Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 z domu Gorala znowu wiesci oczywiscie "Goral jest najwspanialszym i najkochanszym psem ,poprostu ideal ,a dotego okazalo sie że broni rodzinke przed obcymi":lol: panstwo nie rozumieja jak mozna bylo oddac tak wspanialego psa ,:shake: Quote
marysia55 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to wspaniałe, że są historie które kończą się happy endem:lol::lol::lol: to napawa nadzieją, że jednak może byc lepiej :p:p:p Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 marysia55 napisał(a):to wspaniałe, że są historie które kończą się happy endem:lol::lol::lol: to napawa nadzieją, że jednak może byc lepiej :p:p:p marysia widze że na zdjeciu masz pudelka ,a u nas w schronisku jest pudliczka kulka, ktora od lata czeka na dom.jest wysterylizowana ,miala guzy ale juz sa wyciete. Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):marysia widze że na zdjeciu masz pudelka ,a u nas w schronisku jest pudliczka kulka, ktora od lata czeka na dom.jest wysterylizowana ,miala guzy ale juz sa wyciete. Foksia ja bym najchętnie te wszystkie pieseczki przygarnęła bardzo mnie poruszają te ich historie pełne nieszczęść i dramatów ( mąż już zapowiedział , że założy mi na te strony 'opiekuna' jak małolatom ... wiesz na co :evil_lol:). Mam już w domu dwie czarne bestie i na kolejną na razie nie ma szansy. Ale możesz na mnie liczyć w innych kwestiach np. finansowych. Wiem że to niewiele w porównaniu z tym co wy dla nich robicie...... ale zawsze coś:roll::roll::roll: Quote
Jagienka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 marysia bez finansów, to byśmy sobie wszyscy mogli.... wiesz co... :evil_lol:;) Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Jagienka']marysia bez finansów, to byśmy sobie wszyscy mogli.... wiesz co... :evil_lol:;) Jagienka wprawdzie jestem od niedawna na Dogo to juz trochę:razz::razz: mi sie udało cos zrobić np. http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczniutka-bizuteria-na-zadluzony-krakow-125953/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczniutka-bizuteria-2-na-zadluzony-krakow-126250/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/koszula-sara-neal-kosmetyczka-podklad-loreal-na-krakow-126406/ a ponadto jakby było potrzebne jakieś wsparcie to po prostu pisz, nie obiecuje 'kokosów' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale w miare swoich mozliwości zawsze możecie na mnie liczyć:grins::grins::grins: Quote
Jagienka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ja widziałam nawet na żywo wszystkie podarki :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jagienka napisał(a):Ja widziałam nawet na żywo wszystkie podarki :loveu: Dziękujemy :loveu: o kurcze :razz::razz::razz: no patrzaj a myslałam , że cie zaskoczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zapomniałam , że karusiap i Jagienka to 2 w 1 :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Jagienka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 marysia55 napisał(a):o kurcze :razz::razz::razz: no patrzaj a myslałam , że cie zaskoczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zapomniałam , że karusiap i Jagienka to 2 w 1 :eviltong::eviltong::eviltong: :lol::lol::lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 marysia55 napisał(a):Foksia ja bym najchętnie te wszystkie pieseczki przygarnęła bardzo mnie poruszają te ich historie pełne nieszczęść i dramatów ( mąż już zapowiedział , że założy mi na te strony 'opiekuna' jak małolatom ... wiesz na co :evil_lol:). Mam już w domu dwie czarne bestie i na kolejną na razie nie ma szansy. Ale możesz na mnie liczyć w innych kwestiach np. finansowych. Wiem że to niewiele w porównaniu z tym co wy dla nich robicie...... ale zawsze coś:roll::roll::roll: Finanse to podstawa ,bez nich nie moglibysmy wyciagac psow ,a potem jezdzic z nimi do domów i je sprawdzac.;) Kulka w sobote pojechla do nowego domku do Mszany dolnej ,zawiozla ja koleznka wolotariuszka do swoich znajomych co kiedys mieli pudliczke . Dostala nowe poslanko i wszystko to co pies potrzebuje zeby byc szczesliwym.:lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Finanse to podstawa ,bez nich nie moglibysmy wyciagac psow ,a potem jezdzic z nimi do domów i je sprawdzac.;) Kulka