Rinuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 A co Wy już Komara zwolniłyście z funkcji grajka ? :razz::razz:
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Rinuś']A co Wy już Komara zwolniłyście z funkcji grajka ? :razz::razz: A po co on:eviltong: przecież i tak na zlot nie jedzie:eviltong: musimy szukać sobie zastępcy i jak widać już się znalazł a raczej znalazła:p Bo takie rzeczy to tylko w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ania a może weźmiemy chłopaków na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: A bierzmy ich bierzmy:diabloti: maja niedługo koncert w fundacji do której należę, może da się coś załatwić:evil_lol:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 rose napisał(a):A bierzmy ich bierzmy:diabloti: maja niedługo koncert w fundacji do której należę, może da się coś załatwić:evil_lol: A już myślałam że nie jestem jedyna która poznała ich przez przypadek przed mam talent :evil_lol:
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 rose a moze ktorys z nich ma psa i przyjedzie :evil_lol:
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 diabelkowa napisał(a):rose a moze ktorys z nich ma psa i przyjedzie :evil_lol: Jak dla mnie to nawet jakby nie mieli psa mogliby przyjechać:evil_lol: np taki Bartek Lehmann:loveu:
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 rose napisał(a):Jak dla mnie to nawet jakby nie mieli psa mogliby przyjechać:evil_lol: np taki Bartek Lehmann:loveu: dobra ;p wazne zeby dziewczyn nie mieli:evil_lol: fajne miny na tym filmiku maja panowie skosnoocy:evil_lol:
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='diabelkowa']dobra ;p wazne zeby dziewczyn nie mieli:evil_lol: fajne miny na tym filmiku maja panowie skosnoocy:evil_lol: Nie ma takiego wagonika, którego nie dałoby się odczepić:diabloti:
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Oni są genialni :evil_lol: Anka weź ich namów :loveu: :evil_lol:
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 rose napisał(a):Nie ma takiego wagonika, którego nie dałoby się odczepić:diabloti:Papuga! To ja wczoraj mówiłam! :obrazic:
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Papuga! To ja wczoraj mówiłam! :obrazic: Ale ja już to wcześniej słyszałam, jak Ciebie jeszcze na świecie nie było:evil_lol::evil_lol:
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 rose napisał(a):Ale ja już to wcześniej słyszałam, jak Ciebie jeszcze na świecie nie było:evil_lol::evil_lol:Dobrą masz pamięć, jak pamiętasz co kto mówił gdy miałaś 3 latka :evil_lol:
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Dobrą masz pamięć, jak pamiętasz co kto mówił gdy miałaś 3 latka :evil_lol: Oczywiście, że pamiętam np. całą I Komunię mojej siostry a miałąm wtedy właśnie 3 lata:diabloti:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ania oni bardzo lubią piffko więc może ich zaproś :evil_lol: a potem na zlot :evil_lol:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no, przydaliby się jacyś wolni chłopcy na Zlocie :diabloti:
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Moja obecność jak zwykle niezauważona :angryy:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='M&T']no, przydaliby się jacyś wolni chłopcy na Zlocie :diabloti: Basia ma brata który jest wolny (znaczy prawie bo my go z Eti zajełyśmy :evil_lol:) [quote name='olekg89']Moja obecność jak zwykle niezauważona :angryy: Ja cię skarbie zauważyłam :loveu::loveu::loveu::loveu:
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):Basia ma brata który jest wolny (znaczy prawie bo my go z Eti zajełyśmy :evil_lol:) :mad: On nie jest wolny! On ma aż dwie dziewczyny! :multi:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):Basia ma brata który jest wolny (znaczy prawie bo my go z Eti zajełyśmy :evil_lol:) Co ty, ja już mam dla siebie zarezerwowanego brata gordonowej :diabloti:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Co ty, ja już mam dla siebie zarezerwowanego brata gordonowej :diabloti: Hmmm... wiesz.... my z baratem Basi już na naszej 18-nastce sie spotkamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ma obiecany gwałt :evil_lol:
Rinuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='olekg89']Moja obecność jak zwykle niezauważona :angryy: Ale tutaj na wątku czy na zlocie ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ja Ciebie zawsze widzę :loveu: nawet w nocy :loveu: [quote name='Okamia'] Ja cię skarbie zauważyłam :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja o czymś nie wiem ? :razz:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Rinuś']Ja o czymś nie wiem ? :razz: Oj jeszcze duzo rzeczy nie wiesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Co ty, ja już mam dla siebie zarezerwowanego brata gordonowej :diabloti: Kochana dla ciebie miał byc drakkarowaj bo Asi brat mało kontaktowy jest:evil_lol::eviltong:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Sweetaśna napisał(a):Kochana dla ciebie miał byc drakkarowaj bo Asi brat mało kontaktowy jest:evil_lol::eviltong: Tfu! Pomylili mi się bracia! :evil_lol: Chodziło mi o drakkarowej xD tego z sexy....yyy... oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):] Tfu! Pomylili mi się bracia! :evil_lol: Chodziło mi o drakkarowej xD tego z sexy....yyy... oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh:D tak te jego oczy byly wspaniałe:diabloti::evil_lol::loveu:
Recommended Posts