agaga21 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 dopiero 5 minut wcześniej przed moim poprzednim postem jej odpisałam więc może zadzwoni jeszcze dziś lub jutro. a jak ona do kotów?dogada się? Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T , w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
Benia-b Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='akacha']Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką Tatarską, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Akacha-a możesz tak z polskiego na nasze ? Z jakiego powodu została zakończona współpraca? Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Benia-b']Akacha-a możesz tak z polskiego na nasze ? Z jakiego powodu została zakończona współpraca? nie wszystkich temat w szczegółach pewnie zainteresowałby, dlatego nie chciałabym się zagłebiać. Quote
Charly Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ojejku:evil_lol:. naprawdę mam pecha, gdzie nie wejde to "ogloszenie" a czy te sprawy mają do czynienia z tą sunia? bo jesli nie, to powoli już zakrawa na spam czy jak kto woli OT i nadaje się do usunięcia:roll: Quote
mosii Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Charly napisał(a):ojejku:evil_lol:. naprawdę mam pecha, gdzie nie wejde to "ogloszenie" to tak jak ja:evil_lol: a ws suni Tigra nie nadaje sie do bloku, Ona uwielbia przestrzeń...... Quote
jaco-placo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mosii nie wiadomo czy do bloku sie nie nadaje,napewno woli dwór,ale bedąc u ciebie,przeciez nie wyła i nie skakała po szybach.:evil_lol:Ps.Benia żyjesz?uffff:multi: Quote
Benia-b Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 jaco-placo napisał(a):Ps.Benia żyjesz?uffff:multi: ...a żyję:eviltong:-jeszcze pare dni i całkiem ożyję:evil_lol: i pójde do nieba z butami :p Quote
jaco-placo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Agaga dzwoniła rozmowa bardzo miła i konkretna.Zobaczymy jak sie dalej ptoczy sprawa.Państwo mieszkaja w bloku.Podałem numer do Mosii,ona więcej wie o Tigrze. Quote
akacha Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='akacha']nie wszystkich temat w szczegółach pewnie zainteresowałby, dlatego nie chciałabym się zagłebiać. więcej na ten temat napisał kwapa w tym wątku, gdzie też wyrażono zainteresowanie, więc dla bardziej zainteresowanych podaję: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzym-nie-mam-gdzie-go-dac-potrzebne-pieniadze-na-hotelik-125452/index32.html#post12045723, aby się nie powtarzać. Na zapytania na PW odpowiedziałam, w razie czego można też korzystać z mojego maila kasia@rottka.pl i telefonu 606 910 935. Quote
ab-agnieszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 zapisuje watek i zaczytam czytac od poczatku Quote
jaco-placo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 W niedziele bedzie wizytA przed adopcyjna w Łebie,wiec trzymajcie kciuki. Quote
haker11 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ja oczywiście tyż trzymam kciuki:loveu: Niech się Tigrze wreszcie uda;) Quote
jaco-placo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wizyta nie doszła do skutku,baby pod podanym adresem nie bylo,telefonu nie odbierała,ludzie to są jednak po..bani.:angryy: Quote
akacha Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Charly napisał(a):ojejku:evil_lol:. naprawdę mam pecha, gdzie nie wejde to "ogloszenie" a czy te sprawy mają do czynienia z tą sunia? bo jesli nie, to powoli już zakrawa na spam czy jak kto woli OT i nadaje się do usunięcia:roll: przepraszam, ze teraz dopiero, ale rzadko zaglądam, stąd zaległości. oczywiście ze mają, zresztą nie tylko z tą sunią, ale z każdym, przebywającym u mosii psem. nasze psy już nie przebywają i przebywać nie będą z uwagi na niewłaściwą opiekę. i dlatego pozwoliłam sobie umieścić to info w watkach psów "u mosii", nie z powodu spamu, ale zeby zwrócić uwagę, czy z psami wszystko ok. chociaz, jeśli ta sunia ma uzyskać "talię osy". to lepszego miejsca nie znajdziecie :angryy:. Quote
jaco-placo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Sprawdzone ostatnio dwa domy,nic z tego nie wyszło ,powiem wam ,ludzie to sie bawia.:cool1:.Walczymy dalej o jej domek.Wreszcie kiedys sie uda,musi.:evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Czy ktos moze mi napisac jaki suka ma charakter, czy nadaje sie do domu z innymi zwierzetami, z dziecmi itd i jakies namiary kontaktowe?? Robilam nowa strone adopcyjna i mi Tygrunie wywialo gdzies a dogo tak muli ze sie nie dokopie do zadnych info:angryy: Ludzie to maja nasrane za przeproszeniem:shake: Quote
jaco-placo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Sula dzis zmienila hotel mieszka teraz u Beaty w Konstancinie pod Wawą,nie dlatego ze coś mi u Mosii nie pasowało,po prostu u Beaty przewija sie wiecej ludzi,a chodzi oto zeby wreszcie jakis dom znaalezc.Biedna ta Tigra mówie wam musiała byc nieżle lana w swoim zyciu ,jest bardzo wrazliwa,potrzebuje dużo miłości i kogos naprawde z duzym serduchem,i chcacefgo jej pomoc ,mam nadzieje ze wreszcie nadejdzie ten czas,kiedy bede mogł napisac ze ma domek.Furciaczek dzwoniła jakas Pani od ciebie dzieki ze o suni pamietałaś.Na razie nic z tego nie wyszło,wspólnie uzgodnilismu ze szuka jednak troche innego psa.Furciaczek wejdz na bordoże forum tam jest temat suki i wszystko sie dowiesz.Musisz wejśc w molosy w potrzebie. Quote
furciaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To ja lece przekopywac bordoze forum, bedzie mi latwiej odpowiednim ludziom polecac suczydlo bo tak to tylko mowie ze fajny pies:oops: Pod Warszawa hmm w Wawie jest Pan ktory juz od dluzszego czasu szuka psa dla siebie w takim typie, podesle mu Jacku Twoj nr :) Quote
Recommended Posts