anetta Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Yyy Taysha, czy juz jestescie PO? Nie mam czasu czytac 10 stron wstecz :wink: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 anetta nie odczuwasz tego nastroju odprężenia?? Capo już sexowny inaczej, a Taysha teraz kastruje co popadnie :lol: :wink: Quote
LAZY Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 anetta nie odczuwasz tego nastroju odprężenia?? Capo już sexowny inaczej, a Taysha teraz kastruje co popadnie :lol: :wink: Dobrze, ze ja jajeczek nie mam... :o :lol: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 anetta nie odczuwasz tego nastroju odprężenia?? Capo już sexowny inaczej, a Taysha teraz kastruje co popadnie :lol: :wink: Dobrze, ze ja jajeczek nie mam... :o :lol: :evilbat: ekkhhhmmm.... cos by sie tam znalazlo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
LAZY Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 anetta nie odczuwasz tego nastroju odprężenia?? Capo już sexowny inaczej, a Taysha teraz kastruje co popadnie :lol: :wink: Dobrze, ze ja jajeczek nie mam... :o :lol: :evilbat: ekkhhhmmm.... cos by sie tam znalazlo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :o :o :o :o :o Az strach sie bac... Quote
anetta Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 No i jak tu zrobic alohe jak sie okienko nie otwiera :roll: :wink: Zrobie tak => <fala meksykanska> :lol: :lol: Jak Capo sie czuje? :wink: Pewnie berdziej Ty to znosilas niz on :lol: Quote
Hanya Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Widze ze humory dopisuja :lol: :lol: :lol: Co do biegania po domu to Lunka tak czesto gania z pileczka lub ringo, ale ona ma 42 kg wiec mój mieszkajacy pod nami brat nie uskarza sie na tynk w zupie lub latajacy zyrandol :lol: :lol: :lol: A Figa nie miala sreberka tylko jakas masc :( - taka moda byla :wink: . To byly poczatki zabiegów na osiedlu a potem sie posypalo :lol: 8) Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 No i jak tu zrobic alohe jak sie okienko nie otwiera :roll: :wink: Zrobie tak => <fala meksykanska> :lol: :lol: :puppydog: o co chodzi ?? Jak Capo sie czuje? :wink: Pewnie berdziej Ty to znosilas niz on :lol: :lol: no raczej :grins: :evillaug: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 No i jak tu zrobic alohe jak sie okienko nie otwiera :roll: :wink: Zrobie tak => <fala meksykanska> :lol: :lol: :puppydog: o co chodzi ?? :laola: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 No i jak tu zrobic alohe jak sie okienko nie otwiera :roll: :wink: Zrobie tak => <fala meksykanska> :lol: :lol: :puppydog: o co chodzi ?? :laola: :roflt: a no tak :grins: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 tylko ja ciągle nie wiem czemu oni robią tą falę z prawej na lewą stronę a nie odwrotnie :roll: :lol: Quote
Agusia i Busiu Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Hej Taysha bardzo się cieszę że twój Capusiek juz jest bezjajeczny , mam nadzieję że szybko dochodzi do zdrowia.No widzisz nie było tak strasznie :D Quote
Dalia Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 A propos emotków czy wam te oczy :puppydog: nie przypominają jajek smażonych? Nie mogę o tym myśleć jak o oczach to są jajka ! Tak w ogóle to chyba mówię na temat, wszędzie jajka, tylko że troszkę innego rodzaju. Gratulacje Taysha i życzę szybkiego powrotu do poprzedniej formy tak tobie jak i Capo :evilbat: Quote
coztego Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 mikizone, Twoje doświadczenia z kotem i rozmowa z kilkoma wetami to nie są miarodajne badania naukowe, które potwierdzałyby szkodliwość kastracji... Na forum jest co najmniej kilkanaście tematów, w których wypowiadali się właściciele kastrowanych psów i nikt się nie skarżył. Może poczytaj też tutaj... :roll: Quote
Nor(a) Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 mikizone napisał(a):Z psami jest tak jak z ludźmi.Wykastrowany facet nie jest już taki sam pod żadnym względem tyle się pisze, a znów to "uczłowieczanie" :roll: Quote
Recommended Posts