Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja koleżanka odkryła to biedactwo.
Dowiedziała się, że sunia została wyrzucona z domu po śmierci właścicieli (był tez podobno mały, czarny psiak ale nie wiadomo co się stało)
Sunia śpi pod drzewem.:-(
Najprawdopodobnie jest w ciąży-jest strasznie gruba i ma duże sutki.
Ma też chyba złamaną łapę, bo nia powłóczy i są na sierścia ślady krwi.
Jest bardzo łagodna do ludzi.
Właścicelka ponoć bardzo dbała o te psiaki.
Dziś Marzena rozmawiała ze strażą miejską.
Na sunię jest juz podpisany wyrok, zgłoszono ją do odłowienie i lada dzień trafi do schroniska w Chrcynnie.
Proszę Was o pomoc w umieszczeniu jej w jakimś domu tymczczasowym.
Bardzo pilne!!!!!

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beatka -jak zwykle niezawodna.
Napisz proszę, ze będzie wysterylizowana.

Udało mi się załatwić sterylizację darmową ale co z tego jak nie mam jej gdzie wziąć:placz:

Posted

DZiewczyny działajcie, one nie może trafić do tej umieralni.. Taka sunia prosto z kanapy.. szok.. Ona potrzebuje pomocy na cito! Do góry SARA, niech się ktoś ultiuje pliss...

Posted

W jakim województwie jest to biedactwo? Miejsce u mnie jest - tylko co z odległością i transportem ? Ostatnio nabylismy w rodzinie doświadczenia w odbieraniu porodów n.p od szczennej suni żywcem zawiazanej w plastikowy worku i wyrzuconej do lasu. Dzieci po 8 tygodniu super wyadoptowaliśmy - mamusię przedwczoraj sterylizowalismy i pojedzie do ludzi którzy juz na nia czekają. Przy okazji poszedł tez do adopcji 12 letni jamnik i 9-miesieczna sunia kundelek / same ofiary bezdomności/ ze względu na mój wiek /48 lat/ proszę o kontakt na : mmlasowice @ gmail.com . Magda

Posted

mmlasowice napisał(a):
W jakim województwie jest to biedactwo? Miejsce u mnie jest - tylko co z odległością i transportem ? Ostatnio nabylismy w rodzinie doświadczenia w odbieraniu porodów n.p od szczennej suni żywcem zawiazanej w plastikowy worku i wyrzuconej do lasu. Dzieci po 8 tygodniu super wyadoptowaliśmy - mamusię przedwczoraj sterylizowalismy i pojedzie do ludzi którzy juz na nia czekają. Przy okazji poszedł tez do adopcji 12 letni jamnik i 9-miesieczna sunia kundelek / same ofiary bezdomności/ ze względu na mój wiek /48 lat/ proszę o kontakt na : mmlasowice @ gmail.com . Magda

Sunia jest w Warszawie, mazowieckie

Posted

DZIEWCZYNY ZAPŁACę ZA TRANSPORT-100zł,może tymczasowy hotelik,o jeszcze 50 zł od kolezanki podajcie konto ( na prywatna,,) dzisiaj to ztobię ,jak tylko wrócę z pracy ,BŁAGAM URATUJCIE JĄ!!!!!

Posted

[quote name='koss']DZIEWCZYNY ZAPŁACę ZA TRANSPORT-100zł,może tymczasowy hotelik,o jeszcze 50 zł od kolezanki podajcie konto ( na prywatna,,) dzisiaj to ztobię ,jak tylko wrócę z pracy ,BŁAGAM URATUJCIE JĄ!!!!!

Zaraz Ci prześlę konto Asi na pw.