w sobote pojechla do nowego domku do Mszany dolnej ,zawiozla ja koleznka wolotariuszka do swoich znajomych co kiedys mieli pudliczke . Dostala nowe poslanko i wszystko to co pies potrzebuje zeby byc szczesliwym.:lol::lol: i właśnie takie zakończenia psi dramatów potwierdzają fakt , że jesteście potrzebne, bardzo potrzebne, poprostu za to Was kocham :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Hanza od dluzszego czasu wieczorkami zabierana jest do domu i zgadza sie z mala sunia natomiast pani w tym czasie musi zamykac w kojcu swojego psa ,ktory niestety nie zyczy sobie hanzy w domu. Hanza jest posluszna na spacerkach i tylko koty pani musi przd nia zamykac.:multi:, a sunie to Hanza nawet wylizuje ;) Quote
elaja Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zaznaczam na aktualne zdjęcia;) już nie Hanzy ale KORUNI:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='j3nny']super psinka:)[/QUOTE] Nie ten sam pies ,taka ładna sie Korunia zrobiła .Pani Elu jest pani czarodziejką Quote
elaja Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Korunia to naprawdę kochany i wspaniały pies całkowicie podporządkowany swoim ludziom , uwielbia wodę ( na spacerach nie przepuści okazji aby się wykąpać w każdej kałuży) bez problemu można ją wykąpać w wannie ( z Timurem ten numer niestety odpada) , bardzo posłuszna , wraca na każde zawołanie , na spacerach biega sobie luzem - jedyna wada to nieufność ( i strach) wobec obcych szczególnie facetów. Dziewczyna chyba zachowała w pamięci swoje dawne opiekunki : raz czekając ze mną na busa w Krzeszowicach entuzjastycznie przywitała kompletnie zaskoczoną szczupłą brunetkę z długimi włosami ( normalnie zachowuje rezerwę i nieznaną sobie osobę co najwyżej obwącha bez żadnych czułości) . drugi taki dziwny przypadek zdarzył się na spacerze w lesie - Kora nagle oszalała na widok samochodu i pasażerów ( dwa wcześniej mijane nie zrobiły na niej żadnego wrażenia ) koniecznie chciała za nim biec , zachowywała się jakby spotkała kogoś znajomego - wtedy musiałam ją zapiąć nawet na smycz bo sunia była zupełnie rozdarta i bałam się że może nie posłuchać i pobiec za tymi ludżmi. Tym bardziej to dziwne że oba przypadki miały miejsce po przeszło roku pobytu Koruni u nas..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 elaja napisał(a):Korunia to naprawdę kochany i wspaniały pies całkowicie podporządkowany swoim ludziom , uwielbia wodę ( na spacerach nie przepuści okazji aby się wykąpać w każdej kałuży) bez problemu można ją wykąpać w wannie ( z Timurem ten numer niestety odpada) , bardzo posłuszna , wraca na każde zawołanie , na spacerach biega sobie luzem - jedyna wada to nieufność ( i strach) wobec obcych szczególnie facetów. Dziewczyna chyba zachowała w pamięci swoje dawne opiekunki : raz czekając ze mną na busa w Krzeszowicach entuzjastycznie przywitała kompletnie zaskoczoną szczupłą brunetkę z długimi włosami ( normalnie zachowuje rezerwę i nieznaną sobie osobę co najwyżej obwącha bez żadnych czułości) . drugi taki dziwny przypadek zdarzył się na spacerze w lesie - Kora nagle oszalała na widok samochodu i pasażerów ( dwa wcześniej mijane nie zrobiły na niej żadnego wrażenia ) koniecznie chciała za nim biec , zachowywała się jakby spotkała kogoś znajomego - wtedy musiałam ją zapiąć nawet na smycz bo sunia była zupełnie rozdarta i bałam się że może nie posłuchać i pobiec za tymi ludżmi. Tym bardziej to dziwne że oba przypadki miały miejsce po przeszło roku pobytu Koruni u nas..... ha ha bo hanza nie wie ,ze ta szczupła czarna z dlugimi włosami brunetka juz nie jest tak szczupła ,napewno teraz by jej nie poznla Quote
elaja Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kora wiosennie pozdrawia ! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
elaja Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Aż się dziewczyna znudziła pozowaniem :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pięknota Hanza ,a teraz Kora ,jaka czysciutka to nie tan sam ktory przyjechał cały w błocie z Harbutowic ,bo jak niektórzy pamiętają Hanza mieszkała z Góralem koło starej szopy w jednym wielkim błocie. Quote
elaja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kora na dzisiejszym spacerze " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts