Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonila do mnie solaris1

[SIZE=4]Sprawa domku dla jamnika nadal aktualna.

Nie dopytalam o wiecej szczegolow jak sie miewa jego wlasciciel, nie bardzo moglam rozmawiac.

Solaris bedzie dzis sie kontaktowala z osoba wskazana przez agata-air.
Ten kontakt moze przyniesie rozwiazanie, moze nie.

Nadal szukamy domku:roll:

Posted

Melduję się. Przepraszam Pixie, że dopiero teraz ale ostatnimi czasy sporadycznie włączam komputer.

Jeśli jest taka potrzeba to mogę go wziąć na kilka dni. Problem polega na tym, że w piątek jadę do Płocka i nie mam możliwości zabrania ze sobą psa.

Posted

Marcik napisał(a):
Melduję się. Przepraszam Pixie, że dopiero teraz ale ostatnimi czasy sporadycznie włączam komputer.

Jeśli jest taka potrzeba to mogę go wziąć na kilka dni. Problem polega na tym, że w piątek jadę do Płocka i nie mam możliwości zabrania ze sobą psa.

Marcik dzieki. Solaris mam nadzieje ze zawiadomi czy K. do ktorej skierowala agata-air bedzie w stanie pomoc psiakowi.
Nie wiem nic wiecej ponad to, co napisalam w ciagu dnia.
Pies potrzebuje domku. Sprawa aktualna.

Spytam inaczej , czy po powrocie moglabys mu zapewnic tymczas i jesli tak to na ile?:roll: o ile nie stanie sie cud?

Posted

pixie napisał(a):
Marcik dzieki. Solaris mam nadzieje ze zawiadomi czy K. do ktorej skierowala agata-air bedzie w stanie pomoc psiakowi.

Spytam inaczej , czy po powrocie moglabys mu zapewnic tymczas i jesli tak to na ile?:roll: o ile nie stanie sie cud?

Myślę, że do świąt Bożego Narodzenia bo wtedy znów na dłużej pojadę do domu.

Posted

pixie napisał(a):

Tutaj nie cudu a zdjęć potrzeba, żeby ogłoszenia porobić. Jak to jamnik to szybko domek znajdzie. Tylko zdjęcia.

Będzie u Marcik będziemy prztykać.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tutaj nie cudu a zdjęć potrzeba, żeby ogłoszenia porobić. Jak to jamnik to szybko domek znajdzie. Tylko zdjęcia.

Będzie u Marcik będziemy prztykać.

nie mialam zadnej wiadomosci
ani solaris sie nie pojawila w watku ...hmmmm
co z jamnikiem?

Posted

Marcik napisał(a):
Podbijam. Jak wygląda temat?

............

hmmm nie wiem nic
moze wysle smsa do solaris1?
szkoda ze sie nie pojawila w watku i chocby slowkiem napisala jak wyglada aktualnie sytuacja..czy mamy sie glowic i szukac domku czy tez nie...

czasami tak bywa z nowymi watkami alarmowymi..."z zewnatrz":shake:

Posted

CZY COKOLWIEK WIADOMO?

Jeśli będzie potrzebna moja pomoc to muszę poinformować o konkretach osoby, z którymi mieszkam. Już krzywo się patrzą bo powiedziałam o ewentualnym tymczasowiczu i nie mogą się doprosić o szczegóły :roll:

Poza tym pomoc może się przydać gdzie indziej.

Posted

[quote name='Marcik']CZY COKOLWIEK WIADOMO?

Jeśli będzie potrzebna moja pomoc to muszę poinformować o konkretach osoby, z którymi mieszkam. Już krzywo się patrzą bo powiedziałam o ewentualnym tymczasowiczu i nie mogą się doprosić o szczegóły :roll:

Poza tym pomoc może się przydać gdzie indziej.[/quote]

ano nic nie wiadomo...

Marcik rozejrzyj sie za inna bida..mysle ze solaris1 trafilaby tutaj jesli bylaby sprawa megapilna lub nierozwiazana, zwlaszcza ze dogo nie zostawilo sprawy bez dalszego ciagu...czy on wypalil ..tego niewiem..i trzeba czekac
jednak w miedzyczasie inne bidy potrzebuja tych mini-mozliwosci ktore mamy

Posted

[quote name='Marcik']CZY COKOLWIEK WIADOMO?

Poza tym pomoc może się przydać gdzie indziej.[/quote]
ja też tak myslę. Duzo krzyku o nic.

Posted

[B][SIZE=3]słuchajcie!

u nas na Ursynowie znaleziono jamniorka... [/SIZE][/B]

[CENTER][SIZE=4][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziono-jamnika-warszawa-ursynow-123903/#post11206717[/URL][/B]
[/SIZE][/CENTER]
Pani go wzięła, ale skoro ma alergika to nie bardzo może u niej zostać... :shake:

proszę popytajcie! domek (:roll:) tymczas...
pewnie nikt go nie szuka, bo już 10 lat ma ;/ parszywi ludzie...

Posted

[B]mam wiadomosc z pierwszej reki tj pomocnej dloni...
od Kariny S. z Biura Lobbingu Prozwierzecego[/B]

Karina z ktora skontaktowala sie solaris, pozostaje teraz w bezposrednim kontakcie z panem opiekunem starszego jamnika,

[B]Jamnik z tego watku, podaje za Karina, zapewne bedzie czwartym do jamniczego brydza u jej cioci u ktorej w domu sa jedynie jamniki / podobno tylko one potrafia grac w brydza:eviltong:/[/B]

[B][COLOR=Red]Marcik.[/COLOR][/B].widzialas tego pieknego jamniorka z watku przyklejonego przez mru...
to jest jamnik na tymczasik no i nie tylko:evil_lol:

swiatlo zielone

mozesz juz zapowiadac jego wizyte..wspolokatorom, chyba ze osoby ktre go znalazly jednak go u siebie zostawia

• 11 months later...
Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f1159/schronisko-dla-zwierzat-w-lowiczu-171870/

informacje ze schroniska:

To jest Atos. Atos jest 4 letnim psem rasy jamnik, którego jakaś pani
przyprowadziła do schroniska bo "przybłąkał się" tydzień temu a pani ma już
dużego psa, chorą mamę, a Atos jak to ujęła "pcha jej się do domu". Spójrzcie na zdjęcia ze smyczą, Atos jeszcze nie wie, że zostanie, a potem zdjęcie już za kratami... i te oczy - on już wie! Pani wepchnęła Atosa za kraty i poszła sobie. Mały podobnie jak Coco i jej Mama trzęsie się z zimna.
Pewnie ma jamniczy charakter... ale teraz jest tylko przerażony...