Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lusia.d']Witam
Też chcę się zgłosić na wystawę do Berlina. Mam jednak problem z wypełnieniem przelewu międzynarodowego. Tam na tytuł przelewy jest strasznie mało miejsca a trzeba wpisać rasę, nazwę psa i swoje imię i nazwisko. Czy ktoś wie jak i co się wpisuje by było ok? Ile kosztuje przelew przez internet?
Pozdrawiam
Lusia[/quote]

wczoraj zrobiłem przelew przez mBank i koszt poza bandyckim kursem łojro, z potwierdzeniem przelewu przesłanym do domu (w razie by się ktoś tam doczepił) wyniosło mnie 30 zł

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lusia.d']Ja też dostałam potwierdzenie , ale nie wiem czy jest na nim zaznaczone że wpłata do nich dotarła :roll: .
Czy jest już lista wystawców , lub choćby ilość psów w poszczególnych klasach ? Jak jest to proooszę o link.
Pozdrawiam Lusia[/quote]

Nie ma listy i nie będzie, po pierwsze jeszcze czas na zgłoszenia a po drugie w tamtym roku była tylko ilościówka. Ale po zakończeniu zgłoszeń.
Te potwierdzenia co dostajecie to potwierdzenia przyjęcia psa. Następne potwierdzenia - wejściówki na hale przyślą przed wystawą.

Posted

[quote name='sylrwia']Nie ma listy i nie będzie, po pierwsze jeszcze czas na zgłoszenia a po drugie w tamtym roku była tylko ilościówka. Ale po zakończeniu zgłoszeń.
Te potwierdzenia co dostajecie to potwierdzenia przyjęcia psa. Następne potwierdzenia - wejściówki na hale przyślą przed wystawą.[/quote]

na tych potwierdzeniach są kupony na wejście na teren wystawy, chyba że to dodatkowe jakieś?

• 2 weeks later...
Posted

czy ja nie widzę, czy tam cena za szczeniaka jest taka sama jak za doroslego? termin już minął, ale formularz jeszcze dziala, czyli chyba mozna jeszcze zgłaszać?

Posted

Nasze potwierdzenie gdzieś zaginęło.
Po kilkunastu monitach przesłali nam ponownie - od razu dwa ;)
Na obydwóch byliśmy suką :D
Po interwencji poprawili (tak twierdzą ;) )
Przeczytajcie swoje potwierdzenia....

Posted

Dream napisał(a):
Teren wystawy jest dokładnie na zewnątrz tej strefy - przynajmniej na tych planach, które widziałem ;)

To zależy od której strony się jedzie, ja zawsze skracam drogę i jadę przez centrum, a nie obwodnicą... zresztą taka naklejka jest ważna ,, dożywotnio" i również na inne duże miasta niemieckie, więc myślę , że warto ją mieć.

Posted

troszkę się martwę bo wysyłałam zgloszenie internetem dwa dni przed terminem i jeszcze nie mam potwierdzenia.... czy Wy wszyscy juz dostaliscie czy jeszcze ktos czeka?
pozdrawiam

Posted

Blever's;11887520 napisał(a):
troszkę się martwę bo wysyłałam zgloszenie internetem dwa dni przed terminem i jeszcze nie mam potwierdzenia.... czy Wy wszyscy juz dostaliscie czy jeszcze ktos czeka?
pozdrawiam

osobiście mam już, ale znam takich co czekają, napisz do nich maila, odpowiadają bardzo szybko i podają przy tym wszystkie potrzebne Tobie informacje.

Posted

Blever's;11887520 napisał(a):
pozdrawiam

Ja zgłaszalam dzień przed końcem terminu w sobotę, we wtorek pocztą posłałam ksero papierów, a w piątek miałam już papierowe potwierdzenie od nich.

Posted

kurcze no to chyba czas się martwic.. napisalam do nich maila i czekam na odpowiedź, ale może wyslanie papierow na moja wioske (pod poznaniem) sprawilo im trudnosc? :P:P

Posted

Może i ta informacja dotycząca zmian regulaminu wystaw kogoś zainteresuje!!!!

Ab dem 01.01.2009 sind "heiße Hündinnen" auf internationalen und nationalen Hundeausstell-ungen zugelassen.

Od 01.01.2009 na międzynarodowych i krajowych wystawach psów suki w cieczce są dopuszczane.