Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg89 napisał(a):
Super było:evil_lol:
P.S.Ma ktoś wątrobe do przeszczepu?:lol:

Olek, 9 wątrób od razu!!! :diabloti:

Ludziska ośrodek jest sprawdzony pod kątem psów, recepcjonistka (super wyluzowana babka zresztą) mówiła, że co roku są u nich zloty blabladorów czy jak to tam ona powiedziała. :lol:

Ośrodek jest ogromny wręcz, na środku duży pusty plac, miejsce na ognisko, blisko domków jest jeziorko, chyba ze 100 m. :multi:

Stwierdziliśmy, że lipiec będzie najlepszym terminem, ponieważ jest ciepło, będziemy mogli pływać, w namiotach nie będzie zimno jakby ktoś chciał. Teraz tak się pory roku poprzestawiały, że w sierpniu zazwyczaj jest już zimno. Wstępnie termin ustaliliśmy na 20-26 lipca. ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domki fajne, niedrogie, właścicielka miła, w ośrodku jest tylko do godz. 15 :evil_lol:, miejsce na ognisko i grila jest, jeziorko na terenie ośrodka, za psy o ile sie nie myle nic nie placilismy, biegały luzem, tereny świetne, no czego chcieć więcej? miejsce idealne ;) a posty narzekania proponuję zignorowac,bo do niczego to nie prowadzi ,a skoro komuś się nie podoba to niech znajdzie lepszy ośrodek w centralnej polsce to wtedy możemy tam jechać, a niech nie ma pretensji.

no więc czy zostajemy przy terminie 20-26 lipca czy ktoś proponuje coś innego?

Asia & Ginger napisał(a):
Olek, 9 wątrób od razu!!! :diabloti:

i migdały! hahaha:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Domki fajne, niedrogie, właścicielka miła, w ośrodku jest tylko do godz. 15 :evil_lol:, miejsce na ognisko i grila jest, jeziorko na terenie ośrodka, za psy o ile sie nie myle nic nie placilismy, biegały luzem, tereny świetne, no czego chcieć więcej? miejsce idealne ;) a posty narzekania proponuję zignorowac,bo do niczego to nie prowadzi ,a skoro komuś się nie podoba to niech znajdzie lepszy ośrodek w centralnej polsce to wtedy możemy tam jechać, a niech nie ma pretensji.

:lol:

Basia widzieliśmy rumuna na dworcu. :diabloti:

Właśnie zapomniałam napisać, za psy nic nie płaciliśmy i z tego co rozmawiałam z babką kiedyś to się nie płaci. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']:lol:

Basia widzieliśmy rumuna na dworcu. :diabloti:

Właśnie zapomniałam napisać, za psy nic nie płaciliśmy i z tego co rozmawiałam z babką kiedyś to się nie płaci. :cool3: :multi:
mam nadzieję,że kupiłyście chleb i rzuciłyście ze skały? :)
Asia,zakładaj wątek słit sylwka!! :multi:

:bigcool:
[SIZE=2]
Kara, edytuj proszę teraz 1szy post ;) żeby nie przychodził codzień jakiś muł i pytał czy już coś wiadomo :evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

jaaa!!! od 2 sierpnia :) niby tylko tydzien roznicy ;p a na pewno na poczatku sierpnia bedzie lepsza pogoda taaak na pewno ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Olek, 9 wątrób od razu!!! :diabloti:

o to napewno :lol:
...i jeszcze mózgi nowe, bo niestety ale z tymi już coraz gorzej :diabloti:

Wstawię Wam fotki jakie widoki mieliśmy z okna w pokoju u góry ;)

Posted

[quote name='Lorien:)']Logiczne, ze nie znajdzie sie osrodka zlokalizowanego tak, aby odpowiadal on wszystkim. Zapewne na poprzednich 6 zlotach byly osoby, ktore rowniez jechaly na zlot te 9-10 godz i chyba nic im sie nie stalo:roll::shake: Wiekszosc jest ZA takze niepotrzebnie watek zostaje zasmiecany takimi postami, ktore i tak nie wplyna na zapadnieta juz decyzje.:p Z pewnoscia sama nie bede jechala mniej od Ciebie i jakos nie robie z tego takiego dramatu........

a czy ja robię dramat? wyrażam swoją opinię bo mogę to zrobić:cool1: i najprawdopodobniej pojadę, chociaż TAK narzekam że daleko bo jest daleko...

jakie fajne miejsce :cool3: nawet będzie gdzie psa z linką puścić w miarę potrzeby... mam nadzieję, że nie ma tam tylko lasów...?

