Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 HHUUUUURRRRRAAAAA!!!!!BRAWO CAPO :BIG: Ja wiedziałam że tak będzie hihi :B-fly: . Chyba trzeba będzie założyć jakiś klub seksualnych inaczej. Capo będzie teraz bardziej aerodynamiczny bo nic nie będzie mu się majtać między nogami i zakłócać harmonii ruchów :lol: Trzymajcie się tylko diety żeby się nasz gwiazdor nie roztył :haha: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :chlup: :lol: :lol: :lol: no no :grins: :evillaug: :grins: :evillaug: :grins: :evillaug: i bedziem sie nasmiewac z cieczek :evilbat: :lol: Quote
Mokka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Capo będzie teraz bardziej aerodynamiczny bo nic nie będzie mu się majtać między nogami i zakłócać harmonii ruchów :lol: Leon nigdy nie nosił klejnotów "na oczach", bo i trochę włochaty i ogonem zasłaniał, ale odkąd ich nie ma, to już tak całkiem przyzwyczaiłam się do widoku psa bez balastu, że jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink: W każdym razie uważam, że MÓJ pies wygląda akurat, a tamte be. Czy to normalne, czy powinnam się poważnie zastanowić nad sobą? :-? Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 już tak całkiem przyzwyczaiłam się do widoku psa bez balastu, że jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink: W każdym razie uważam, że MÓJ pies wygląda akurat, a tamte be. Czy to normalne, czy powinnam się poważnie zastanowić nad sobą? :-? hahaha ja mam tak samo odkąd mam sunię (wcześniej mialam samca pełno jajecznego :roll: ) Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 jak widzę psiaki obarczone gigantycznymi jajkami, to wydają mi się jakieś takie ... obrzydliwe(?). :wink: W każdym razie uważam, że MÓJ pies wygląda akurat, a tamte be. Czy to normalne, czy powinnam się poważnie zastanowić nad sobą? :-? no wlasnie ja sie tak przygladalam Capo wczesniej i wydawalo mi sie ze te jaja sa za duze, a bez nich taki slodki jest i tak milo patrzec na jego pupcie :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 ale on ma całe uchlastane, czy tylko wyjęte z worka?? bo Marsik ma wyjęte z woreczka i mu taki pusty wisi i tak bardzo nie widzać, że jest wykastrowany - tylke, że ten worek się chyba z czasem wchłonie czy co?? :fadein: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 on ma wyluskane z woreczka, wiec wyglada jakby male jajka mial, fakt ze woreczek sie wchlonie, bo teraz jest tam obrzęk, ale zawsze troszko powinno zostac, tak slyszlam, wiec bardzo ladnie to wyglada Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 hahahha Luna też miała srebrny brzuszek 8) TRENDY :lol: A chodzi w kołnierzu? czy się nie interesuje raną?? Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Przerobilam majtki mojego TZ na Capo, bo w kolnierzu sie meczyl i poki co tak chdzi :lol: Jessoo zeby Marcin tego nie czytal, bo zrbilam mu z majtek Atlantica bo mialy lzejszy material :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 :cunao: jak kocha Capka to mu odstąpi z przyjemnością gaciory :lol: Quote
Mokka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 ale on ma całe uchlastane, czy tylko wyjęte z worka?? bo Marsik ma wyjęte z woreczka i mu taki pusty wisi i tak bardzo nie widzać, że jest wykastrowany - tylke, że ten worek się chyba z czasem wchłonie czy co?? :fadein: Leon też miał wyjęte z woreczka i jakiś czas po zabiegu wszytko było napuchnięte i dopiero miał balony! Teraz wszystko się wchłonęło i nie ma NIC. Quote
Asia_Focus Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Ewelina, nie zartje, artykuł w POLITYCE chyba z 4 wrzesnia... Artykul o antykoncepcji. Facet podwiazal sobie nasieniowody... Lekarze sa tym zachwyceni i robili sobie z facetem zdjecia po zabiegu... Chyba nadal wszystko z nim ok, ale dzieci juz miec nie moze :wink: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 :cunao: jak kocha Capka to mu odstąpi z przyjemnością gaciory :lol: :evillaug: tak mu powiem :grins: :haha: Quote
