Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką

27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T , w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii.
Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii.

Posted

[quote name='akacha']Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką

27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką Tatarską, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii.
Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii.

Akacha-a możesz tak z polskiego na nasze ?
Z jakiego powodu została zakończona współpraca?

Posted

[quote name='Benia-b']Akacha-a możesz tak z polskiego na nasze ?
Z jakiego powodu została zakończona współpraca?
nie wszystkich temat w szczegółach pewnie zainteresowałby, dlatego nie chciałabym się zagłebiać.

Posted

ojejku:evil_lol:. naprawdę mam pecha, gdzie nie wejde to "ogloszenie"

a czy te sprawy mają do czynienia z tą sunia? bo jesli nie, to powoli już zakrawa na spam czy jak kto woli OT i nadaje się do usunięcia:roll:

Posted

Charly napisał(a):

to tak jak ja:evil_lol:

a ws suni
Tigra nie nadaje sie do bloku, Ona uwielbia przestrzeń......

Posted

[quote name='akacha']nie wszystkich temat w szczegółach pewnie zainteresowałby, dlatego nie chciałabym się zagłebiać.

więcej na ten temat napisał kwapa w tym wątku, gdzie też wyrażono zainteresowanie, więc dla bardziej zainteresowanych podaję: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzym-nie-mam-gdzie-go-dac-potrzebne-pieniadze-na-hotelik-125452/index32.html#post12045723, aby się nie powtarzać. Na zapytania na PW odpowiedziałam, w razie czego można też korzystać z mojego maila kasia@rottka.pl i telefonu 606 910 935.

• 2 weeks later...
Posted

Charly napisał(a):

a czy te sprawy mają do czynienia z tą sunia? bo jesli nie, to powoli już zakrawa na spam czy jak kto woli OT i nadaje się do usunięcia:roll:

przepraszam, ze teraz dopiero, ale rzadko zaglądam, stąd zaległości. oczywiście ze mają, zresztą nie tylko z tą sunią, ale z każdym, przebywającym u mosii psem. nasze psy już nie przebywają i przebywać nie będą z uwagi na niewłaściwą opiekę. i dlatego pozwoliłam sobie umieścić to info w watkach psów "u mosii", nie z powodu spamu, ale zeby zwrócić uwagę, czy z psami wszystko ok. chociaz, jeśli ta sunia ma uzyskać "talię osy". to lepszego miejsca nie znajdziecie :angryy:.

Posted

Czy ktos moze mi napisac jaki suka ma charakter, czy nadaje sie do domu z innymi zwierzetami, z dziecmi itd i jakies namiary kontaktowe??
Robilam nowa strone adopcyjna i mi Tygrunie wywialo gdzies a dogo tak muli ze sie nie dokopie do zadnych info:angryy:

Ludzie to maja nasrane za przeproszeniem:shake:

Posted

Sula dzis zmienila hotel mieszka teraz u Beaty w Konstancinie pod Wawą,nie dlatego ze coś mi u Mosii nie pasowało,po prostu u Beaty przewija sie wiecej ludzi,a chodzi oto zeby wreszcie jakis dom znaalezc.Biedna ta Tigra mówie wam musiała byc nieżle lana w swoim zyciu ,jest bardzo wrazliwa,potrzebuje dużo miłości i kogos naprawde z duzym serduchem,i chcacefgo jej pomoc ,mam nadzieje ze wreszcie nadejdzie ten czas,kiedy bede mogł napisac ze ma domek.Furciaczek dzwoniła jakas Pani od ciebie dzieki ze o suni pamietałaś.Na razie nic z tego nie wyszło,wspólnie uzgodnilismu ze szuka jednak troche innego psa.Furciaczek wejdz na bordoże forum tam jest temat suki i wszystko sie dowiesz.Musisz wejśc w molosy w potrzebie.

Posted

To ja lece przekopywac bordoze forum, bedzie mi latwiej odpowiednim ludziom polecac suczydlo bo tak to tylko mowie ze fajny pies:oops:
Pod Warszawa hmm w Wawie jest Pan ktory juz od dluzszego czasu szuka psa dla siebie w takim typie, podesle mu Jacku Twoj nr :)