dog193 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Hmmm ja bym bardzo chciała pojechać i chyba pojadę, ale wszystko zalezy od terminu. Jak cos - ja bez psa + domek(wpycham sie do tego kto mnie bedzie chcial:evil_lol:)
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Okamia napisał(a):Ja obiecałam Kubusiowi, Maciejowi, Bartusiowi, Dominikowi że nie będę ich zdradzać (każdemu z osobna :evil_lol:)To proszę Karolka dopisać mi jako osobę towarzyszącą :loveu:
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):To proszę Karolka dopisać mi jako osobę towarzyszącą :loveu: Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol: Dokonałam sprawiedliwego podziału:diabloti:
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol: Dokonałam sprawiedliwego podziału:diabloti: nie wierze,ze nic dzis nie pilas!! :evil_lol::evil_lol: nie kloccie sie! bo w koncu Ty go dostaniesz :evil_lol:
Okamia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol: Dokonałam sprawiedliwego podziału:diabloti: Mi tam pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byle inni się nie dowiedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Nie nie ja dziękuję:evil_lol: za młody:diabloti: tzn chyba za młody:eviltong: ile on ma lat?:evil_lol: jeszcze 17 :diabloti: ale Mysi spasował hahahah:evil_lol:
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):nie wierze,ze nic dzis nie pilas!! :evil_lol::evil_lol: nie kloccie sie! bo w koncu Ty go dostaniesz :evil_lol: Nie nie ja dziękuję:evil_lol: za młody:diabloti: tzn chyba za młody:eviltong: ile on ma lat?:cool3:
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol: Dokonałam sprawiedliwego podziału:diabloti:Jesteś okropna. I to teraz kiedy po tylu bojach udało mi się osiągnąć to co chciałam :placz: basia bonnie napisał(a):nie wierze,ze nic dzis nie pilas!! :evil_lol::evil_lol: nie kloccie sie! bo w koncu Ty go dostaniesz :evil_lol:Ania ostatnio tak ma. Zakochana jakąś czy coś :roll: :loveu: :multi: Okamia napisał(a):Mi tam pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byle inni się nie dowiedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:DOWIEDZĄ SIĘ!!!
Okamia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):DOWIEDZĄ SIĘ!!! Ciekawe skąd ??:evil_lol::evil_lol:
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):jeszcze 17 :diabloti: ale Mysi spasował hahahah:evil_lol: za młody:evil_lol: Estera napisał(a): Ania ostatnio tak ma. Zakochana jakąś czy coś :roll: :loveu: :multi: zakochana?? niemożliwe:evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Aniu młodsi są najlepsi!!! :loveu: Karol jedzie? :crazyeye::evil_lol:
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mysia_ napisał(a):Aniu młodsi są najlepsi!!! :loveu: Ja też lubię młodszych. :cool3: :evil_lol: Są tacy... niewinni. :diabloti:
rose Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mysia_ napisał(a):no właśnie :loveu: a trzy lata to zaś nie jest jakaś wielka przepaść :lol: ja wole starszych o 3 lata:diabloti:
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ja też lubię młodszych. :cool3: :evil_lol: Są tacy... niewinni. :diabloti: no właśnie :loveu: a trzy lata to zaś nie jest jakaś wielka przepaść :lol:
olekg89 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asiu:loveu: ja ja jestem niewinny:loveu::evil_lol:
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 olekg89 napisał(a):Asiu:loveu: ja ja jestem niewinny:loveu::evil_lol: Jeszcze tak. :loveu: Poczekajmy do Sylwka. :cool3: :evil_lol: :diabloti:
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 olekg89 napisał(a):Asiu:loveu: ja ja jestem niewinny:loveu::evil_lol: hehe :lol: Dlatego Asia tak się na Ciebie napaliła :diabloti::lol:
rose Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Dlatego Asia tak się na Ciebie napaliła :diabloti::lol: bo jest nie wyżyta:eviltong: proste:evil_lol: nikt jej nie chce to wzięła sie za Olka :eviltong: biedactwo:shake:
Asia & Ginger Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 rose napisał(a):bo jest nie wyżyta:eviltong: proste:evil_lol: nikt jej nie chce to wzięła sie za Olka :eviltong: biedactwo:shake: Oj Aniu, Aniu. :shake: Mówisz to z własnego doświadczenia? :cool3:
Mysia_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ejjj... bo Olkowi będzie przykro :diabloti::evil_lol:
Darvin Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 macie już jakąś konkretną datę oraz przewidywany czas obozu ??
olekg89 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Darwin-to nie obóz.Od razu mówię.Bo rok temu część osób była zdegustowana ,ze czas nie jest zorganizowany.A czas pewnie z początku sierpnia jak zawsze:razz:
Basia i Barni Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 olekg89 napisał(a):Darwin-to nie obóz.Od razu mówię.Bo rok temu część osób była zdegustowana ,ze czas nie jest zorganizowany.A czas pewnie z początku sierpnia jak zawsze:razz: podejrzewam,że kliker nie będzie potrzebny :diabloti:a agility będzie późnym wieczorem i nie koniecznie będa brały w tym udział nasze psy :diabloti:
Darvin Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 obóz to takie małe niedopowiedzenie ;) chodziło o obóz alkoholików ze swoimi psami :D
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To się zgadza jak najbardziej.Lepiej było wyjaśnić ,bo była taka niezadowolona grupka Tyszan ,którym BAAAAAAAAAAAAAArdzo nie podobało się to że nie mieli zorganizowanego czasu oraz to ,że PILIŚMY i to ALKOHOL.:evil_lol:
Recommended Posts