Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś przed cmentarzem w Mińsku Maz. ok. 10 osób stało i rozmawiało o psie, domyśliłam się, że o tym, który stał u ich stóp. Usłyszałam: "biedaczek...", "szkoda psa...", "jak tak można?"... Z ciekawości podeszłam bliżej i zapytałam, co się stało... "Nie widziała pani? Jakiś dupek go tu przed chwilą porzucił, wywalił z samochodu!" :angryy::angryy::angryy: Zapytałam, czy ktoś zeoferowałby mu DT, nawet za kasę... i tłum szybko się rozszedł i zostałam sama jak palec z psem :angryy:. A co ja mogłam zrobić? :shake: Dałam psiakowi jeść, pić no i poszłam... Nie mogłam wziąć go ze sobą, bo nie miałabym gdzie umieścić go powrocie od domu... Psiak jest bardzo przyjazny, bardzo lubi pieszczoty... Jest do kolana i nie ma więcej niż rok. Wygląda jak przerośnięty posokowiec bawarski.

Mieszkańcy Mińka... pomóżcie!!! :-(

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edyta3. napisał(a):
Ja jestem z Mińska i mogę pomóc :), nawet jeszcze dziś, mogę dać jej dom tymczasowy, Cekinko, gdzie jest ten cmentarz? Pojadę i go poszukam

:multi::multi::multi: Dzięki za pomoc!!! :loveu:

A cmentarz... hm... to jest ten niedaleko parku w Mińsku, koło jeziora... Wiesz, o który chodzi?

Posted

[quote name='edyta3.'] Psiak u mnie, więcej napiszę po powrocie z pracy

Super że się znalazł :multi:. Czekamy na szczegóły i zdjęcia :cool3:

Posted

Już piszę :), psiaka spotkałam wczoraj ok. godz. 18, siedział przed wyjściem na cmentarz, nie musiałam po niego wychodzić z auta, otwarłam drzwi, zawołałam go i po chwili siedział mi na kolanach :). Był głodny i spragniony. Dogadał się z moim psiakiem :) Sony (tak go nazwałam) jest kochany, słodki, sympatyczny, posłuszny, mądy, po prostu ideał, zakochałam się w nim :), bardzo lubi dzieci. Niestety nie mam jak zrobić mu zdjęć

Posted

Dodam jeszcze, że nauczyłam dziś Sonyego chodzić na smyczy. Psiak załatwia się na dworzu i toleruje koty oraz inne psy, ewidentnie jest mixem posokowca bawarskiego

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...