Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria_13 napisał(a):
Tak z ogłoszenia z internetu. I napisali do mnie na GG, a potem P.Janina zadzwoniła do nich i się zgadali.

super, to daje wiarę, że warto robić jak najwięcej ogłoszeń :lol:

Posted

Ogłoszenia w dużej ilości to większe szanse zawsze. Zobaczymy jak będzie z tym Tofikiem, na razie domek trochę kręci nosem, zobaczymy.
Psiak zalękniony bardzo był, troszkę u mnie sie ośmielił, ale moja dobka go do "living-roomu" nie wpuszczała. On bidak przywiąze sie do kazdego, kto go pokocha. A że niemłody? Ludzie, my tez jesteśmy lub będziemy niemłodzi.

Posted

Napisała do mnie osoba w sprawie aukcji niestety nie może adoptować psa ale chce pomóc w inny sposób oto treść:
witam jestem z lublina wiec niestety nie moge wziasc psa (mam juz jednego z pseudo hodowli ) w ktorej przezyl gehenne, czy moge w jakis inny spoosb pomoc? jakias karme przeslac moge ewentualmnioe? czy ten piesek spi w pudelku na jakims podworku zostal przygarniety czy na ulicy?

Posted

domek wiedział nie powiedział:mad: sprawa zawsze do przedyskutownia karle:eviltong: ty nasz:eviltong: ale widze ze cos sie rozkrecilo z tofikiem:) acha cvzasem lepiej tel do mnie niz gg(wczoraj praktycznie caly dzien byla awaria netu na osiedlu u nas:angryy:)

Posted

Na razie wszystko w porządku u Tofika... oby został w tym domku. Jutro będą wieści czy zostaje w Ds na stałe czy niestety szukamy dalej. Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło ;)

Posted

To dobry prognostyk, ale zeby nie było za dobrze i nudno, to juz mam kolejnego nieszczęśnika szukającego domu, chociaż tymczasu na początek. Pies podobny, tylko młody -2 letni. Założe mu osobny wątek zaraz

Posted

O Boże znowu kolejny psiaczek:shake:. Tofik/ Mikuś ma jeszcze ogłoszenia, więc jak będą zapytania o niego to będę kierować ludzi na p. Janinę, w ten sposób może jakiś piesek znajdzie domek

• 1 month later...