Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W leszczyńskim schronisku przebywa sunia w typie psów myśliwskich jest tam od początku mojego wolontariatu nie miałam pojęcia o jej istnieniu gdyż sun ia nie wynuża nosa z budy :-( jest tak od początku bez zmian. Nikt jej nie zabierze bo nikt kto przychodzi jej nie widzi panowie nie mają czasu jej proponować i wyciągać na siłę. Sunia również kiepsko je:shake: na szczęście z nią razem jest również sunia strachliwa więc nie jest chociaż zdominowana po paru próbach wspólnymi siłami udało nam się wywrócić budę i wyciągnęłam ją na spacer do opuszczenia bram była jak sparaliżowana trzeba ją było wynosić. Za schroniskiem okazaqła się normalna mało strachliwa i strasznie wesoła nie moge przestać o niej myśleć :shake: może ktoś ma jakiś pomysł jak jej pomóc, może komuś się spodoba jest naprawdę urocza i grzeczna już wysterylizowana może jakiś DT ja mogę jej zapewnić wyżywienie i zacząć ogłaszać . Ona nie może tam zostać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wolontariuszka jestem od kilku miesięcy sunia prawdopodobnie i tak przebywa tam dłużej dzisiaj do niej pójdę spróbuje się dowiedzieć jak długo już jest i skąd się wzięła.

Posted

urocza przestraszona panienka... rzeczywiście jest przerażająco szczupła ale usposobienie ma bardzo łagodne
podczas próby wyprowadzenia wcale nie była agresywna patrzyła tylko z przejęciem i lekkim niedowierzaniem że ktoś chce ją zabrać z tamtego miejsca i po co?
jest prześliczna z lekkim irokezem na grzbiecie i uszami jak z bajki o Fraglesach :evil_lol:
w każdym razie spacer podobał jej się tak bardzo jak bardzo nie chciała opuścić budy
Z pewnością będzie oddanym i kochającym psem :p

Posted

Jest naprawdę przeurocza i bardzo wystraszona:-(, ale tak jak alvaro pisze na spacerku była całkiem inna , trochę pracy i ktoś będzie miał przekochanego przyjaciela:loveu::loveu:. Więc w górę nasza kochana!!!!!!!!

Posted

proponuje imię dla dziewczyny: Lola, chociaż do gustu przypadła mi również Tundra - bardziej oryginalne i wyszukane - dla psa o charakterystycznym i niepowtarzalnym wyglądzie... co Wy ta no?
może jakieś inne propozycje :eviltong:

Posted

tyciaNi napisał(a):
proponuje imię dla dziewczyny: Lola, chociaż do gustu przypadła mi również Tundra - bardziej oryginalne i wyszukane - dla psa o charakterystycznym i niepowtarzalnym wyglądzie... co Wy ta no?
może jakieś inne propozycje :eviltong:

Lola fajnie brzmi i mi się bardzo podoba :p

Posted

:evil_lol:tak Lola przynajmniej ma taką figurę niestety jej stan bez zmian zdięć nowych nie mam jutro jej coś pstryknę niestety lokatorów jej przybyło:shake:
Dlaczego nikt nie chce Loli???????????????:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ja ktoś odemnie weźmie onka i dalmatyńczyka to ja wezmę Lolę :eviltong: a tyczasem może szypciej komuś w oko wpadnie
na spacerek:p