wanilia Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Od początku śledzę ten temat i trzymam kciuki za Capo i Tayshe. Ciesze się, że wszystko poszło ok. Mam też pytanie, w związku z tematem kastracji - mam nadzieje, że nie pogniewacie się jeśli zapytam tutaj. Otóż mam psa. Troche ponad dwuletniego, małego kundelka. Dokładnie rok temu mieliśmy z nim trochę kłopotów bo uciekł kilka razy (4-5 razy) z domu. Planowałam go wtedy wykastrować, jednak jak sami wiecie decyzja nie jest łatwa więc zwlekałam... Po 2 miesiącach szaleństw - piszczenia, wypatrywania suk przez okno, ucieczek - przeszło mu. Od jesieni zeszłego roku nie uciekł ani razu. Przestał też piszczeć na widok psa przez okno. Nie reaguje, gdy suka sąsiadki z naszego piętra ma cieczkę!!! Nigdy nie próbował "molestować" innych psów. Nie ukrywam że to wszystko mnie cieszy, bo dzięki temu mam z nim mniej kłopotów. Zastanawiam się jednak czy tak mu już zostanie? Czy on po prostu ma taki temperament? Mało męskich hormonów? :wink: To jest mój pierwszy pies, ale jak czytam wasze opowieści o problemach z psimi miłościami to zastanawiam się czy on jest normalny? :wink: Quote
mrowka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 :multi: :laola: :BIG: SUUPER ZE Z CAPO WSZSYTKO DOBRZE!! :BIG: :laola: :multi: :ylsuper: Quote
Miga Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol: Mój miał tylko woreczki na srebrno, sisiaka nie, hmm dlaczego... Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol: Mój miał tylko woreczki na srebrno, sisiaka nie, hmm dlaczego... hmmm :roll: to chyba od mody zalezy :lol: Quote
Evelina Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Aha a sisiaka i woreczki ma w kolerze srebrny metalik teraz, wiec modnie wyglada :lol: Mój miał tylko woreczki na srebrno, sisiaka nie, hmm dlaczego... hmmm :roll: to chyba od mody zalezy :lol: O czym wy gadacie ? :cry: Chce wiedziec, ja mam suczke. :-? Quote
Miga Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Chyba mu nie ciachnęłaś tym czym siusia ? :D Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Chyba mu nie ciachnęłaś tym czym siusia ? :D :o mam nadzieje ze pan Jacej sie nie pomylil :o bo by musial swoim zastapic brakim Capo :evilbat: :lol: :lol: o matko co ja wypisuje :lol: :roll: Quote
Miga Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Czy Capo jak chodzi sprawai wrażenie jkaby miał ciało obce między tylnymi łapami? ;) Dino dzień po zabiegu chodził jak obolały staruszek. Za dwa dni szalał jak dawniej. Jak u mojego psa zauważyłam właśnie to sreberko tylko z tyłu. Potem sobie je zlizał i było ok. Quote
_dingo_ Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 :o mam nadzieje ze pan Jacej sie nie pomylil :o bo by musial swoim zastapic brakim Capo :evilbat: :lol: :lol: o matko co ja wypisuje :lol: :roll: O MATKO, CO TY WYPISUJESZ ! :lol: Dziewczyno, po tym co piszesz, można wyrobić sobie opinię, że przy tobie nawet Jużak nie byłby dominujący... :lol: :lol: :lol: Ja na miejscu Pana Jacka już bym czmychnął ze strachu do lasu i zaczął intensywnie kopać sobie norę w runie leśnym ... :evilbat: :evilbat: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 :o mam nadzieje ze pan Jacej sie nie pomylil :o bo by musial swoim zastapic brakim Capo :evilbat: :lol: :lol: o matko co ja wypisuje :lol: :roll: O MATKO, CO TY WYPISUJESZ ! :lol: Dziewczyno, po tym co piszesz, można wyrobić sobie opinię, że przy tobie nawet Jużak nie byłby dominujący... :lol: :lol: :lol: :evilbat: :roll: to chyba skutki uboczne narkozy :lol: za to po Capo ich nie widac, szaleje jakdawniej :lol: (to znaczy szybko chodzi, bo on nigdy nie byl zbyt szalony :-? :lol: ) Quote
_dingo_ Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 za to po Capo ich nie widac, szaleje jakdawniej :lol: (to znaczy szybko chodzi, bo on nigdy nie byl zbyt szalony :-? :lol: ) No ja myślę, gdyby 50 kilowy kanarek napierdzielał po podłodze jak mój stafik to chyba by sąsiadom tynk na łeb leciał i bujały się żyrandole ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 za to po Capo ich nie widac, szaleje jakdawniej :lol: (to znaczy szybko chodzi, bo on nigdy nie byl zbyt szalony :-? :lol: ) No ja myślę, gdyby 50 kilowy kanarek napierdzielał po podłodze jak mój stafik to chyba by sąsiadom tynk na łeb leciał i bujały się żyrandole ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: buuuahahah przeczytałam "napierdział" i siedzę i myślę o co chodzi :oops: :lol: :lol: :lol: chyba muszę odpocząć :lol: Quote
Taysha Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 No ja myślę, gdyby 50 kilowy kanarek napierdzielał po podłodze jak mój stafik to chyba by sąsiadom tynk na łeb leciał i bujały się żyrandole ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: ło matko wlasanie to sobie wyobrazilam :cunao: masz racje to faktycznie bylby problem :evillaug: :grins: :haha: Quote
Recommended Posts