Jump to content
Dogomania

Capo idzie na zabieg... a ja umieram ze strachu :(((

Recommended Posts

Posted
HHUUUUURRRRRAAAAA!!!!!

BRAWO CAPO :BIG:

Ja wiedziałam że tak będzie hihi :B-fly: . Chyba trzeba będzie założyć jakiś klub seksualnych inaczej.

Capo będzie teraz bardziej aerodynamiczny bo nic nie będzie mu się majtać między nogami i zakłócać harmonii ruchów :lol: Trzymajcie się tylko diety żeby się nasz gwiazdor nie roztył :haha:

:popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :chlup:

:lol: :lol: :lol: no no :grins: :evillaug: :grins: :evillaug: :grins: :evillaug:

i bedziem sie nasmiewac z cieczek :evilbat: :lol:

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Capo będzie teraz bardziej aerodynamiczny bo nic nie będzie mu się majtać między nogami i zakłócać harmonii ruchów :lol:

Leon nigdy nie nosił klejnotów "na oczach", bo i trochę włochaty i ogonem zasłaniał, ale odkąd ich nie ma, to już tak całkiem przyzwyczaiłam się do widoku psa bez balastu, że jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink:

W każdym razie uważam, że MÓJ pies wygląda akurat, a tamte be.

Czy to normalne, czy powinnam się poważnie zastanowić nad sobą? :-?

Posted
już tak całkiem przyzwyczaiłam się do widoku psa bez balastu, że jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink:

hahaha ja mam tak samo odkąd mam sunię (wcześniej mialam samca pełno jajecznego :roll: )

Posted
jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink:

no wlasnie ja sie tak przygladalam Capo wczesniej i wydawalo mi sie ze te jaja sa za duze, a bez nich taki slodki jest i tak milo patrzec na jego pupcie :lol:

Posted

ale on ma całe uchlastane, czy tylko wyjęte z worka?? bo Marsik ma wyjęte z woreczka i mu taki pusty wisi i tak bardzo nie widzać, że jest wykastrowany - tylke, że ten worek się chyba z czasem wchłonie czy co?? :fadein:

Posted

on ma wyluskane z woreczka, wiec wyglada jakby male jajka mial, fakt ze woreczek sie wchlonie, bo teraz jest tam obrzęk, ale zawsze troszko powinno zostac, tak slyszlam, wiec bardzo ladnie to wyglada

Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol:

Posted

Przerobilam majtki mojego TZ na Capo, bo w kolnierzu sie meczyl i poki co tak chdzi :lol:

Jessoo zeby Marcin tego nie czytal, bo zrbilam mu z majtek Atlantica bo mialy lzejszy material :lol:

Posted
ale on ma całe uchlastane, czy tylko wyjęte z worka?? bo Marsik ma wyjęte z woreczka i mu taki pusty wisi i tak bardzo nie widzać, że jest wykastrowany - tylke, że ten worek się chyba z czasem wchłonie czy co?? :fadein:

Leon też miał wyjęte z woreczka i jakiś czas po zabiegu wszytko było napuchnięte i dopiero miał balony! Teraz wszystko się wchłonęło i nie ma NIC.

Posted

Ewelina, nie zartje, artykuł w POLITYCE chyba z 4 wrzesnia... Artykul o antykoncepcji. Facet podwiazal sobie nasieniowody... Lekarze sa tym zachwyceni i robili sobie z facetem zdjecia po zabiegu... Chyba nadal wszystko z nim ok, ale dzieci juz miec nie moze :wink:

Posted

Od początku śledzę ten temat i trzymam kciuki za Capo i Tayshe. Ciesze się, że wszystko poszło ok.

Mam też pytanie, w związku z tematem kastracji - mam nadzieje, że nie pogniewacie się jeśli zapytam tutaj.

Otóż mam psa. Troche ponad dwuletniego, małego kundelka. Dokładnie rok temu mieliśmy z nim trochę kłopotów bo uciekł kilka razy (4-5 razy) z domu. Planowałam go wtedy wykastrować, jednak jak sami wiecie decyzja nie jest łatwa więc zwlekałam... Po 2 miesiącach szaleństw - piszczenia, wypatrywania suk przez okno, ucieczek - przeszło mu. Od jesieni zeszłego roku nie uciekł ani razu. Przestał też piszczeć na widok psa przez okno. Nie reaguje, gdy suka sąsiadki z naszego piętra ma cieczkę!!! Nigdy nie próbował "molestować" innych psów. Nie ukrywam że to wszystko mnie cieszy, bo dzięki temu mam z nim mniej kłopotów. Zastanawiam się jednak czy tak mu już zostanie? Czy on po prostu ma taki temperament? Mało męskich hormonów? :wink: To jest mój pierwszy pies, ale jak czytam wasze opowieści o problemach z psimi miłościami to zastanawiam się czy on jest normalny? :wink:

Posted
Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol:

Mój miał tylko woreczki na srebrno, sisiaka nie, hmm dlaczego...

Posted

hmmm :roll: to chyba od mody zalezy :lol:

Posted

hmmm :roll: to chyba od mody zalezy :lol:

O czym wy gadacie ? :cry:

Chce wiedziec, ja mam suczke. :-?

Posted
Chyba mu nie ciachnęłaś tym czym siusia ? :D

:o mam nadzieje ze pan Jacej sie nie pomylil :o bo by musial swoim zastapic brakim Capo :evilbat: :lol:

:lol: o matko co ja wypisuje :lol: :roll:

Posted

Czy Capo jak chodzi sprawai wrażenie jkaby miał ciało obce między tylnymi łapami? ;) Dino dzień po zabiegu chodził jak obolały staruszek. Za dwa dni szalał jak dawniej.

Jak u mojego psa zauważyłam właśnie to sreberko tylko z tyłu. Potem sobie je zlizał i było ok.

Posted
:o mam nadzieje ze pan Jacej sie nie pomylil :o bo by musial swoim zastapic brakim Capo :evilbat: :lol:

O MATKO, CO TY WYPISUJESZ ! :lol:

Dziewczyno, po tym co piszesz, można wyrobić sobie opinię, że przy tobie nawet Jużak nie byłby dominujący... :lol: :lol: :lol:

Ja na miejscu Pana Jacka już bym czmychnął ze strachu do lasu i zaczął intensywnie kopać sobie norę w runie leśnym ... :evilbat: :evilbat:

Posted

O MATKO, CO TY WYPISUJESZ ! :lol:

Dziewczyno, po tym co piszesz, można wyrobić sobie opinię, że przy tobie nawet Jużak nie byłby dominujący... :lol: :lol: :lol: :evilbat:

:roll: to chyba skutki uboczne narkozy :lol:

za to po Capo ich nie widac, szaleje jakdawniej :lol: (to znaczy szybko chodzi, bo on nigdy nie byl zbyt szalony :-? :lol: )

Posted
za to po Capo ich nie widac, szaleje jakdawniej :lol: (to znaczy szybko chodzi, bo on nigdy nie byl zbyt szalony :-? :lol: )

No ja myślę, gdyby 50 kilowy kanarek napierdzielał po podłodze jak mój stafik to chyba by sąsiadom tynk na łeb leciał i bujały się żyrandole ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

No ja myślę, gdyby 50 kilowy kanarek napierdzielał po podłodze jak mój stafik to chyba by sąsiadom tynk na łeb leciał i bujały się żyrandole ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

buuuahahah przeczytałam "napierdział" i siedzę i myślę o co chodzi :oops: :lol: :lol: :lol: chyba muszę odpocząć :lol:

Posted

:cunao: :cunao: :cunao:

ło matko wlasanie to sobie wyobrazilam :cunao:

masz racje to faktycznie bylby problem :evillaug: :grins: :haha: