taigan Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Znacie może jakieś wettery??? Ile jest ich w Polsce??? Nie interesuje się tą rasą tylko z ciekawości pytam bo znajomi mają takiego psa :wink: Quote
betty_labrador Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 ja nie znam zadnego takiej rasy, ani nie widna wystawach...a mas ztaigan moze fotki tego psa znajomych?:) pozdrawiam Quote
MarcinB Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Jak dla mnie, to wetterhouny są jedną z najbrzydszych ras. Może dlatego interesujące! Ich brzydota plus polityka fryzyjskiego związku kynologicznego powoduje, że psa można kupić już za 400 Euro. No, sam jestem ciekaw, czy ktoś z Polski skusił się na tę rasę. Link do klubu ras fryzyjskich.: http://www.nvsw.nl/ Pozdrawiam, Marcin Quote
betty_labrador Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Marcin przeciez taigan napisala ze jej znajomi maja takiego psa- wiec jakis jest w Polsce :) a czy brzydki? to zalezy od gustów, jak dla mnie przecietny, ale wcale nie brzydki :wink: Quote
MarcinB Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Napisała, że znajomi a nie znajomi mieszkający w Polsce :) A ponadto nie umieściła wypraszanego zdjęcia... Pozdrawiam, Marcin Quote
Atena Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja raz szukałam wzorac po polsku, jednak nei znalazłam, zostało mi tylko samej przetłumaczyć. Quote
Toller Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nasi znajomi HOlendrzy mają prześliczną sunię tej rasy http://www.wetterhounen.nl/fotoalbum2.htm :loveu: Quote
Atena Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 no i tollerki :P Musze przyznać, ze ta rasa jest dla mnie taka "kundlekowata", :D jedyna w swoim rodzaju. śliczna sunia:) Quote
Atena Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Przepraszam, ze post pod postem(ale tamten został wysłany juz dawno) Czy zna ktoś polska strone na temat tej rasy czy też informacje i wzorzec rasy? A przynajmniej anglojęzyczne. Z góry dziękuje Quote
Tollerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Niegdyś moja ulubiona rasa. Wiem jedynie że ma skłonności do agresji i jest rzadka... no i że należy do VIII FCI ^^ Quote
pierozek_monika Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jak różne mogą być gusta :roll: zanim zdecydowałam się na spaniela, razem z mężem zapragnęliśmy wetterhouna. Jest śliczny! Naczytaliśmy się, naoglądaliśmy zdjęć.........a potem nie udało nam się zrealizować marzeń o czekoladowym psie tej rasy. Ale może kiedyś ... ;) Quote
listek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ten psiaczek ze zdjęcia wygląda naprawdę uroczo , może ktoś ma więcej zdjęć :roll: Quote
Recommended Posts