piotrjan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj w Nitrze Kasia i jej psiaki zaszalały :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trezik : CAJC :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jagusia : CAC , CACIB , BOB i BOG :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gratki od naszego kennelu !!! [/FONT] Quote
mortikia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [CENTER] Gratulacje dla właścicielki i drapanki dla psiaków! :multi::loveu:[/CENTER] Quote
Kida Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Brawa !!! :sweetCyb::sweetCyb: Kasia, szalejesz ! :) Gratki dla Twoich psiaków :loveu: P.S. Dzisiaj mamy 1.11.2008 ;) Quote
Martynaaaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Century Gothic]gratulacje!;)[/FONT] Quote
flashka-g Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Brawo:) i Jola chyba coś powygrywała z futerkami doszły mnie słuchy?:multi: Quote
Florka_xyz Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Super:multi:Ogromniaste Gratki:loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kasiu Ogromne GRATKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Drapanki dla Jagusi i Zuczka nie ma co spisaliscie sie :evil_lol: Quote
gidelskie-psy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [SIZE="4"]Wielkie gratulacje dla wspaniałej trójki!!!!!!!!!!! Quote
Cyraneczka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [SIZE="4"]Piękny wynik Kasiu!!! Gratki dla Ciebie i psiulków!!!! Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dzięki! Dzięki! :loveu: Wystawa dla nas bardzo udana, ale nie tylko dla nas ;) Wyniki (sędzia Otakar Vondrous z Czech): PSY kl. młodzieży Quattro Fairbanks Jednicka- dosk. II Snowmist's Ontario Treasure- dosk. I, w pierwszej "10" na BiS jr kl. championów Ebonyshadow N' Shapali's Dragon- dosk. II, res. CAC, res. CACIB- ukończony Championat Słowacji Kristari's Chinook at Jenicka- dosk. I, CAC, CACIB kl. użytkowa (cestna?) Oumiak's The Show Must Go On- dosk. I SUKI kl. młodzieży Ebonyshadow's Husqvarna Isis- dosk. I- ukończony Młodzieżowy Championat Słowacji Queen Ankie Jednicka- dosk. II Queen Betty Jednicka- nb kl. pośrednia Claudia Cardinale of Marook Ravine- dosk. II, res. CAC Natasha Forjana- dosk. I, CAC Pretty Blackie Jednicka- dosk. III kl. otwarta Blanche Sweet of Marook Ravine- dosk. II, res. CAC Full of Energy Potęga Naturalności- dosk. III Heaven's Blue Taja Siwash Legend- nb Husqvarna Winter Love- dosk. I, CAC, res. CACIB (o wartości CACIB'a) kl. championów Evening Falls Potęga Naturalności- dosk. II, res. CAC Jagienka z Coyoacan- dosk. I, CAC, CACIB, BoB, BoG Naty Jednicka- dosk. III Tak, więc szczęśliwców na tej wystawie było, wśród Polaków, więcej ;) Jeszcze raz gratulacje dla Joli za zdobyte tytuły:multi: A Gabrysi pieknie dziękuję za zaprezentowanie Jagódki w porównaniu i jakby nie patrzeć, za wywalczenie z nią Best of Breed :loveu: Mam nadzieję, że Druciana Księżniczka nie dała się za bardzo we znaki :saint1: Aha! A Brygadę Husky People mamy taką: :thumbs: Dzięki Kochani za atmosferę cud-miód (i orzeszki)! Quote
mortikia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [CENTER]No brawo! W takim razie gratulacje również dla Joli, Dragona, Isis i Winter Love !:multi: Jakoś do tej pory cicho tu o nich było :oops:[/CENTER] Quote
efra-husky Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 NigdyNigdy napisał(a):A Gabrysi pieknie dziękuję za zaprezentowanie Jagódki w porównaniu i jakby nie patrzeć, za wywalczenie z nią Best of Breed :loveu: Mam nadzieję, że Druciana Księżniczka nie dała się za bardzo we znaki :saint1: Kasiu jeszcze raz ogromniaste gratulacje dla Żuczka i Jagódki :loveu: Pokazanie się z nią na ringu to sama przyjemność :razz: Może jakiś promil waszych sukcesów nam się udzieli ;) :evil_lol: Pierwszy raz widziałam Żuczka na żywo :loveu:cud, miód i orzeszki jak to powiedziałaś. Rozpływam się patrząc na jego ruch :loveu: Gratulacje również dla Joli za skończenie championatów :multi: Wielkie dzięki dziewczyny za super spędzony czas :p Quote
Nitor-Nivalis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gratulacje dla calej polskiej ekipy dzielnie walczylisci :multi::multi::multi::multi: Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzięki! Dzięki! :loveu: efra-husky napisał(a):Może jakiś promil waszych sukcesów nam się udzieli ;) :evil_lol: Czego Wam życzę :) Zresztą.... Sama widzisz, że z nami, jak z dziećmi- nie potrzebujemy CACIB'a to przekazujemy go dalej ;) Ale ale! Zapomniałam o ważnym zwycięstwie :razz: Ebonyshadow's Husqvarna Isis- II Best in Show Juniorów! :diabloti: Quote
efra-husky Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 NigdyNigdy napisał(a): Ale ale! Zapomniałam o ważnym zwycięstwie :razz: Ebonyshadow's Husqvarna Isis- II Best in Show Juniorów! :diabloti: SUPER :laola: Bardzo zasłużenie :p Myślę, że teraz Jola bardziej uwierzy w Isis :razz: Quote
flashka-g Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jeszcze raz ogromne Gratulacje dla Kasi i Joli i ich futerek!!:multi::multi::multi: Quote
Cyraneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No to wielkie gratki dla Joli i jej teamu!!!! I gratki dla wszystkich za zdobyte tytuły i nowe championaty!!!!! Quote
Manu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kasiu ! No proszę ! Życzyłam Ci powodzenia i pięknie zaszalałaś ! Dla mnie - mimo, że tam nie byłam - ta wystawa to ważne wydarzenie, bo koleżanka od wilczaków odebrała mi stamtąd sunię grenlandkę i przywiozła do Polski :multi: Quote
Jednicka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cestna klasa = klasa honorowa ... i Nanook byl BIS klasy honorowej :-) Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='efra-husky']Myślę, że teraz Jola bardziej uwierzy w Isis :razz: No, właśnie.... Ja tam nie wiem, co ta Jola tak w nią nie wierzy- dla mnie to jedna z lepszych obecnie pokazywanych suk w Polsce :roll: Jeszcze z dziesięć razy jej to powtórzę, to może w końcu zacznie wierzyć :eviltong: Manu;11170616 napisał(a):Dla mnie - mimo, że tam nie byłam - ta wystawa to ważne wydarzenie, bo koleżanka od wilczaków odebrała mi stamtąd sunię grenlandkę i przywiozła do Polski :multi: No i w końcu nie udało mi się jej zobaczyć, a byliśmy tak bliziutko :cool1: Moniko, dawaj zdjęcia Księżniczki na forum! :razz: [quote name='Jednicka']Cestna klasa = klasa honorowa ... i Nanook byl BIS klasy honorowej :-) No, to gratulujemy! ...i uśmiechu na twarzy życzymy :grins: Quote
Recommended Posts