alvaro Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 W leszczyńskim schronisku przebywa sunia w typie psów myśliwskich jest tam od początku mojego wolontariatu nie miałam pojęcia o jej istnieniu gdyż sun ia nie wynuża nosa z budy :-( jest tak od początku bez zmian. Nikt jej nie zabierze bo nikt kto przychodzi jej nie widzi panowie nie mają czasu jej proponować i wyciągać na siłę. Sunia również kiepsko je:shake: na szczęście z nią razem jest również sunia strachliwa więc nie jest chociaż zdominowana po paru próbach wspólnymi siłami udało nam się wywrócić budę i wyciągnęłam ją na spacer do opuszczenia bram była jak sparaliżowana trzeba ją było wynosić. Za schroniskiem okazaqła się normalna mało strachliwa i strasznie wesoła nie moge przestać o niej myśleć :shake: może ktoś ma jakiś pomysł jak jej pomóc, może komuś się spodoba jest naprawdę urocza i grzeczna już wysterylizowana może jakiś DT ja mogę jej zapewnić wyżywienie i zacząć ogłaszać . Ona nie może tam zostać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nika28 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bidulka :-( Mi się bardzo podoba... Potrzebny DT !!! Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No gruba to ona nie jest... A jak długo ty jesteś tam wolontariuszką? Quote
alvaro Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wolontariuszka jestem od kilku miesięcy sunia prawdopodobnie i tak przebywa tam dłużej dzisiaj do niej pójdę spróbuje się dowiedzieć jak długo już jest i skąd się wzięła. Quote
tyciaNi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 urocza przestraszona panienka... rzeczywiście jest przerażająco szczupła ale usposobienie ma bardzo łagodne podczas próby wyprowadzenia wcale nie była agresywna patrzyła tylko z przejęciem i lekkim niedowierzaniem że ktoś chce ją zabrać z tamtego miejsca i po co? jest prześliczna z lekkim irokezem na grzbiecie i uszami jak z bajki o Fraglesach :evil_lol: w każdym razie spacer podobał jej się tak bardzo jak bardzo nie chciała opuścić budy Z pewnością będzie oddanym i kochającym psem :p Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 podnoszę, przepiękna suczka! pilnie DT Quote
brydzia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jest naprawdę przeurocza i bardzo wystraszona:-(, ale tak jak alvaro pisze na spacerku była całkiem inna , trochę pracy i ktoś będzie miał przekochanego przyjaciela:loveu::loveu:. Więc w górę nasza kochana!!!!!!!! Quote
brydzia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 W górę nasze słonko . Pokazuj się ciotkom, może znajdzie się domek , może ktoś Cię pokocha tak jak my:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
brydzia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :Dog_run::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
alvaro Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Taka urokliwa:-( prosi o pomoc ....... Quote
brydzia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wracaj mała na górę i szybko szukaj domku:lol: Quote
brydzia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie spadaj malutka tak szybko, bo cię nikt nie zdąży zauważyć Quote
brydzia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ciotka była mocno zapracowna, ale na koniec dnia udało się zaglądnąć, śmigaj do góry nasze cudeńko:loveu::lol: Quote
tyciaNi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 proponuje imię dla dziewczyny: Lola, chociaż do gustu przypadła mi również Tundra - bardziej oryginalne i wyszukane - dla psa o charakterystycznym i niepowtarzalnym wyglądzie... co Wy ta no? może jakieś inne propozycje :eviltong: Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tyciaNi napisał(a):proponuje imię dla dziewczyny: Lola, chociaż do gustu przypadła mi również Tundra - bardziej oryginalne i wyszukane - dla psa o charakterystycznym i niepowtarzalnym wyglądzie... co Wy ta no? może jakieś inne propozycje :eviltong: Lola fajnie brzmi i mi się bardzo podoba :p Quote
alvaro Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 :evil_lol:tak Lola przynajmniej ma taką figurę niestety jej stan bez zmian zdięć nowych nie mam jutro jej coś pstryknę niestety lokatorów jej przybyło:shake: Dlaczego nikt nie chce Loli???????????????:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ja ktoś odemnie weźmie onka i dalmatyńczyka to ja wezmę Lolę :eviltong: a tyczasem może szypciej komuś w oko wpadnie na spacerek:p Quote
Recommended Posts