Bella1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy ten biedny piesek ma jeszcze jakąś szansę Quote
Szczurosława Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dostałam info, że na oczach faceta Maff został zagryziony przez Napalma ! Podobno nowa władza robi "czystki" Napalmem... Nie ma też Łatka, który był w kojcu z dużą, agresywną suką... Quote
Gosiapk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jak to nie ma Łatka? :crazyeye: Gdzie jest? Quote
Gosiapk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Przecież ten Napalm powinien siedzieć sam skoro jest tak agresywny :placz: Quote
jestem_wredna Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wszystko powinno wyjaśnić się w weekend - wtedy na moją prośbę do schronu pojedzie Izmir i jeśli jest tam Łatek to go wyciągnie. Łatek pojedzie wtedy do mnie. Na razie nie rozdmuchujmy sprawy, bo nie wiadomo co naprawdę tam się dzieje, a możemy zaszkodzić psiakom. Zbierzemy informacje i jeśli rzeczywiście jest powód do niepokoju, wtedy potrzebna będzie mi Wasza pomoc. Ja tego tak nie zostawię. Jeśli ten człowiek zrobił krzywdę psom, to mnie popamięta :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Bella1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mam taką iskierkę nadziei że Maff żyje , ale czekamy na wieści po niedzieli Quote
Szczurosława Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Gosiapk napisał(a):Przecież ten Napalm powinien siedzieć sam skoro jest tak agresywny :placz: Napalm siedzi sam, cała sprawa podobno działa się poza kojcami:cool1: Quote
jestem_wredna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No wierzyć się nie chce. To takie... bez sensu :placz: Ale chwila, bo to naprawdę jest bez sensu. Z tego, co obiło mi się o uszy, w lubelskim schronie ponoć była sprawa zgoła odwrotna, że na siłę trzymano przy życiu psy, które powinny zostać uśpione (np. ciężko chore, po wypadkach), tylko dlatego, że za każdy dzień dostawali ileś tam pieniędzy, a kwota zależała od ilości psów (mam nadzieję, że niczego nie przekręcam). Tak więc, skoro ten facet jest tam tylko dla pieniędzy (no bo dla czego innego?), to naprawdę jest to bez sensu... No chyba, że tam są jakieś inne zasady. Quote
Szczurosława Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Tak jak myśle to tam jest tak, że ile by nie było psów to facet ma stałą stawkę, mniej psów=mniej pracy... Quote
jestem_wredna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pffffff no masakra... Mam nadzieję, że Izmir się czegoś dowie i że nie będą to złe wieści :( Quote
Szczurosława Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ja też mam taką nadzieje, jakby mogła porobić zdjęcia, albo zapamiętać jakie są psy... Quote
jestem_wredna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Nie wiem czy facet w ogóle pozwoli na zdjęcia, ale będę ją prosić żeby rzuciła okiem zwłaszcza czy są te psy, które ponoć zniknęły. Musiała pilnie wyjechać, więc nie mogła być w schronie w ten weekend, ale obiecała, że zajrzy na początku tygodnia. Jesteśmy w kontakcie, jak tylko czegoś się dowiem, to dam znać. U mnie już wszyscy czekają na Łaciatego... oby tylko był :( Quote
Szczurosława Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Gosiapk napisał(a):Wrócił? :-( Nie, i właśnie zastanawiam się gdzie by przenieść wątek. Maffa w schronisku nie ma, a Napalm ma cały pysk w bliznach, więc to by pasowało:-( Najbardziej więc prawdopodobne wydaje się, że facet naprawde postanowił pozbyć się Maffa za pomocą Napalma:angryy: Quote
Szczurosława Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Gosiapk napisał(a):co to za facet? Jak to jaki facet? W schronisku zmiana władzy, ten facet Quote
Gosiapk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Szczurosława napisał(a):Jak to jaki facet? W schronisku zmiana władzy, ten facet Jaka szkoda, że nie mam zdolności paranormalnych... Quote
Szczurosława Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Prosze http://www.dogomania.pl/forum/11625396-post121.html Quote
Gosiapk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 To bardzo smutne, czyli ten facet znowu doprowadził do zagryzienia :-( Quote
Recommended Posts