narisowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 WIELKIE GRATKI DLA POLSKIEJ EKIPY :multi::multi::multi: to polacy poszaleli na zagranicznych ringach w weekend ;););) Quote
M&S Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 suuuper gratuluję II BIS'a!!!!:multi::multi::multi: wiedziałam , ze Polacy są the best :p Quote
kuncewmr Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 musia napisał(a):CAC w niemieckich wystawach jest przyznawany 1 na płeć. Otrzymuje go pies i suka , które wygrywają porównanie. U nas pies , który przegrał dostał Res-CACa I był też przypadek , gdy suka wygrała suki , a nie dostała CACa ( sędzina stwierdziła , że nie przyzna) Niezupelnie, w Niemczech CAC jest przyznawane w klasach: championow, uzytkowej, posredniej i otwartej. Moze sedzia byl z kraju, w ktorym jest po jednym CAC na plec i zapomnial Quote
M&S Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):mam prośbę o stawkę szpiców wilczych....:p:p:p ponawiam prośbę:p Quote
Paula&Goofi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Maks i Spark']ponawiam prośbę:p Szpice Wilcze: Psy / Ehrenklasse (nie wiem jaka to klasa :oops:) -830 - German Grey Shadow's Bennet Psy / Młodzież -831 - German Grey Shadow's Fanstastic Falco -832 - Blacky Von Der Wolfslinde -833 - German Grey Shadow's Fascination Felix Psy / Klasa Championów -834 - Carlos Santana Vom Kreigenfeld Psy / Klasa Otwarta -835 - Apollo V.D. Wolfslinde -836 - Sancho Pansa Vom Frankenrid Suki / Młodzież -837 - Dolores v. Zschopautal -838 - German Grey Shadow's Esra Eneya -839 - Bixi von der Wolfslinde Suki / Otwarta -840 - German Grey Shadow's Charming Cira -841 - Chila v. Scharfenstein Wszystkie z Niemiec. A jaki pies wziął BIS'a ? Ja nie zostałam do końca niestety :-( Quote
Dream Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kuncewmr napisał(a):Niezupelnie, w Niemczech CAC jest przyznawane w klasach: championow, uzytkowej, posredniej i otwartej. Moze sedzia byl z kraju, w ktorym jest po jednym CAC na plec i zapomnial może to zależy od rasy? Quote
Agappe Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Agappe'] i bardzo prosze o stawkę AKIT (AKITA-INU) + sędziego ponawiam prośbę.. Quote
Contenders Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ma ktoś może jakieś zdjęcia z par z niedzieli? Quote
Dzidtka_Gl Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Kasia ja mam od Naszej Sfory, napisz do nich na pewno Ci wyślą , no i jeszcze raz GRATKI :multi: Quote
Dorina Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='christoph']@ Musia - miło było poznać osobiście:) A z tymi niemieckimi wystawami to nie tak do końca i nie takie proste. Trzeba się się dokładnie przyjrzeć, co jest wpisane w karcie ocen. Anw. Dt.Ch.VDH i CAC to dwie różne sprawy. To pierwsze to wniosek na championa Niemiec "ogólnozwiązkowego" a ten drugi na "klubowego". Ot i cała różnica. CAC jest przyznawany jeden na płeć a Anw. jeden na klasę. Przynajmniej tak powinno być. Tu link do ichniego najnowszego regulaminu wystaw: http://vdh.de/media/pdf/ausstellungsordnung_de.pdf Ja już to przerabiałem, w 2005 własnie w Berlinie wygraliśmy klasę, w karcie wpisali nam Res.Anw. i Res.CAC, a później (już przy pisaniu wniosku o championat) centrala i tak nam uznała ten Res. Anw. jako pełny wniosek na championa Niemiec.:lol: A wszystkim wygranym :terazpol:w Berlinie gratulacje. Niektórzy to zaszaleli, kogo nie spotkałem, to zwycięzca:multi:. PIĘKNE DZIĘKI ZA DOBRĄ WIADOMOŚĆ:loveu: , MAM WPISANE Anw.Dt.Ch.VDH, czyli nie na darmo pojechaliśmy:multi: Quote
