anulus Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witam do adopcji pies o imieniu Nansuk w wieku około osmiu lat. Pies spokojny przyjazdny do ludzi. Z powodu wyjazdu włascicieli na stałe za granicę pies został oddany w piatek do schroniska Ciapkowo w Gdyni. Blizsze informacje ''Ania Mol''<andzia.kicia@wp.pl Quote
anulus Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Witam !! Bardzo prosze o pomoc wszystkich dogomaniaków w poszukiwaniu nowego własciciela dla tego pieska bo żal ściska jak on to przezyje:placz: podaje tel kont. osoby która powie cos wiecej na ten temat kom. 661961166 lub na podany wyżej kontakt pocztowy. pozdrawiam i dziekuję anulus Quote
Abrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witam. Piesek jest naprawde baardzo kochany. Szkoda żeby się zmarnował w schronisku.:placz: Jest w wieku 8 lat, bardzo żywiołowy i energiczny. Wychowany z dziećmi. Jedyny problem to sylester. Boi się wystrzałów. Moim zdaniem nadaje się do pilnowania gdyż odrazu szczeka. Niewiem jak zachowuje się w kontaktach z innymi psami. Może znajdzie się miła rodzinka, która przygarnie tego "uśmiechniętego" niuniusia. Quote
menusia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ten psiak jest cudowny:loveu:Pomimo swoich 8 lat,jest pelen zycia.Brdzo lubi bawic sie pilka i roznymi miskami.Bardzo lubi dzieci i swietnie nadaje sie do pilnowania mieszkania:cool3:Nie wpusci nikogo obcego.:angryy:Jest przyzwyczajony do zostawania w domu na wiele godzin,nie robi absolutnie zadnych szkod.Nie przepada za innymi psami,ale jest usluchany i reaguje na wszelakie zakazy. Jedyna jego wada jest slabosc do lakoci:cool3:Dla ciasteczka i cukiereczka zrobi wszystko.:lol:Chipsikiem tez nie pogardzi:cool3:Jest niesamowicie zabawny.Zal by reszte zycia spedzil w schronisku:placz:Niunius ma wielkie serce i na pewno odwdzieczy sie za przygarniecie:lol: Quote
basia1963 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nic sie nie zmieniło ? Bo coś cicho tutaj... Quote
Pinesk@ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O ile się nie mylę Nansuk nadal siedzi w schronie... :-( Quote
basia1963 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oj to niedobrze by było. Ale założycielka wątku się nie odzywa więc może... Quote
anulus Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Witam! Przykre ale nadal nikogo nie możemy znalesc dla Nansuka coś słabo to widzę, szkoda. bardzo proszę o pomoc dogomaniaków POMÓŻCIE!!!!!!!!:placz: Quote
basia1963 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 anulus, może dodaj go tam: adopcje.8p.pl Quote
anulus Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Witam!! Basiu bardzo dziękuję wieczorkiem umieszczę jego ogłoszenie pozdrawiam anulus:placz: Quote
anulus Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Witam! Basiu dodałam ogłoszenie do str. którą podałaś, już się ukazało. Bardzo dziękuję, anulus Quote
Ajula Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ludzie za granicę, a pies do schroniska :-( jakie to podłe.. Quote
menusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :placz:znam tego psiaka i naprawde jest cudowny:loveu:Nie narobi juz zadnych szkod w domu,bo jest dorosly i dobrze ulozony:pMa wieeeeelkie serce,a opiekunom odwdzieczy sie wiernoscia i miloscia. Moze ktos potrzebuje psa do pilnowania domu????? W tym jest swietny:pnie wpusci nikogo:mad: Quote
viverna Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a może każdy zrobi po jednym ogłoszeniu? mogę sklecić jakiś tekst Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja mogę wstawic na adopcje.org i na alegratke. Tylko tekstu właśnie nie mam :roll: Chyba że z pierwszej strony przekopiuje co nie co. Quote
basia1963 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 viverna napisał(a):a może każdy zrobi po jednym ogłoszeniu? mogę sklecić jakiś tekst No to sklecaj ;). Nie za bardzo wiem jak dodawać ogłoszenia ale człowiek powinien się uczyć całe życie bo mu mózg obumiera ;) Quote
viverna Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ok wieczorem "sklecę" treść ogłoszenia i zrobię banerek Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ogłoszeń jest gdzie dodawac. Trzeba tylko poświęcic temu dużo czasu. Ja też już od jakiegoś czasu ogłaszam nasze niektóre "ciapkowskie psiaki". No ale Nansuka dobrze nie znam, choc wiem który to psiak. A banerek się przyda bo "siedzę" na kilku innych forach więc będzie pomocny w szukaniu mu domku :fadein: No to czekam na tekścik:p Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No i ładny banerek mamy :multi: A tekścik? :cool3: Jutro wybieram się do schroniska. Zabiorę Nansuka na spacerek i może jakąś sesyjkę fotograficzną zrobię ;) Quote
Recommended Posts