Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm ja bym bardzo chciała pojechać i chyba pojadę, ale wszystko zalezy od terminu.
Jak cos - ja bez psa + domek(wpycham sie do tego kto mnie bedzie chcial:evil_lol:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
Ja obiecałam Kubusiowi, Maciejowi, Bartusiowi, Dominikowi że nie będę ich zdradzać (każdemu z osobna :evil_lol:)
To proszę Karolka dopisać mi jako osobę towarzyszącą :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
To proszę Karolka dopisać mi jako osobę towarzyszącą :loveu:

Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol:
Dokonałam sprawiedliwego podziału:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Ej.. nie.. to nie pasuje..:roll: bo przecież Król Karol kupił Królowie KAROLINIE korale koloru koralowego:eviltong: Okamia jest Karoliną więc Karol jett jej:evil_lol:

nie wierze,ze nic dzis nie pilas!! :evil_lol::evil_lol:
nie kloccie sie! bo w koncu Ty go dostaniesz :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

Mi tam pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byle inni się nie dowiedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Nie nie ja dziękuję:evil_lol: za młody:diabloti: tzn chyba za młody:eviltong: ile on ma lat?:cool3:

Posted

rose napisał(a):
Jesteś okropna. I to teraz kiedy po tylu bojach udało mi się osiągnąć to co chciałam :placz:

basia bonnie napisał(a):
Ania ostatnio tak ma. Zakochana jakąś czy coś :roll: :loveu: :multi:

Okamia napisał(a):
Mi tam pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byle inni się nie dowiedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
DOWIEDZĄ SIĘ!!!

Posted

basia bonnie napisał(a):
jeszcze 17 :diabloti: ale Mysi spasował hahahah:evil_lol:

za młody:evil_lol:

Estera napisał(a):

Ania ostatnio tak ma. Zakochana jakąś czy coś :roll: :loveu: :multi:

zakochana?? niemożliwe:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
no właśnie :loveu:
a trzy lata to zaś nie jest jakaś wielka przepaść :lol:

ja wole starszych o 3 lata:diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ja też lubię młodszych. :cool3: :evil_lol:
Są tacy... niewinni. :diabloti:

no właśnie :loveu:
a trzy lata to zaś nie jest jakaś wielka przepaść :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
hehe :lol: Dlatego Asia tak się na Ciebie napaliła :diabloti::lol:

bo jest nie wyżyta:eviltong: proste:evil_lol: nikt jej nie chce to wzięła sie za Olka :eviltong: biedactwo:shake:

Posted

Darwin-to nie obóz.Od razu mówię.Bo rok temu część osób była zdegustowana ,ze czas nie jest zorganizowany.A czas pewnie z początku sierpnia jak zawsze:razz:

Posted

olekg89 napisał(a):
Darwin-to nie obóz.Od razu mówię.Bo rok temu część osób była zdegustowana ,ze czas nie jest zorganizowany.A czas pewnie z początku sierpnia jak zawsze:razz:

podejrzewam,że kliker nie będzie potrzebny :diabloti:a agility będzie późnym wieczorem i nie koniecznie będa brały w tym udział nasze psy :diabloti:

Posted

To się zgadza jak najbardziej.Lepiej było wyjaśnić ,bo była taka niezadowolona grupka Tyszan ,którym BAAAAAAAAAAAAAArdzo nie podobało się to że nie mieli zorganizowanego czasu oraz to ,że PILIŚMY i to ALKOHOL.:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...