Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darvin napisał(a):
moje drogie owieczki spadam na pastereczkę :evil_lol: miłego wieczoru Wam życzę :p

Miłej pasterki;) Pozdrów Konrada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Ej dogodupeczki halt wy należycie do mojego haremu i macie tylko na MÓJ widok się ślinić.A tu przychodzi jakiś Darwin i wszystkie macie mokro :-(I już mnie nie kochacie:evil_lol: Foch z przytupem:angryy:

Oluś, Ty masz harem, to i my chcemy. :motz: :eviltong:

Posted

Kobieta to stworzenie niższe intelektualnie od faceta i jej umysł nie podniecie ciężaru posiadania haremu.:diabloti:Pranie ,sprzątanie gotowanie i dogadzanie PANU powinny ci wystarczyć.A każda nierządnica powinna zostać ścięta i/lub ukamieniowana:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Kobieta to stworzenie niższe intelektualnie od faceta i jej umysł nie podniecie ciężaru posiadania haremu.:diabloti:Pranie ,sprzątanie gotowanie i dogadzanie PANU powinny ci wystarczyć.A każda nierządnica powinna zostać ścięta i/lub ukamieniowana:evil_lol:

A to tylko Ci się tak wydaje. :eviltong:
To my kobiety rządzimy światem, ale pozwalamy Wam facetom myśleć, że to Wy jesteście panami świata. Facet jest głową, a kobieta jest szyją, która tą głową kręci. :evil_lol:

Posted

widzę, że w tym towarzystwie większość woli spędzać święta przed komputerem niż z rodziną... (a prezenciki to się odebrało co??? ;) :D )

...i oczywiście jak zawsze poznaniaki zdominowały temat! :D ...

a oleg ty się ciesz - widzisz, że dziewczyny temperamentne, sam nie dałbyś wszystkim rady! ;)

Posted

Zamiast mi pomagać szukać ośrodka to wy gadu gadu o księdzach, o haremach, o zazdrości no prosze :lol::lol::lol:

Ok editować mogę ponieważ w końcu przeczytałam co pisaliście:evil_lol:
Rose a ja myślałam,że łyżeł jest Twój Sharon a nie Diuczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziewczyny nie rozpędzajcie się, bo zaraz to nowego kolege na sylwka naszego wezmiecie :evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Konrad mój ulubiony ksiądz:loveu: i jeszcze Twardy super!! jak będę brała kiedyś ślub to go odnajdę, żeby mi go udzielił:evil_lol::evil_lol:

Konrada uwielbiam :loveu: Zwłaszcza jak łapie doła :evil_lol: Kiedyś zaczął nam mówić że go już tylko śmierć czeka i nic więcej:evil_lol: Chyba kaca moralnego miał:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Zamiast mi pomagać szukać ośrodka to wy gadu gadu o księdzach, o haremach, o zazdrości no prosze :lol::lol::lol:

Ok editować mogę ponieważ w końcu przeczytałam co pisaliście:evil_lol:
Rose a ja myślałam,że łyżeł jest Twój Sharon a nie Diuczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziewczyny nie rozpędzajcie się, bo zaraz to nowego kolege na sylwka naszego wezmiecie :evil_lol::evil_lol:

dobry pomysł:evil_lol: Darvin jedziesz z nami?:diabloti:

Posted

Darvin napisał(a):
raczej mam już plany... a co Wy robicie ??

Jedziemy do Sulistrowic(niedaleko Sobótki);) od 28 do 2 stycznia;)

Posted

Darvin napisał(a):
no to pięknie macie :evil_lol: ja do pracy jeszcze 30 idę :/

ojj, nasze dogomaniackie sylwestry zawsze są parodniowe:evil_lol: rok i 2 lata temu Sylwestra wyprawialiśmy u Kary w domu:eviltong: Ale już nam się troszkę znudziło:eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
powiedz jeeszcze że same kobiety są :p

nie:evil_lol: az dwóch facetów:eviltong: z dogo Olekg i Komar :eviltong: we wcześniejszych latach było trochę ich więcej, ale to z poza dogomanii ;)

Posted

[quote name='Darvin']a finanse i rachunkowość.... Estera czy to prawda że hala na której się to odbywa jest tragiczna ?? ;>tak to prawda. Ciasno, duszno, dużo hałasu... :shake: Ale grzech nie iść na wystawę na którą ma się 30 minut tramwajem :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
tak to prawda. Ciasno, duszno, dużo hałasu... :shake: Ale grzech nie iść na wystawę na którą ma się 30 minut tramwajem :eviltong:

jak tak czytam co ludzie piszą o tych wystawach, z tego wynika że 90% wystaw pod dachem jest do niczego, a na powietrzu to 50 % :D

Posted

rose napisał(a):
ja mam 1 egzamin 6 ..

mam nadzieje, że dadzą mi się pouczyć:evil_lol:

ehhh Ci dzienni studenci, na każdym kroku mają łatwiej :P

Posted

Darvin napisał(a):
a no niestety.... trzeba też na sesje się przygotować bo już trzeciego ......

ja mam 1 egzamin 6 ..

Posted

Bede troche nie na obecny temat ale za to na temat watku zlotowego...:eviltong::evil_lol:

Co sadzicie o tym osrodku?
Oczywiscie nie zebyn celowo szukala osrodka przy bdg.. :eviltong:

[url=http://www.grabinscy.neostrada.pl/oferta.html#]

Posted

Darvin napisał(a):
ehhh Ci dzienni studenci, na każdym kroku mają łatwiej :P

jak się zasługuje to się ma:diabloti: a jeszcze Ci powiem, że należałam też do tych szczęśliwców którzy mieli 2 tyg wolnego w czasie konferencji klimatycznej:evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

dadzą, dadzą... Ja też chciałabym się pouczyć trochę :shake:
Oluś powtóreczkę z polskiego sobie zrobimy :loveu: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...