Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!jestem nowa osobka na forum do ktorego przyciagnal mnie wlasnie temat tej sierotki:placz:z calego serca mam nadzieje,ze znajdzie domek!!zaluje okropnie,ze nie moge pomoc,ale bede sie modlic o pozytywne rozwiazanie sprawy!!Jestem z Toba Kudlatko:-(

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Serce mnie rozbolalo. Cudna sunia. Porobie jej jutro ogloszenia gdzie sie da. W jakim regionie ona jest. Na pewno szybko domek znajdzie. Szkoda, ze to tak daleko. Na razie tylko tym moge pomoc. A gdyby znalazl sie DT, to bylby mozliwy transport? chociaz kawalek. To drugi koniec Polski.

Posted

Suni potrzebny jest każdy dom, nawet tymczasowy...Pani dała nam tydzień na znalezienie jej domu (do wtorku) Jesli znajdzie się gdzies dla niej kąt wtedy będziemy martwic się transportem...

Posted

MAM DOBRE WIEŚCI:razz:
CYTUJĘ PANIĄ CHCĄCĄ ADOPTOWAĆ PEPSI!!!

CZEŚĆ.
MAM NA IMIĘ DOROTA.MIESZKAM W GDAŃSKU.
WŁAŚNIE PRZECZYTAŁAM HISTORIĘ PEPSI.
MIAŁAM PRAWIE IDENTYCZNĄ SUNIĘ, KTÓRA ODESZŁA W MARCU.JESTEM AKURAT PRZED ADOPCJĄ PSA ZE SCHRONISKA.
SUNIA JEST PIĘKNA I Z OPISU WIDAĆ, ŻE MA WSPANIAŁY CHARAKTER.JA MAM DWA KOTY I POSZUKUJĘ PSIAKA, KTÓRY NIE JEST W STOSUNKU DO NICH AGRESYWNY.
JEŻELI KTOŚ BY JĄ PRZYWIÓZŁ DO GDAŃSKA BIORĘ JĄ BEZ DWÓCH ZDAŃ.ZWRÓCĘ KOSZTY DOJAZDU.
POZDROWIENIA.

Posted

:lol: Jeju to cudowna wiadomosc,ze znalazla sie osoba chcaca adoptowac Pepsi,bardzo,zaluje,ze nie jestem w kraju i nie moge pomoc w transporcie suni,ale moge pomoc finansowo,jesli tylko znajda sie chetni na dowiezienie pieska!!kochana sunia!!

Posted

Ale wiadomosc. Do Gdanska chyba nie tak daleko jak na Slask. Do Was nalezy decyzja [ nie bardzo wiem do kogo]. Powodzenia sunieczko przesliczna. A ogloszenia chyba jeszcze robic? niech sie domki bija. A co, nalezy jej sie.:lol:

Posted

Załóż suni Beatko wątek na transportowym. Rozpatrz się w istniejących tam wątkach. Takiej okazji nie wolno przepuścić. Nie macie pojęcia jak się cieszę!!! :multi:

Posted

Trzymam równiez kciuki za Pepsi!!!Mam nadzieję, że pani dorota zabierze ją do siebie... Dziwię się tej pani która ją dokarmia...Za takie oddanie spanie na wycieraczce eech..:(

Posted

nie zmrużyłabym oka gdyby na mojej wycieraczce spał bezdomny pies...:-(

Pepsi jest piękna i kudłata, trzymam kciuki aby szybko znalazła nowy wspaniały dom!!!

Posted

Kochani, Pani u której sunia spała na wycieraczce pokochała ja i za żadne skarby nie chce jej oddać... W pierwszej chwili miałam watpiwości ale w końcu to właśnie sunia wybrała sobie akurat tą Panią...Mąż pracujący za granicą również chce zatrzymać sunie...To wspaniała psinka i nie dziwie się, że wszyscy ją pokochali chociaż szkoda, że dopiero teraz...

Posted

Pozwolę sobie skopiować komentarz tej Pani pod zdjęciem suni na mioim profilu...

Przywiązałam się do tego psiaka,ciężko by było oddać,serce by pękło dla mnie dzieci i suni.To fakt wiele musiał przejść pies,zanim pozwoliłam wejść do domu,poznać z dziećmi.Ale pani Paulino nie byłam tak ja Pani twierdzi obojętna,karmiłam szukałam domu dla psinki,kontaktowałam się z fundacjami,stad ten profil stad informacje na temat mimi.Nie wpuszczam każdego psa który tylko za mną stanie :/ metraż mieszkania na to nie pozwala,to chyba jest zrozumiałe tym bardziej że w domu od paru lat jest kotek.W Bielsku Podlaskim jest trochę bezdomnych zwierząt,nie jeden za mną chodził,ja jedynie mogę je podkarmić ale ten pies... brak słów,tak bardzo chciał mieć dom,żadne słowa tego nie opiszą co wyprawiał psiak żeby podbić nasz serca (był ze mną w banku na poczcie razem na fotelu siedział ze mną u kosmetyczki... i wiele innych).Potrzebowałam czasu aby wszystko sobie poukładać.Mimi bo tak ma na imię piesek na tym zdjęciu,stalą sie członkiem naszej rodziny,przeszedł już wszystkie szczepienia wizytę u weterynarza,czeszemy,kapiemy,kochamy.. jest nasza :D Gdybym tylko mogla.. gdybym wiedziała jak.. została bym wolontariuszka w schronisku,ewentualnie myślałam o założeniu swojego schroniska,wtedy kochała bym przygarniała każdego pieska

Posted

Czyżbyśmy mieli dobre zakończenie?

Może Pani potrzebny był jakiś bodziec żeby na pewno zdała sobie sprawę z tego, że kocha tą sunię i jej nie odda.