Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

normalnie muszę to napisać - dzisiaj jakoś po 1 w nocy na Anty Radiu leciało "Bo ona robi loda mu"! :evil_lol: Pierwszy raz to w radiu słyszałam :loveu: Zaraz mi się zlot przypomniał :eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']normalnie muszę to napisać - dzisiaj jakoś po 1 w nocy na Anty Radiu leciało "Bo ona robi loda mu"! :evil_lol: Pierwszy raz to w radiu słyszałam :loveu: Zaraz mi się zlot przypomniał :eviltong:
Mysia, jakiego Ty radia słuchasz!?! :-o
Takie zberezieństwa tam nadają? :shake:

Posted

olekg89 napisał(a):
"w welurze jego ud znalazła schronienie sweeeeeeeeeee":lol:

"i radości przed końcem drogi tej, lęku nie czuł już wcale" czy jakoś tak :eviltong:

hehe :lol: tekst zajebisty :lol:

Posted

hmmm.... dalej chyba było coś, że we włosy jej wplótł bez czy jakoś tak :evil_lol: czy udekorował jej włosy tym bzem? :eviltong: Muszę sobie znaleźć ten tekst i nauczyć się na pamięć, trzeba się szykowac do kolejnego zlotu :diabloti::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
już widziałam :diabloti::diabloti::diabloti:

A pod spodem jest Matka Boska, to chyba znak od Boga - dziewczyno nawróć się zanim bedzie zapóźno :evil_lol: chyba już jest :eviltong:

Nie da się już nas nawrócić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
to w tym roku uważaj na siebie przed zlotem :evil_lol:

O nie :placz: Potrzebny ktoś z gitarą :mad:

mam giatreee i zabieram ją ze sobą :eviltong: ;)

Posted

dogg napisał(a):
mam giatreee i zabieram ją ze sobą :eviltong: ;)
:multi: :multi: :multi: Super :evil_lol: A będziesz umiała zagrać co zechcemy? Jak nie, to obowiązkowe piosenki trzeba Ci podać i się naumiesz do loltu :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
:multi: :multi: :multi: Super :evil_lol: A będziesz umiała zagrać co zechcemy? Jak nie, to obowiązkowe piosenki trzeba Ci podać i się naumiesz do loltu :evil_lol:

Lepiej podaj.. :cool3: gram dopiero ponad 1,5 roku, nie wiem czy tak odrazu wszystko zagram.. :diabloti: :evil_lol:

Posted

dogg napisał(a):
Lepiej podaj.. :cool3: gram dopiero ponad 1,5 roku, nie wiem czy tak odrazu wszystko zagram.. :diabloti: :evil_lol:

Na poprzedniej stronie masz jeden utwór już :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dogg napisał(a):

Z Radomia jesteś to pewnie repertuar Iry znasz:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Z Radomia jesteś to pewnie repertuar Iry znasz:diabloti:

Ja mam kumpla z Pniew a wszystkie teksty zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc to nie raguła :eviltong:

A co z ośrodkiem ??

Posted

Być może 2 osoby dorosłe, 1 mała (trochę powyżej 2 latek będzie w wakacje (; ) i 2 psy SH dojdą. Chętnie z możliwością rozbicia dość dużego namiotu [:

Posted

Bo takie rzeczy to tylko w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ania a może weźmiemy chłopaków na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...