Cekinka13* Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Edytko, kochana, jeszcze raz wielkie dzięki!!! :loveu: Do kiedy możesz go u siebie przetrzymać? Nie masz jak zrobić mu zdjęć, tzn. nie masz apartu, tak? Może pożycz od kogoś? Bo bez fotek się nie obejdzie... potrzebne są do ogłoszeń. A ja Mińsku będę dopiero w sobotę.
nika28 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jak dobrze że go wziełaś :loveu: Mam nadzieję że uda się jednak zrobić jakieś zdjęcia :roll:.
Kara. Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 rybon36 też jest z Mińska. Może pomoże ze zdjęciami. No i jest wetem:cool3: Dogomania Forum - Zobacz Profil: rybon36
edyta3. Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cekino, mogę go przetrzymać do czasu, aż znajdzie nowy dom :), tylko potrzebna mi jest kasa na karmę oraz szczepienia. Dziś będzie u mnie znajoma z aparatem i zrobimy zjęcia Sonyemu :)
Cekinka13* Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Super, w takim razie czekamy na fotki :p A kasy ile Ci potrzeba?
Cekinka13* Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Podnoszę, może ktoś szuka psa idealnego :cool1:
edyta3. Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mam fotki :) Sony kocha aportować :), nauczyłam go dzisiaj siadać i przychodzić na komendę, jest niezwykle pojętny
nika28 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Wyobrażałam go sobię inaczej...
Cekinka13* Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Piękny pychol :loveu::loveu::loveu: Teraz trzeba go poogłaszać. Jutro napiszę jakiś tekst do ogłoszeń. Edytko, odpowiedz na moje pytanie - ile kasy potrzeba Ci na szczepienia oraz karmę?
evita. Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Właśnie trafiłam na wątek. W razie czego służę pomocą w allegro i innych ogłoszeniach ;)
edyta3. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cekinko, potrzeba mi ok. 150 zł na karmę i szczepienia (nie wliczając pieniędzy, które ja daję), Sony wczoraj został sam na 7 godz. i nic nie zniszczył, czekał spokojnie, jest wspaniały :)
Cekinka13* Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 edyta3. napisał(a):Cekinko, potrzeba mi ok. 150 zł na karmę i szczepienia Mam kasę z moich bazarków, podaj proszę swój nr. konta to przeleję. Jak wrócę ze szkoły, to napiszę jakiś tekścik do ogłoszeń ;)
evita. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Sony w górę !!! ;) P.S. Może warto napisać w tytule, że to mix posokowca itp ;)
edyta3. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mam bardzo dobrą wiadomość :), Sony zostaje u mnie :), nie mogłabym go oddać, po prostu bym nie potrafiła, on jest najwspanialczym psem na świecie, grzecznym, pojętnym, kochanym, cudownym, ideał psa, zakochałam się w nim, jest to mój najlepszy przyjaciel :) Nie planowałam mieć drugiego czworonoga, ale cóż... :) Cekinko, bardzo Ci dziękuję za Sonyego, tak naprawdę Ty go uratowałaś :) Może napiszę, co jestem w stanie mu zaoferować: Przede wszystkim całe swoje serce. Codzienne, długie spacery, niezbędną ilość ruchu (zacznę uprawiać z nim agility, ma super predyspozycje do tego sportu :)), opiekę weterynaryjną, dobre jedzonko (karmę hills), wszystko czego potrzebuje :) Zapewniam, że będzie u mnie szczęśliwym psem :) Cekinko, chciałabym się z Tobą spotkać, podpisać umowę adopcyjną itd., pisałaś, ze będziesz w Mińsku w sobotę bodajże? :)
nika28 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wspaniała wiadomość !!!! :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę !
Cekinka13* Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 edyta3. napisał(a):Sony zostaje u mnie Słucham???!!! :crazyeye: :loveu: :multi: :smilecol: Ale się cieszę!!! :multi: :multi: :multi: Super! :loveu: edyta3. napisał(a):Cekinko, tak naprawdę Ty go uratowałaś Nie! To TY go uratowałaś! I bardzo Ci za to dziękuję!!! :Rose: :Rose: :Rose: edyta3. napisał(a):Cekinko, chciałabym się z Tobą spotkać, podpisać umowę adopcyjną itd., pisałaś, ze będziesz w Mińsku w sobotę bodajże? Tak, będę w sobotę, wyślij mi na priva swój adres ;)
evita. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 O retyyyy- ale super zakończenie :multi::multi::multi::multi::multi:
NaamahsChild Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :multi::multi::multi::multi: Masz przepiękne cudo:loveu:
Kara. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie miałam czasu wejść na wątek a tu proszę- tymczas się zakochał:lol: Dlatego mój TZ absolutnie nie zgadza się na żadne tymczasy.:-( Wie, że za chwilę mielibyśmy zwierzaków po dach:evil_lol:
Recommended Posts