lena_zet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jotka napisał(a):nie mogę wkleić nowych zdjęc, bo mi sie cos kitwasi z image shackiem. Dzisiaj Tofik zjadł, byłam z nim u weta. Chudy jest, wazy 10, 4 kg. Niemniej jest zdrowy, po ugryzieniu strup goi się bez pomocy. Tylko bardzo lękliwy jest. Wieczorkiem poszedł na spacer już troszkę dalej. I gdyby nie obsikiwał mi mieszkania, to byłoby nieźle. mniemam, że nie kastrowany....znaczy teren chłopaczysko.Może pomyśleć co by go jaj pozbyć? Quote
Gisic87 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kolejne ogłoszenia: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=33594 http://katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-pi-pod-go-ym-niebem-zmie-moj-los-Prosz-W0QQAdIdZ85495744 Jutro porobię więcej jak będę w pracy bo teraz mam na głowie szalejące dwie bestie:diabloti: Quote
jotka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 znaczy teren oczywiście, ale kastracja w tym stanie fizycznym i psychicznym nie jest dobrym pomysłem, a poza tym, już to ćwiczyliśmy na Bakim, nie pomogło. To nie jest psi smarkacz, tylko dorosły, starszy pies i ma psie nawyki Quote
jotka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzisiaj poszedł z nami tzn. ze mną i z Liskiem na dłuższy spacer, wrócił, wszedł po schodach, odtajał nieco. Najważniejsze jest teraz miejsce, w którym on psychicznie dojdzie do siebie. Jak pisałam, u mnie może zostać do końca tygodnia. Quote
diana79 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dodałam ogłoszenie na dwukropek.pl dodałam również na e-zwierzak.pl na adres mailowy podany w ogłoszeniu został wysłany link aktywujący ogłoszenie, prosze więc kliknąc w link jak dojdzie, bo bez tego ogłoszenie się nie ukarze Kod umożliwiający edycję ogłoszenia, to: ee294d5630 Quote
Daria_13 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ooo widać, że Tofik robi postępy;). Dzisiaj będę mieć odpowiedź czy Tofik pojedzie do Herspri na dt. Jak na razie nie było ani jednego telefonu w sprawie Toficzka. Psinko, szukaj domku. Dziękuje za ogłoszenia i prosimy razem z piesiulkiem o następne;) Quote
Daria_13 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Niestety DT u Herspri nie wypalił. Szukamy dalej, Tofik ma tylko czas do pon. potem schron pomóżcie!!! Quote
diana79 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dodałam na czworonogi.eu i na bono-polska.pl na ojej.pl i na adopcjepsow.org na maila darka_xd@tlen.pl przyjdzie link aktywacyjny, po kliknięciu ogloszenie będzie aktywne Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie spadaj... Taki Kochany piesek musi domeczek znaleźć... Quote
Daria_13 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jest chętny domek dla Toficzka, jutro będzie odpowiedź. Trzymajcie kciuki i prosimy o kolejne ogłoszenia ;) Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Oby coś z tego wyszło, trzymam kciuki... Quote
jotka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zobaczymy jak będzie, ale tymczasem tymczasika szukamy jakby co. Takiego niedalekiego, jedne już mam na oku, ale on jeszcze o tym nie wie. Quote
zachary Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tofiku,oby jutro był szczęśliwy dzień i przyniósł walczącym o ciebie cioteczkom super wiadomość/o domku,bynajmniej nie z tektury/. Quote
lena_zet Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jotka napisał(a):Zobaczymy jak będzie, ale tymczasem tymczasika szukamy jakby co. Takiego niedalekiego, jedne już mam na oku, ale on jeszcze o tym nie wie. o tej godzinie domek już wiedział :evil_lol: i nic nie powiedział, ale może się coś wypłacze?;) Quote
zachary Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Tofiku, to już dzisiaj.Piękny, słoneczny dzień, może i Tobie ? Czekamy z niecierpliwością na info.... Quote
Gisic87 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 zaciskam mocno kciuki za Tofika, ogonki również zasupłane:loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 I ja też kciuki trzymam :kciuki: bardzo mocno... Quote
Daria_13 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Tofik wczoraj pojechał do tego domku z Dąbrowy. Będzie tam do wtorku, jak wszystko będzie oki to zostanie tam na zawsze, jak coś nie wypali to wróci do domku tymczasowego na Niwce, oby dalej domek chciał go przyjąć. Quote
diana79 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 to teraz trzymamy kciuki aby domek zakochał się w Tofiku :loveu:i nie oddał go już nigdy :shake::multi: Quote
Daria_13 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Mam kolejne zapytanie o Tofika. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak Tofik zostanie u tamtych państwa na zawsze, To namówimy ten drugi domek na innego pieska;) Quote
diana79 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 a skąd Ci ludzie dowiedzieli się o Tofiku? może z ogłoszeń?;) Quote
Recommended Posts