Paula&Goofi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Powoli wrzucam fotki :) Jeśli ktoś znajdzie swojego czworonoga na fotkach oczywiście może skopiować ;) Tylko proszę wcześniej uprzedzić - mogę również wysłać na maila w oryginalnych rozmiarach. Quote
IrishDevils Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Agappe napisał(a):ponawiam prośbę.. Akita Inu Psy: Klasa szczeniat: 687 Akasta's Yuki Klasa młodziezy: 688 Hiroshi Mine Go of Cacic Klasa posrednia: 689 Genkai Go No Suzuyama 690 Ishiko Tomimopa 691 Masaru Odzew Swiata Klasa championów: 692 Yoritomo Matagiinu 693 Musashi Go Miyagi Kozaki Kensha Klasa otwarta: 694 Kojiro Dell'Antico Oriente Suki: Klasa młodziezy: 695 Akirakana-Go Namitori 696 Suki Delle Bianche Vallate 697 Ajia-Jin Akamatsuno Mori 698 Chika of Tenno Toshi 699 Accasha Akamatsu No Mori 700 Hoshi of isamashii Nakama Klasa posrednia: 701 Makiko Go Dell'Antico Oriente 702 Atsuko Ama-No-Hashidate 703 Bijin of Tenno Toshi 704 Emi Go Akita Inu of Cacic Klasa otwarta: 705 Daijo v. Aakhof 706 Akasta's Kosho Go Jesli jest gdzies błąd to przepraszam :eviltong:. Quote
AbraCadabra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A jakaś dobra duszyczka dała by stawkę shih tzu ? :razz: Quote
Agappe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 shadow9 napisał(a):Akita Inu Psy: Klasa szczeniat: 687 Akasta's Yuki Klasa młodziezy: 688 Hiroshi Mine Go of Cacic Klasa posrednia: 689 Genkai Go No Suzuyama 690 Ishiko Tomimopa 691 Masaru Odzew Swiata Klasa championów: 692 Yoritomo Matagiinu 693 Musashi Go Miyagi Kozaki Kensha Klasa otwarta: 694 Kojiro Dell'Antico Oriente Suki: Klasa młodziezy: 695 Akirakana-Go Namitori 696 Suki Delle Bianche Vallate 697 Ajia-Jin Akamatsuno Mori 698 Chika of Tenno Toshi 699 Accasha Akamatsu No Mori 700 Hoshi of isamashii Nakama Klasa posrednia: 701 Makiko Go Dell'Antico Oriente 702 Atsuko Ama-No-Hashidate 703 Bijin of Tenno Toshi 704 Emi Go Akita Inu of Cacic Klasa otwarta: 705 Daijo v. Aakhof 706 Akasta's Kosho Go Jesli jest gdzies błąd to przepraszam :eviltong:. dziękuję ślicznie Quote
renia13 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :Rose: jak jesteście takie bardzo uprzejme :loveu: to ja ładnie poprosze o stawke ShihTzu :modla::modla::modla::modla::modla:choćby tylko samych :Poland:... bardzo z góry dziekuje :buzi: Quote
Dorina Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 STAWKA SHIH-TZU KLASA WETERANÓW PSY W"MISTER WISPER VON KASSINA/ DE KLASA MŁODZIEŻY OMOI - WAKAI LE BELLE BRUELLES/DE DIMO V. HEYDPARK/DE LUCKY LION'S ROX DADDY KLASA POŚREDNIA CONG TAIYANG TZU KOLUBUS /DE V 1 CAC i Res CACIB PLAY IT LOUD Wenrick's /PL V2 KLASA CHAMPIONÓW SANNIE'S S-ANKE AI SAI/DK/DE V1 CACIB SHIZI LIN'S BLACK LABEL/DEV3 BLACK BOY COCA BAST/PL V2 KLASA OTWARTA TIFANY'S ROYAL DARLING/DE SHIZI LIN'S BLACK VELVET/DK Wenrick's CAPTURE THE MEMORY/PL V1 Res.CAC (wniosek na Ch.D) KLASA MŁODZIEŻY SUKI LUCKY LION'S ROYAL FLUSH/DE BEATRICE CZECH DREAMER/CZ DARINAMIA VON DEN BRYCHI'S/DE POWERPUFF GIRL MR.SHIH PL/DE BASHA V. DUNSIH-VONG/DE KAYA INDIRA VANDE ALTAN MENG KLASA POŚREDNIA AMELIE CZECH DREAMER /CZ TIPSY TOE'S EXITING GIFT/DE KLASA CHAMPIONÓW LIN-PEA'RL'S ROSE WITH AKISS/DE SHIZI LIN'S BLACK STAR/DE KLASA OTWARTA RO-MY V. GREMLEY'S HOME/DE DRESS IN SUCCESS BOHEMIA ACRO/CZ JENNIFER LYNN LOPEZ VOM PANORAMA/DE LUCKY ANGEL'S HOT KISS HENNA/DE CHO OYU CO OJU/CZ Quote
pokoik1 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Czy mogę prosić o stawkę boston terrierów? I ewentualnie wyniki....:mdleje: Quote
Recommended Posts