Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lola to przecudowny pies a raczej sunia którą nawet moja mam się zachwyciła ( to rzadki przypadek bo mama parokrotnie wspominała że nienawidzi przezemnie psów i koni:shake:) a Lola mówi mi :zostaw sobie :eviltong: a ja na to że jak mi woźmie Coco dominantkę bo tak nie była by szczęśliwa a ona na to ona już raz w życiu miała psa i ja nie wychodziłam z nim na spacery a teraz wielka psiara jestem ( miałam 6 lat jak wyżej wymieniony pies zszedł z tego świata chwalebną śmiercią):evil_lol:

Posted

Lolitka chodzi na spaceki i ma się super apetyt też dopisuje zapomniałam dodać że wyniki krwi miałam w piątek i wszystko cacy moczni o.k. a o tosię najbardziej bałam. Lolitka szuka domu gdzie będzię psiakiem domowym:eviltong:Lola nadaje się do dzieci jak i też pogodzi się z innymi psiakami czy kotami to pies któremy wszystko pasuje takie psiaki to skarb i rzadkość

Posted

hihi dzięki serdecznie za komplementy skierwane właściwie w nie tą stronę... taka utalentowana to ja nie jestem - wiesz przecież jak mnie i moje umieętności komputrowe mąż określił (nie będę przekinać a portalu) :razz:

mam ograniczny dostęp do netu węc jestem sporadycznie :cool3:

ale nasze leszzzzzczńskie piękności podnoszę i pamiętam o zmarzniętych psich ryjkach:loveu: