Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro jest wyróżnione. Dziś już przyszło jedno zapytanie o psiaka ale jakoś mnie nie zachęca (zwłaszcza ta kuweta, przecież to nie kot:mad:)ale może ktoś bardziej obeznany wypyta o wszystko.

Oto treść zapytania:

Witam serdecznie
chcialam spytac czy piesek nadawalby sie do bloku i ewentualnego zostawania na 8 godzin dziennie samemu jak jestem w pracy. Zostawilabym kuwete i jedzonko tylko nie wiem czy jest na tyle spokojny zeby nie rozniesc domu. i mam jeszcze 4 letnie dziecko wiec potrzebuje pieska ktory by go nie gryzl. czy piesek bylby wysterylizowany?
pozdrawiam

Posted

warto sprawdzić taki potencjalny domek.
szkoda skreślać od razu ;)
dziewczyny nawiążcie kontakt z tą panią.

jeśli allegro jest wyróżnione to nie będę robiła drugiego - zrobię dla innego psiaka w potrzebie, których jak wiemy jest ogrom.

Posted

nie wiem czy tutaj mogę podać maila osoby która zainteresowała się psiakiem więc jeśli ktoś chce się z nią skontaktować proszę dać znać a maila podam na priv

Posted

Byłyśmy u Pimpka w jego ,,lokum'', spał odkryty na mokrym kartonie, przykryłyśmy go kocem. Oby domek znalazł się szybko. Postaramy się w tym tygodniu pojechać z fundacją S.O.S dla zwierząt z pimpkiem do weta. Tylko szkoda jakby miał prosto od weta wrócić na ulice, dlatego szukamy DT/DS. Aha w tym tygodniu sprawdzimy także reakcje Pimpusia na dzieci, mój brat ma 3,5 roku.

Posted

Tak z jego raną trzeba iść do weta. Rozmawiałyśmy z Darią wczoraj jak byłyśmy u niego wieczorem na temat wety! Ale nie opłaca sie żeby od razu z niego wyszedł znowu na ulice ;/

Posted

Jutro pojadę tam, wezmę psa do weta, nie wiem co dalej. Jeśli on jest naprawdę mały, to może jakoś go upchnę w domu na dwa, trzy dni.Ale co potem? Na razie najważniejsze, żeby pies się znalazł, bo pisała mi Daria na gg, że go nie ma.