Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg89']Jesooo to dzieci czytają:diabloti:
Właśnie chyba najmłodsze najbardziej się udziela :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: i pisze o vipkach cipkach :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Właśnie chyba najmłodsze najbardziej się udziela :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: i pisze o vipkach cipkach :evil_lol:
ona pisze o vipkach, to drugie sama sobie dodałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ona pisze o vipkach, to drugie sama sobie dodałaś :evil_lol:
Bo ja zawsze piszę to co inni myślą, a boją się to wypowiedzieć :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']no tak tak :eviltong::eviltong::eviltong: bo kto zagra z Wami w alkochińczyka ? :evil_lol:

Ja i Estera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Komar, strony Ci się pomyliły :) Tu piszemy o zlocie DOGOMANIAKOW :cool3: czyli rozumiem,że bierzesz gitarę, śpiwór, psa i kliker+smakołyki? :loveu:

Zapomniałaś o pejczu, oe, kolcach i przyrządach prawdziwego dogomaniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Ja i Estera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapomniałaś o pejczu, oe, kolcach i przyrządach prawdziwego dogomaniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tylko jeśli na czystą, jak w prawdziwego alkochińczyka :evil_lol: A nie jakieś drinki oszukane :shake:

Posted

[quote name='Okamia']Ja i Estera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ooo trzymaM Was za słowo :loveu::evil_lol:

A dzisiaj to miałam wrażenie jakbym Esterę widziała w tramwaju w Toruniu :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Ale tylko jeśli na czystą, jak w prawdziwego alkochińczyka :evil_lol: A nie jakieś drinki oszukane :shake:

Mi tam pasuje;P

Posted

[quote name='Rinuś'] ooo trzymaM Was za słowo :loveu::evil_lol:

A dzisiaj to miałam wrażenie jakbym Esterę widziała w tramwaju w Toruniu :evil_lol:Trzymaj trzymaj i nie puszczaj :cool3:

Jak babcię kocham cały dzień w Bydgoszczy siedziałam :shake: :eviltong:

[quote name='Okamia']Spoko :evil_lol: czy na naszej 18-nastce też będzie alkochińczyk??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No ba :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Ale tylko jeśli na czystą, jak w prawdziwego alkochińczyka :evil_lol: A nie jakieś drinki oszukane :shake:

Spoko :evil_lol: czy na naszej 18-nastce też będzie alkochińczyk??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Rinuś'] ooo trzymaM Was za słowo :loveu::evil_lol:

Nie ma sprawy :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'] Zawsze może być cipka :evil_lol::evil_lol:
skąd wiedziałaś!!! :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Rinuś']Właśnie chyba najmłodsze najbardziej się udziela :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: i pisze o vipkach cipkach :evil_lol:
Ja pisze tylko o vipkach... :diabloti:

[quote name='Okamia']
to jest podstawa, to obowiązkowe wyposażenie zlotowicza :P

Posted

Tinka:) napisał(a):
o nie! nie mam kagańca! gdzie znajdę kaganiec dla grama?!

a ja mam taki mały dla chomika:loveu:
Karilka napisał(a):
i łańcuch! Łańcuch też jest obowiązkowy!!!

koniecznie tak jak dla krów!

Posted

plis powiedz skond go masz :loveu:

:evil_lol:

z takiego małego pobliskiego zoologa :loveu: potem zmierze i Ci powiem, jak będzie pasować na Grama to też Ci kupie:loveu::loveu:

Posted

My też mamy kaganiec :multi: Ale nie wiem pokiego... :roll:
Kiedyś był dobry na Diunę. Teraz....? Na Diunę za ciasny, Szyszka to cały łeb tam wsadzi :roll: Muszę kupić kagańce, muszę kupić kolczatki i łańcuchy :evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Jesooo to dzieci czytają:diabloti:

ale cipka to nie jest żadne przekleństwo, no i chyba nikogo nie obraża :evil_lol:
A Barbara jest najmłodsza na tym wątku, a już bardziej zdemoralizowana byc nie może :evil_lol:

Estera napisał(a):

popieram!!! :diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):
i łańcuch! Łańcuch też jest obowiązkowy!!!

no wiadomo :evil_lol: bez łańcucha krowiego sie nie obejdzie :evil_lol::loveu:

o nie! nie mam kagańca! gdzie znajdę kaganiec dla grama?!

Kup mu za mały aby się pomęczył:evil_lol: tak robi prawdziwy dogomaniak.:loveu:

Mysia_ napisał(a):
ale cipka to nie jest żadne przekleństwo, no i chyba nikogo nie obraża :evil_lol:
A Barbara jest najmłodsza na tym wątku, a już bardziej zdemoralizowana byc nie może :evil_lol:

Ja tam jestem z niej dumna:loveu: moja siostrzenica:loveu::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):

Ja tam jestem z niej dumna:loveu: moja siostrzenica:loveu::evil_lol:
Skoro jesteś dumna, że Basia jest zdemoralizowana, to już wiem kto ją tak zepsuł :mad:

Posted

Estera napisał(a):
Skoro jesteś dumna, że Basia jest zdemoralizowana, to już wiem kto ją tak zepsuł :mad:

No wiadomo:loveu: Razem z Mysią:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
A niektórzy tyle serca wkładają w wychowanie dzieciaka. Tyle się namęczą :shake:

Posted

Okamia napisał(a):

i znów na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Estera, life is brutal :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...