Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/figa-w-ciapki-szuka-swojego-pana-124552/"][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/figa.jpg[/IMG][/URL] ściągajcie banerek Figuni :loveu:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jedzie na DT jednak potrzebny by był bazarek dla niej ja już finansowo nie wyrabiam :placz: a sunia będzie potrzebaowała wora dobrej karmy transport i koniecznie wizyta u weta. Jeśli ktoś byłby chętny zrobić jej bazarek będę dozgonnie wdzięczna

Posted

Lola już u mnie jest strasznie chuda przechodzi przez wszystkie bramy :shake: zdjęcia dorzucę później potrzebuje DS jak najszybciej!!!!!!!teraz sieci w domu z Plamką

Posted

Lola jest przekochana , przemiziasta i przegrzeczna w domku nie siusia ani nic łagodnie nastawiona i do kotów i do psów i suk jedno tylko przychodzi jej z trudem zatrzymać się najpierw z rozpędu wpadła do basenu:crazyeye: a potem takie wiraże że zdjęcia są straszne ale wkleję.. wychodzi na to że z wilczarza napewno ma jedno kocha biegać:eviltong: a oto Lola pierwszy raz od kilku miesięcy biega luzem:

Lola Andzia i Plamka
stanęła na sekunde:

fajne te koleżanki ale ja chyba je lubię bardziej niż one mnie:

Posted

chyba nie nie wiem dokładnie bo natalia ją ogłaszała można ją ogłaszać jakby się ktoś chętny znalazł:loveu: bo ja niestety nie umiem sunia ma okło dwóch lat od raoku w schronie tak myślałam że była długo bi nikt jej nie widział:-(

Posted

Lola jedzie to weta kiepsko je trzeba jej pobrać krew dużo pije boję sie o moczni:shake: dziewczyny wczoraj ją odwiedziły i wymiziały Lola dokładnie wie do czego służy kanapa:eviltong:. A gdzie Lola ma swoich fanów zdaje się że będą jej potrzebni:evil_lol: Lola sie wpatruje tymi smutnymi wielkimi oczami nie ma chętnych na bazarek:oops:. Po powrocie napiszę co stwierdzono po ogólnych oględzinach

Posted

Lola już po wizycie dostała Advokata zachowywała się wspanile do wszystkich się cieszyła sunia nie boi się ani ludzi ani miejsc komu taką słodycz. Lolusia ma też pobraną krew aby sprawdzić czy jej mizerna postura nie jest przyczyną choroby. Podnoszę Lolusię :loveu:

Posted

muszę powiedzieć że w dniu wczorajszym wprosiłam się do Alvaro i dzięki jej uprzejmości mogłam poobcować trochę z Lolą :evil_lol:

psina jest cudowna, teraz radosna, skoczna, wdzięczna w każdym spojrzeniu nie mówiąc już o uroku osobistym, którego z pewnością jej nie brakuje :loveu:

odwiedzajcie kochaną Lolę i nie pozwólcie przejść koło nosa takiej przyjaźni :eviltong:... więc odwiedzać, promować i szukać domu księżniczce :mad:

Posted

Mój mąż zawiózł dzisiaj Lolę do Elzy Milicz ( gorące podziękowania za tyle serca okazane naszej przytulance ) Teraz trzeba aktywnie szukać domu sunieczce :p