Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edytko, kochana, jeszcze raz wielkie dzięki!!! :loveu:

Do kiedy możesz go u siebie przetrzymać? Nie masz jak zrobić mu zdjęć, tzn. nie masz apartu, tak? Może pożycz od kogoś? Bo bez fotek się nie obejdzie... potrzebne są do ogłoszeń. A ja Mińsku będę dopiero w sobotę.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekino, mogę go przetrzymać do czasu, aż znajdzie nowy dom :), tylko potrzebna mi jest kasa na karmę oraz szczepienia.
Dziś będzie u mnie znajoma z aparatem i zrobimy zjęcia Sonyemu :)

Posted

Piękny pychol :loveu::loveu::loveu: Teraz trzeba go poogłaszać. Jutro napiszę jakiś tekst do ogłoszeń.

Edytko, odpowiedz na moje pytanie - ile kasy potrzeba Ci na szczepienia oraz karmę?

Posted

Cekinko, potrzeba mi ok. 150 zł na karmę i szczepienia (nie wliczając pieniędzy, które ja daję),
Sony wczoraj został sam na 7 godz. i nic nie zniszczył, czekał spokojnie, jest wspaniały :)

Posted

edyta3. napisał(a):
Cekinko, potrzeba mi ok. 150 zł na karmę i szczepienia

Mam kasę z moich bazarków, podaj proszę swój nr. konta to przeleję.
Jak wrócę ze szkoły, to napiszę jakiś tekścik do ogłoszeń ;)

Posted

Mam bardzo dobrą wiadomość :),
Sony zostaje u mnie :), nie mogłabym go oddać, po prostu bym nie potrafiła, on jest najwspanialczym psem na świecie, grzecznym, pojętnym, kochanym, cudownym, ideał psa, zakochałam się w nim, jest to mój najlepszy przyjaciel :) Nie planowałam mieć drugiego czworonoga, ale cóż... :) Cekinko, bardzo Ci dziękuję za Sonyego, tak naprawdę Ty go uratowałaś :)
Może napiszę, co jestem w stanie mu zaoferować: Przede wszystkim całe swoje serce. Codzienne, długie spacery, niezbędną ilość ruchu (zacznę uprawiać z nim agility, ma super predyspozycje do tego sportu :)), opiekę weterynaryjną, dobre jedzonko (karmę hills), wszystko czego potrzebuje :) Zapewniam, że będzie u mnie szczęśliwym psem :)
Cekinko, chciałabym się z Tobą spotkać, podpisać umowę adopcyjną itd., pisałaś, ze będziesz w Mińsku w sobotę bodajże? :)

Posted

edyta3. napisał(a):
Sony zostaje u mnie

Słucham???!!! :crazyeye: :loveu: :multi: :smilecol:

Ale się cieszę!!! :multi: :multi: :multi: Super! :loveu:

edyta3. napisał(a):
Cekinko, tak naprawdę Ty go uratowałaś

Nie! To TY go uratowałaś! I bardzo Ci za to dziękuję!!! :Rose: :Rose: :Rose:

edyta3. napisał(a):
Cekinko, chciałabym się z Tobą spotkać, podpisać umowę adopcyjną itd., pisałaś, ze będziesz w Mińsku w sobotę bodajże?

Tak, będę w sobotę, wyślij mi na priva swój adres ;)

Posted

Nie miałam czasu wejść na wątek a tu proszę- tymczas się zakochał:lol:

Dlatego mój TZ absolutnie nie zgadza się na żadne tymczasy.:-( Wie, że za chwilę mielibyśmy zwierzaków po dach:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...