luka1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Strasznie pilnie szukamy domu dla psiny Pies jest natychmiast do odebrania od właścicieli inaczej trafi na ulicę a w najlepszym razie do schroniska. Nie jest to łatwy pies- ardzo boi sie obcych ludzi może dlatego że był bity. Nie wiemy jeszcze jak reaguje na koty, inne psy czy dzieci. Nie ma na ten temat informacji od właścicieli. Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Fundacja Medor Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 SŁUCHAJCIE ZRÓBCIE PSINIE OGŁOSZENIE NA PORTALU [url=http://www.alegratka.pl]Alegratka.pl - Og Quote
GrubbaRybba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dziewczyny, gdzie jest pies? Jak długo może tam zostać? Dlaczego jest to takie strasznie pilne? Czy to pies, czy sunia? Czy był kastrowany? Jak się zachowuje w domu, jak w stosunku do psów? Napiszcie coś więcej. Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Dziewczyny, gdzie jest pies? Jak długo może tam zostać? Dlaczego jest to takie strasznie pilne? Czy to pies, czy sunia? Czy był kastrowany? Jak się zachowuje w domu, jak w stosunku do psów? Napiszcie coś więcej. Aga...pies jest w Wawie, to jest samiec, nie jest kastrowany. Dzisiaj między 16-17 będziemy wiedzieć coś więcej. Quote
Ewusek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ooo... a co się stało, że taki Młodzieniec trafił do schronu ??? Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ewusek napisał(a):ooo... a co się stało, że taki Młodzieniec trafił do schronu ??? Ewcia, On nie jest jeszcze w schronisku. To skomplikowana sytuacja....młode małżeństwo się rozstaje i z tego wychodzi, że pies jest kartą przetargową w ich sporach. Wczoraj dziewczyna dała błagała mnie o znalezienie mu domu bo mąż powiedział, że jeśli do soboty nie zabierze psa to odda go do schroniska :cool1: więc dzisiaj mają razem z mężem mi przywieźć psiaka. Mam przygotowane ZRZECZENIE się psa...i czekam na telefon od nich, mają być między 16-17 - zobaczymy. Quote
pixie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ziutka napisał(a):Ewcia, On nie jest jeszcze w schronisku. To skomplikowana sytuacja....młode małżeństwo się rozstaje i z tego wychodzi, że pies jest kartą przetargową w ich sporach. Wczoraj dziewczyna dała błagała mnie o znalezienie mu domu bo mąż powiedział, że jeśli do soboty nie zabierze psa to odda go do schroniska :cool1: więc dzisiaj mają razem z mężem mi przywieźć psiaka. Mam przygotowane ZRZECZENIE się psa...i czekam na telefon od nich, mają być między 16-17 - zobaczymy. ale sie narobilo.... hmmmm ile on ma lat? nie doczytalam... Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 pixie napisał(a):ale sie narobilo.... hmmmm ile on ma lat? nie doczytalam... W listopadzie 3 lata będzie miał. Quote
wiesia.p Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Szkoda mi go bardzo, ale boję się że mój Pirat by go zjadł przy pierwszym spotkaniu. Quote
Lionees Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dorośli ludzie się rozstają i jak zawsze najbardziej cierpią przez to dzieci i zwierzęta.Żal psiny,bardzo żal...:shake: Quote
strup Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 wysłałam link do kuzynki, ale nie wiem co z tego wyjdzie, marzy o takim psiaku, ale czy jej mama się zgodzi? za rak na studia. :roll: Trzymam kciuki za psinkę. ;) Quote
kinga-kinia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ci ludzie są nienormalni ....dobrze że nie mają dziecka które mogło by być kartą przetargowa w ich sporach ..... Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga-kinia napisał(a):ci ludzie są nienormalni ....dobrze że nie mają dziecka które mogło by być kartą przetargowa w ich sporach ..... Mają dziecko...mają Quote
Fundacja Medor Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 matko ludyie sa beznadziejni rozwodza a karta przetargowa staje sie pies Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 oddadzą psa - przeniosą sie na dzieciaka Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 luka1 napisał(a):oddadzą psa - przeniosą sie na dzieciaka Tylko niech oddadzą :cool1: dzwonię im przypomnieć o książeczce zdrowia psiaka ale nie odbierają :angryy: dziewczyna mi napisała smsa, że zadzwoni później :roll: uwielbiam wręcz takie akcje :flaming: Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Miczel jest sliczny, ale bardzo chciał iść za swoją rodziną. Narazie ma dom u naszej Karolci na jutro i sobotę ale niedziela jest pod znakiem zapytania.Pózniej Karolina jedzie na studia i musi psa przekazać! Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Strasznie mi Cię szkoda Miczelino :shake: Quote
asiamm Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 a nie ma na dogo jakiś beaglomaniaków? albo jakiegoś beaglowego forum? Quote
Recommended Posts