tyciaNi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 w takim razie do jutra Lola....;) trzymaj się Quote
brydzia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No widzę,że imię wybrane tyż ładnie:cool3: Wskakuj dziecinko na pierwszą stronę,bardzo proszę o domek dla naszej Loli:p Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 odwiedzam Lolę :evil_lol: czy każdy zapoznał się ze zdjęciami księżniczki :mad:? hoop, Quote
brydzia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 coś mało ludzików Cię odwiedza, oczywiście oprócz twoich ciotek, czy nikt nie zauważy twoich przepięknych oczu i spojrzenia błagającego o dom?:placz: Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jestem jestem... mam nadzieję że niedługo :painting: i Lola bedzie wniebowzięta. minie izolowanie się od innych stworzeń i nieufność a może ktoś potrafi zrobić jakiś bannerek - dla mnie to wyższa szkoła jazdy jeszcze:confused: Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jest nasza kochana Lola na pierwszej pozycji :sweetCyb: musicie przyznac że ujęcie bardzo korzystne, prawda :lmaa: Quote
Ulka18 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Gdzie oglaszacie Lole? Czy suczynka ma allegro/alegratke i inne ? U nas w Mielcu byla bardzo podobna suczka, tez taka strachliwa, ale na szczescie ma cierpliwy dom. Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 niestety jeszcze nie ma ogłoszeń nie bardzo wiemy jak się do tego zabrać jesteśmy początkujce :oops: poza tym sunia jest tam kilka miesięcy i wcześniej nie było można wchodzić do schroniska to bardziej punkt zatrzymań psów niz schronisko więc prawnie nie funkcjonuje tam wolontariat :shake: Quote
terra Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mnie się ta sunia wydaje podobna do wilczarza. Jaka duża ona jest? Ale niezależnie od wszystkiego jest piękna :loveu: Quote
alvaro Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Mnie tyż się wydaje podobna ale nie jest aż tak duża może to i dobrze średniaczek taki jeszcze kilka dni i sunia będzie miała DT ze schroniska ciężko allegro zrobić bo nie wiadomo jakby był cud i by poszła do domku byle nie na łańcuch:-( Lola trzymaj się może już niedługo uśmiechnie się do ciebie los Quote
alvaro Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tycia ni ja też chcę taki banerek:crazyeye::evil_lol:ale jeszcze żeby klikając na niego można było wejść na wątek naszych słodziaków:multi:a LOLA wyszła najładniej bo ona jest naj naj naj słodzsza najkochańsza naj bardziej miziasta i wszystkjo naj cud malinka dziwczynka;) Quote
alvaro Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ciotka Brydzia ma jutro opowiedzialne zadanie ja Loli nie zobaczę hopsam z innym słodziakiem po domek:multi: i liczę na domek dla Loli:evil_lol: Quote
nika28 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 alvaro napisał(a):...taki jeszcze kilka dni i sunia będzie miała DT... Super ! :multi: Quote
alvaro Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Aha i chciałam sprostować suka absolutnie poza bramami schroniska nie jest strachliwa ( mam niezsocjalizowaną sukę i strachliwą to nie to) na spacerze ogon jest do góry i morda się śmieję na okragło ona poprostu tak żle znosi schonisko lub obsługę ale najważniejsze jest to aby jak najszybciej opuściła to miejsce i nad tyma należy pracować mam nadzieję na Dt dla niej ale nie zapeszam później sunia będzie potrzebowała ogłoszeń. Ja chcę taki banerek z Lolą:evil_lol: Quote
tyciaNi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 witam wszystkich miłośników Loli i nie tylko. proszę mi szybko pisać kiedy i gdzie szykuje się DT dla Loli? i jaki schroniskowy piesek ma domek i gdzie i kiedy i jak? Pisać, pisać bo szczęście mnie paraliżuje :lying: Quote
tyciaNi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 tak tak wiem serdecznie dziękuję :loveu: [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1738...uka_domku.html"][COLOR=#000000]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1738...uka_domku.html[/COLOR][/URL] zapraszam Quote
tyciaNi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 no i widzę że przez weekend nikt nie odwiedza Loli :shake::shake: Trzymaj się ciepło Fraglesko :evil_lol: Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 no witam i podnoszę sierściucha :multi: Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 pragnę poinformować, że zrobiłam psince ogłoszenie [URL="http://www.przygarnijzwierzaka.pl/"]PrzygarnijZwierzaka.[COLOR=#f33f25][B]pl[/B][/COLOR][/URL] :evil_lol: [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?akcja=pokaz&id=483]POMӯ - CUDOWNA, PRZERA Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 teraz jestem w trakcie umieszczania ogłoszenia tej suni w ciapki - nazwałam ją Figa od Figielek bo jest taka skoczna i figlarna :evil_lol: mam nadzieję że nie macie nic przeciwko :cool3: Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 założyłam jej oddzielny wątek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/figa-w-ciapki-szuka-swojego-pana-124552/?highlight="][B][COLOR=#000000]Figa w ciapki szuka swojego Pana[/COLOR][/B][/URL] :cool3: Quote
Recommended Posts