Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie widziałam osobnego tematu poświęconego wyjazdom z psem pod namiot. Sama zamierzam się w przyszłe wakacje wybrać, ale jeszcze muszę skompletować caaały sprzęt ;). Może ktoś z Was ma sprawdzone pola namiotowe (może i jakieś dzikie zakątki :P) w jakiejś fajnej okolicy z jeziorkiem, górami, nad morzem? wszelkie kawałki Polski mile widziane :evil_lol:

Posted

Fajny temat zapoczątkowałaś, też poszukuje ,,dzikiego miejsca" ,ale na przyczepe cempingową i 4 psy. W tym roku byliśmy pare razy na cempingu nad morzem, totalna porażka, cisza nocna ,a moje dziewczyny sobie w najlepsze szczekały,zero spania tylko uciszanie ,normalnie męczarnia. wszystkie zakątki Polski mile widziane :lol:.

Posted

tak pomyślałam, że może się przydać ;) bo w sumie w poradniku MP "Miejsca przyjazne psom" są tylko hotele i gospodarstwa agroturystyczne...

Jeden z Kampingów, który widziałam, że przyjmuje zwierzęta jest bodajże 19 w Sopocie (stacja Sopot Kamienny Potok) jednak okolica dla psa mało atrakcyjna, chociaż może jak ktoś przejazdem to nie powinno być problemu ;)

Bonia, Tobie to fajnie, z przyczepką elegancko :loveu:

• 3 months later...
Posted

[quote name='bonia']Fajny temat zapoczątkowałaś, też poszukuje ,,dzikiego miejsca" ,ale na przyczepe cempingową i 4 psy. W tym roku byliśmy pare razy na cempingu nad morzem, totalna porażka, cisza nocna ,a moje dziewczyny sobie w najlepsze szczekały,zero spania tylko uciszanie ,normalnie męczarnia. wszystkie zakątki Polski mile widziane :lol:.

Mamy takie miejsce, w środku Polski w woj. świętokrzyskim, dzika łąka ponad 4 ha, z rzeką pośrodku lasem sosnowym, 2km do Zalewu w Sielpi Wielkiej, cudowne, wspaniałe "UROCZYSKO". Oczywiście ze względu na dziką zwierzynę pieski muszą zachowywac się przyzwoicie.
Zapraszamy na nasza stronę: www.zcoyoacan.pl