DG32 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Psiak z pyska wydaje się starszy, ale zęby ma nie najgorsze. Tak jak pisze Daria z Klaudią psiak jest bardzo spokojny, da do siebie podejść pogłaskać się, ale iść z człowiekiem nie chce. Możliwe, że ma coś z łapką i ma kleszcze. Widać, że jest mu zimno, biedak się trzęsie, długo tak nie wytrzyma. Quote
katik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 przepiękny psiak. :loveu: Takie ma smutne oczka. Z nowym domem nie będzie łatwo, ale musi się udać. Quote
maciaszek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Beznadzieja... Jakiż on smutny :( Biedne psisko... A może ktoś z dokarmiających by się zlitował i wziął go na dt? Dziewczyny porozmawiajcie z ludźmi, którzy psiakiem się "opiekują". Może uda się kogoś przekonać, żeby dał mu ciepły kąt na czas szukania domu? Quote
Daria_13 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Byłam teraz z moim psem na spacerze i dowiedziałam się od sąsiadów, że pies przed chwilką został zaatakowany przez innego psa. To może się dla niego źle skończyć. Kto wystawi psiakowi allegro allegratke itp.? Quote
Daria_13 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kasiu dzięki Ci bardzo, poproszę Majgę o tekst Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zrobię mu allegro wyróżnione ale musicie dać mi gotowy tekst chwytający za serce! nie mogę patrzeć sie na jego smutne oczy :-( Quote
Daria_13 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dziewczyny proszę pomóżcie Pimpusiowi!!! ja zrobię wszystko co mogę,ale potrzebuje pomocy ogłoszenia, bannerki, dt, ds to wszystko jest potrzebne!!! Quote
Daria_13 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dziękuje ;) tekst powinien być w ciągu 2 dni albo i wcześniej Powiadomiłam fundacje Emir może pomoże pieskowi Quote
DG32 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 My postaramy się zrobić banerek i jak będzie tekst to wrzucę go na alegratke i inne portale. Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ok, czekam na tekst. no chyba, ze mnie wena jakaś najdzie i jutro sama cos stworzę to dla wszelkiego wypadku podajcie namiary, które mam podać na allegro ;) Quote
anetek100 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Człowiek w swoim życiu ma takie rzeczy, chwile, osoby, do których mocno się przywiązuje, darzy sentymentem, usmiecha sie na ich widok, bądź choćby wspomnienie. I mimo stresu i codziennego pędu, potrafi czasem przysiąść, popaść w zadumę, zatrzymać się na chwilkę, westchnąć. Tak, jakie to piękne i uczuciowe. Jednak są rzeczy, istnienia, chwile i zdarzenia, które jakoś trudno człowiekowi zauważyć. Czasem zbędny, stary, zużyty przedmiot tzrymamy jak chomiki by kiedyś się rozmarzyć i zerknąć wstecz... ale tu nasuwają się dość błahe i oczywiste, choć trudne do jednoznacznej prostej jednoznacznej odpowiedzi pytania... Czy przygarnął byś starszego, zapomnianego, biednego psa, ktory jest również pełen historii czasem takich, o których nam się nie śni??? Czy dałbyś mu chwilę jak nie więcej na postój i westchnienie?? Przecież skoro człowiek tak bardzo mimo pośpiechu uwielbia wspomnienia i pamiątki, to nie może właśnie takiego wspomnienia przygarnąć?? Ten biedny, straszy piesek przeżył pewnie więcej niż nie jeden człowiek, niż nie jedna, zapomniana pamiątka..więc skoro nie umiesz człowieku odpowiedzieć na te pytania pomyśl czasem o zapomnianym przyjacielu, który w chwili, gdy Ty wspominasz w cieple dawne dzieje, leży na mokrym i zimnym betonie jak taka pechowa,stara pamiątka, która zużyła się i straciło się do niej sentyment,bo przecież nadal niestety są takie... Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 anetek dziękuję, jutro będzie aukcja psiaka :lol: poprosze tylko o namiary na kogoś. Quote
Gisic87 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 allegro dla psiaka: Śpię pod gołym niebem...zmień mój los Proszę (472699191) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Na chwilę obecną tylko tyle mogłem zrobić Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Gisic87'] allegro dla psiaka: Śpię pod gołym niebem...zmień mój los Proszę (472699191) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Na chwilę obecną tylko tyle mogłem zrobić a ja własnie miałam zabierać sie za robienie aukcji...;) czy aukcja jest wyróżniona? wyróżnienie zwiększa szanse a w tym przypadku naprawdę nie ma czasu... Quote
Daria_13 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Byłam u Pimpusia, leży pod klatką schodową, zaniosę mu później jedzenie.Dziękuje Anetek100 za tekst;) Quote
Klaudia_Bn Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Byłyśmy z darią u Pimpka. Ma ranę po ugryzieniu , boi się wracać na swoje legowisko , możliwe że tam został zaatakowany przez innego psa. Nakarmiłyśmy go , ale nie chce za bardzo jeść! ;( Quote
Daria_13 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Tak, to co napisała Klaudia to prawda!!!. Siedzę teraz i ryczę, bo czuję się taka bezradna :placz::placz::placz: Proszę niech mu ktoś pomoże. Quote
Klaudia_Bn Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Daria wiem ze Cię boli bo mnie też boli , ale pamiętaj nie możemy sie załamywać z tego powodu ze one potrzebują naszej pomocy !! Kto może nam pomóc??!! przyjechać i go obejrzeć może coś poradzić ?? Quote
Daria_13 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Klaudia porada nic nie nie da! tu potrzebne jest DT lub DS i wizyta u weta. Quote
Recommended Posts