Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko powinno wyjaśnić się w weekend - wtedy na moją prośbę do schronu pojedzie Izmir i jeśli jest tam Łatek to go wyciągnie. Łatek pojedzie wtedy do mnie.

Na razie nie rozdmuchujmy sprawy, bo nie wiadomo co naprawdę tam się dzieje, a możemy zaszkodzić psiakom. Zbierzemy informacje i jeśli rzeczywiście jest powód do niepokoju, wtedy potrzebna będzie mi Wasza pomoc. Ja tego tak nie zostawię. Jeśli ten człowiek zrobił krzywdę psom, to mnie popamięta :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

No wierzyć się nie chce. To takie... bez sensu :placz:

Ale chwila, bo to naprawdę jest bez sensu. Z tego, co obiło mi się o uszy, w lubelskim schronie ponoć była sprawa zgoła odwrotna, że na siłę trzymano przy życiu psy, które powinny zostać uśpione (np. ciężko chore, po wypadkach), tylko dlatego, że za każdy dzień dostawali ileś tam pieniędzy, a kwota zależała od ilości psów (mam nadzieję, że niczego nie przekręcam).
Tak więc, skoro ten facet jest tam tylko dla pieniędzy (no bo dla czego innego?), to naprawdę jest to bez sensu... No chyba, że tam są jakieś inne zasady.

Posted

Nie wiem czy facet w ogóle pozwoli na zdjęcia, ale będę ją prosić żeby rzuciła okiem zwłaszcza czy są te psy, które ponoć zniknęły.
Musiała pilnie wyjechać, więc nie mogła być w schronie w ten weekend, ale obiecała, że zajrzy na początku tygodnia. Jesteśmy w kontakcie, jak tylko czegoś się dowiem, to dam znać.

U mnie już wszyscy czekają na Łaciatego... oby tylko był :(

Posted

Gosiapk napisał(a):
Wrócił? :-(

Nie, i właśnie zastanawiam się gdzie by przenieść wątek.
Maffa w schronisku nie ma, a Napalm ma cały pysk w bliznach, więc to by pasowało:-(

Najbardziej więc prawdopodobne wydaje się, że facet naprawde postanowił pozbyć się Maffa za pomocą Napalma:angryy:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...