kurczę, szkoda... :placz: Szukam drugiego psiaka do towarzystwa mojemu Kazanowi i myślałam o Loli (cudna jest :loveu:). Niestety, ten mój głupek nie potrafi się bawić ze znacznie od siebie mniejszymi psami :-(, próbuje je radośnie wytarzać w piasku/trawie/śniegu, więc duża różnica wagi odpada :shake: Z ogromnym żalem muszę zrezygnować :-(. Ale mam nadzieję, że Lola szybko znajdzie wspaniały dom :thumbs: Quote
behemotka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A taki o: Ten czarny znaczy się ;) Z haszczakiem zabawa jest super, ze wszystkimi psami podobnej wielkości lub większymi też spoko. Z mniejszymi - nauczona doświadczeniem już go nie puszczam, bo młody nie kuma, że nie każdy lubi zapasy i że małego zwierza to można uszkodzić takim przetaczaniem :oops: Quote
tyciaNi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ha takie filigranowe panienki najbardziej potrafią zajść za skórę :evil_lol: ale zobaczymy jak to będzie ;) ....tutaj też Brydzi nie ma....? Quote
alvaro Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Lola nie jest małym psem jest wysoka ma dobre 60 cm tyle że chudzinka ma taką charcią sylwetkę :loveu: a jest sprawdzona w zabawach z dużym towarzystwem a raczej ogromnym:evil_lol: w dużej ilości u mnie przeżyła :lol: Quote
tyciaNi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ha... w takim domu pełnym miłości - psiej między innymi - trudno żeby panna nie była usatysfakcjonowana :loveu: a tak w ogóle duże ukłony dla Ciebie Alvaro :ylsuper: za wszystko co robisz dla psiaków Quote
tyciaNi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 podnoszę w niedzielne popołudnie :cool3: Quote
Recommended Posts