Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotka napisał(a):
nie mogę wkleić nowych zdjęc, bo mi sie cos kitwasi z image shackiem.
Dzisiaj Tofik zjadł, byłam z nim u weta. Chudy jest, wazy 10, 4 kg. Niemniej jest zdrowy, po ugryzieniu strup goi się bez pomocy. Tylko bardzo lękliwy jest. Wieczorkiem poszedł na spacer już troszkę dalej. I gdyby nie obsikiwał mi mieszkania, to byłoby nieźle.

mniemam, że nie kastrowany....znaczy teren chłopaczysko.Może pomyśleć co by go jaj pozbyć?

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znaczy teren oczywiście, ale kastracja w tym stanie fizycznym i psychicznym nie jest dobrym pomysłem, a poza tym, już to ćwiczyliśmy na Bakim, nie pomogło. To nie jest psi smarkacz, tylko dorosły, starszy pies i ma psie nawyki

Posted

Dzisiaj poszedł z nami tzn. ze mną i z Liskiem na dłuższy spacer, wrócił, wszedł po schodach, odtajał nieco. Najważniejsze jest teraz miejsce, w którym on psychicznie dojdzie do siebie. Jak pisałam, u mnie może zostać do końca tygodnia.

Posted

dodałam ogłoszenie na dwukropek.pl

dodałam również na e-zwierzak.pl na adres mailowy podany w ogłoszeniu został wysłany link aktywujący ogłoszenie, prosze więc kliknąc w link jak dojdzie, bo bez tego ogłoszenie się nie ukarze

Kod umożliwiający edycję ogłoszenia, to: ee294d5630

Posted

Ooo widać, że Tofik robi postępy;). Dzisiaj będę mieć odpowiedź czy Tofik pojedzie do Herspri na dt. Jak na razie nie było ani jednego telefonu w sprawie Toficzka. Psinko, szukaj domku. Dziękuje za ogłoszenia i prosimy razem z piesiulkiem o następne;)

Posted

jotka napisał(a):
Zobaczymy jak będzie, ale tymczasem tymczasika szukamy jakby co. Takiego niedalekiego, jedne już mam na oku, ale on jeszcze o tym nie wie.

o tej godzinie domek już wiedział :evil_lol: i nic nie powiedział, ale może się coś wypłacze?;)

Posted

Tofik wczoraj pojechał do tego domku z Dąbrowy. Będzie tam do wtorku, jak wszystko będzie oki to zostanie tam na zawsze, jak coś nie wypali to wróci do domku tymczasowego na Niwce, oby dalej domek chciał go przyjąć.