Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BARDZO PINE - bigel z rozdartm sercem MA DOM

Recommended Posts

Posted

Strasznie pilnie szukamy domu dla psiny

Pies jest natychmiast do odebrania od właścicieli inaczej trafi na ulicę a w najlepszym razie do schroniska. Nie jest to łatwy pies- ardzo boi sie obcych ludzi może dlatego że był bity. Nie wiemy jeszcze jak reaguje na koty, inne psy czy dzieci. Nie ma na ten temat informacji od właścicieli.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, gdzie jest pies?
Jak długo może tam zostać?
Dlaczego jest to takie strasznie pilne?
Czy to pies, czy sunia? Czy był kastrowany?
Jak się zachowuje w domu, jak w stosunku do psów?
Napiszcie coś więcej.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Dziewczyny, gdzie jest pies?
Jak długo może tam zostać?
Dlaczego jest to takie strasznie pilne?
Czy to pies, czy sunia? Czy był kastrowany?
Jak się zachowuje w domu, jak w stosunku do psów?
Napiszcie coś więcej.

Aga...pies jest w Wawie, to jest samiec, nie jest kastrowany.
Dzisiaj między 16-17 będziemy wiedzieć coś więcej.

Posted

Ewusek napisał(a):
ooo... a co się stało, że taki Młodzieniec trafił do schronu ???

Ewcia, On nie jest jeszcze w schronisku. To skomplikowana sytuacja....młode małżeństwo się rozstaje i z tego wychodzi, że pies jest kartą przetargową w ich sporach. Wczoraj dziewczyna dała błagała mnie o znalezienie mu domu bo mąż powiedział, że jeśli do soboty nie zabierze psa to odda go do schroniska :cool1: więc dzisiaj mają razem z mężem mi przywieźć psiaka. Mam przygotowane ZRZECZENIE się psa...i czekam na telefon od nich, mają być między 16-17 - zobaczymy.

Posted

Ziutka napisał(a):
Ewcia, On nie jest jeszcze w schronisku. To skomplikowana sytuacja....młode małżeństwo się rozstaje i z tego wychodzi, że pies jest kartą przetargową w ich sporach. Wczoraj dziewczyna dała błagała mnie o znalezienie mu domu bo mąż powiedział, że jeśli do soboty nie zabierze psa to odda go do schroniska :cool1: więc dzisiaj mają razem z mężem mi przywieźć psiaka. Mam przygotowane ZRZECZENIE się psa...i czekam na telefon od nich, mają być między 16-17 - zobaczymy.

ale sie narobilo....
hmmmm ile on ma lat? nie doczytalam...

Posted

wysłałam link do kuzynki, ale nie wiem co z tego wyjdzie, marzy o takim psiaku, ale czy jej mama się zgodzi? za rak na studia. :roll:

Trzymam kciuki za psinkę. ;)

Posted

kinga-kinia napisał(a):
ci ludzie są nienormalni ....dobrze że nie mają dziecka które mogło by być kartą przetargowa w ich sporach .....

Mają dziecko...mają

Posted

luka1 napisał(a):
oddadzą psa - przeniosą sie na dzieciaka

Tylko niech oddadzą :cool1: dzwonię im przypomnieć o książeczce zdrowia psiaka ale nie odbierają :angryy: dziewczyna mi napisała smsa, że zadzwoni później :roll: uwielbiam wręcz takie akcje :flaming:

Posted

Miczel jest sliczny, ale bardzo chciał iść za swoją rodziną. Narazie ma dom u naszej Karolci na jutro i sobotę ale niedziela jest pod znakiem zapytania.Pózniej Karolina jedzie na studia i musi psa przekazać!