Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek się znalazł i dzisiaj Jotka zabiera go do weta a potem na 2-3 dni do siebie, dlatego proszę zróbcie więcej ogłoszeń, by nie musiał wrócić do schronu!!! i jeśli was mogę prosić to zaproście na wątek więcej osób ;)

Posted

zrobiłam mu ogłoszenie na animalia.pl to mój debiut, pierwsze ogłoszenie :multi:, proszę sprawdźcie czy wszystko ok, oczywiście pozwoliłam sobie tekst i zdjęcia ściągnąć z wątku, postaram się go jeszcze gdzieś ogłosić tylko czekam na aktywację kont

p.s. czy mogłabym prosić o podanie stron gdzie można ogłaszać psiaki bo mam tylko kilka a wiem że jest ich wiele

kolejne ogłoszenie na przygarnijzwierzaka

Posted

Piesek w 2-3 dniowym DT. Pilnie potrzebujemy innego DT lub DS. Herspri nic się nie stało, czekam z niecierpliwością na pozytywną odpowiedź. Na razie Pimpek bezpieczny;)

Posted

Do weta nie dotarliśmy. Pimpek (swoją drogą chyba jednak mu zmienię imię) tak dygotał, że doszłam do wniosku, ze lepiej będzie jak odtaje u mnie w domu. Wylałam na niego advocate, tak ze domu mi nie zapchli, przy okazji się odrobaczy. On nie chciał nic, ani wejść do domu, ani wyjść z domu. Wyprowadzałam go na Liska, czyli Lisek przodem, a Pimpek odwazył się za nim. Pimpek wyglada tak, jakby nie znał schodów. Rana po pogryzieniu wyglada dobrze, tak, że do weta pójdziemy najwczesniej w środe, niech trochę sie odstresuje. Śpi teraz na kwarantannie, czyli w pokoju mojego syna, jak wszystkie zwierzaki nowe w naszym domu. Pimpek jest nieduży. Jeden jamnik długosci, dwa wysokości. Młody też nie jest, wg mojej oceny 5-7 lat. Zobaczymy jutro co będzie. Byle tylko moja dobermanica go zaakceptowała.

Posted

Trzymam kciuki by twoja dobka go jednak nie pożarła i by jak najszybciej znalazł domek.Ile u Ciebie on może być? Jutro przyjeżdża do mnie ta suczka o której rozmawialiśmy już wszystko uzgodnione ale jeśli coś to w ostateczności(ostateczność=schronisko, ulica) jeśli u ciebie jego dni się skończą to na 3-4 może trafić do mnie, jakoś damy radę;)zwłaszcza że od soboty do wtorku wolne

Pozdrawiam Wojtek & Milka

Posted

Cóż, na razie jest. Nie je, nie pije. Obsikał szafę, w końcu nie jest jedynym samcem w domu. Dobki się boi. Ona dla porządku go obszczekuje, ale ja nie odważę się dopuścić jej bliżej szorściaka. Wychodzimy nadal na Liska.On w odróżnieniu od dotychczasowych "pozbieranych" wcale nie chce do domu wracać. Przypuszczam, że on poleciał za suką i się zgubił. Daria13 może rozwiesiłybyście ogłoszenia po Syberce? I na dużym tarrgu dajcie ogłoszenie w radiowęźle. Poproszę moją znajoma, żeby było za darmo.
Nazwe go Tofik. To do niego pasuje. Niemniej proszę o szukanie dt chociaz, bo z trzema psami, które trzeba wyprowadzac w dwóch ratach dość trudno się zająć innymi sprawami.

Posted

Jutro będę miała odp. od Herspri czy weźmie go na DT. Jak nie, to nie mam już pomysłu. Proszę o kolejne ogłoszenie, jak na razie nie było ani jednego telefonu o Tofika.

Posted

nie mogę wkleić nowych zdjęc, bo mi sie cos kitwasi z image shackiem.
Dzisiaj Tofik zjadł, byłam z nim u weta. Chudy jest, wazy 10, 4 kg. Niemniej jest zdrowy, po ugryzieniu strup goi się bez pomocy. Tylko bardzo lękliwy jest. Wieczorkiem poszedł na spacer już troszkę dalej. I gdyby nie obsikiwał mi mieszkania, to byłoby nieźle.