Posted

No naprawdę miejsce wydaje się idealne! :) a i termin, o którym Basia mówiła dla mnie super! :cool3: [bo sierpniową 18 starsi kazali w domu spędzić :evil_lol:]

Już normalnie zlotu doczekać się nie mogę! :bigcool:

Posted

Wróciłam!
Było super, właścicielka moja psy polubiła :lol: Śmiała się z nas i naszego "porządku" i tereny piękne!

ale o 4 w nocy/nad ranem już nigdy w góry nie pójdę. Nie z Olkiem i Komarem.

[quote name='KaRa_']Myślimy nad lipcem.

A co do ośrodka, no sorry ale nigdy nie uda się tak zrobić by każdy miał blisko. Miejsce zostało wybrane, właścicielka ośrodka zgadza się. Nie mam zamiaru błagać Was byście jechały mimo,że daleko. Jak komuś zależy to pojedzie ;)Dokładnie tak. Byliśmy, sprawdziliśmy, decyzja zapadła. Nigdy wszystkim się nie dogodzi.
Dlaczego zawsze każdy ma dużo do napisania, a jak przyjdzie co do czego to do organizacji, dzwonienia i rezerwowania nikogo nie ma???:roll:

[quote name='Asia & Ginger']Olek, 9 wątrób od razu!!! :diabloti:

Ludziska ośrodek jest sprawdzony pod kątem psów, recepcjonistka (super wyluzowana babka zresztą) mówiła, że co roku są u nich zloty blabladorów czy jak to tam ona powiedziała. :lol:

Ośrodek jest ogromny wręcz, na środku duży pusty plac, miejsce na ognisko, blisko domków jest jeziorko, chyba ze 100 m. :multi:

Stwierdziliśmy, że lipiec będzie najlepszym terminem, ponieważ jest ciepło, będziemy mogli pływać, w namiotach nie będzie zimno jakby ktoś chciał. Teraz tak się pory roku poprzestawiały, że w sierpniu zazwyczaj jest już zimno. Wstępnie termin ustaliliśmy na 20-26 lipca. ;)
Ja poproszę jedną wątrobę!:loveu:
Ona powiedziała, że są zloty lablaborów :lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Esti jako mod powinnaś dawać przykład!
Nie pisz posta pod postem. :eviltong:
:roll: Zapomniało mi się :roll: Zaraz edytuję :eviltong:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Czy ja dobrze dedukuję i to jest bardzo blisko Wrocka? :cool3:
To w takim razie się zapisuję: ulv + strraszna KrAksa + zobaczymycotamakuratbędzie..... :evil_lol:

Tak, dobrze dedukujesz. :cool3:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Ja raczej pojadę ;) tylko ile to będzie jeszcze kosztowało? :P

nikt mi nie odpisal :cool3:

i fajne to miejsce.. moze mój psiak przekona sie do wody jak wszystkie psy wskocza :eviltong:

Posted

komar napisał(a):
co do ceny jesczez nie wiadomo bo cene można negocjować w pewnych przypadkach;) ale myśle że powinno wyjśc mniej wiecej jak poprzednio (okolo 180 zł)

tak wiec odpowiedz juz padla;);)

Posted

olekg89 napisał(a):
Komarku skąd masz na n-k naszą koleżankę z Aidsem?:diabloti: Czyżby się coś grubszego kroiło?:angryy:

no własnie! wstyd i gańba :shake:

Posted

[quote name='Darvin']czyli widać w sylwestra zabawa była przednia :evil_lol: a co do tego obozu latem to do kiedy musicie mieć dograną datę ?
Im szybciej tym lepiej. ;)

Zapomniałam jeszcze napisać, że nie płaciliśmy nic za prąd i wodę. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Zapomniałam jeszcze napisać, że nie płaciliśmy nic za prąd i wodę. :cool3: :multi:

o to fajnie:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...