Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:oops:TERAZ JUZ WSZYSTKO ROZUMIEM -i już sama sie poprawiłam...:oops:,sama nie lubie tego ,jak ktos nie do końca dobrze przeczyta i juz w emocji ..wypisuje podobne ...dyrdymały ,wstyd mi ..:oops:a myślałam,ze jetem wolna od ..takich pensjonarskich emocji..ech..:roll:
Nata- właśnie przeczytałam i zobaczyłam Kodiego z Łódzkiego azylu........Boze jak mogłam wypisywac ,taką bzdurę o oddaniu tych piesów do azylu..toż one mają prawie raj..

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety, w łódzkich schroniskach jest ogromne przepełnienie i tego nawet najlepsze z możliwych warunków nie zmienią. te psiaki ratuje obecność chom i jej mamy, one naprawdę odwalają tam kawał dobrej roboty :roll:
raju to one nie mają, ale w schronisku wcale nie byłoby im lepiej...

chom, a Ty jak będziesz już w Polsce to odezwij się do mnie, obgadamy sprawę hotelu małej :)

Posted

POMYŚLAŁAM O TYM ,W WIGILIE WIGILII DAM OGŁOSZENIE NA 'TRÓJMIEJSKIEJ"- ostatnio dwa piesy tam znalazły swój domek w tym pieso zagrozony amputacja łapy-ale to 1 na 10 zamieszczonych :shake:

Posted

Co do imienia to dla mnie zawsze bedzie Malenstwo :) ale zgadzam sie ze trzeba ja jakos nazwac...Skierka- ladnie, Poziomka tez mi sie podoba:)
Ciesze sie ze po swietach bedzie sterylka...pewnie bedzie tak jak z Miśką ze nie bedzie chciala wyjsc z lecznicy:)

Posted

bardzo dziękuję za deklaracje pomocy finansowej. podaję nr konta w razie gdyby ktoś chciał coś dołożyć:

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr konta: 22102034080000490201742246

Dla przelewów z zagranicy:
Kod SWIFT: BPKOPLPW
Nr Konta: PL22102034080000490201742246
(w tytule - dla Poziomki)

sterylka 29tego grudnia przedpołudniem :) wyszczególnię wszystkie wpłaty na wątku żeby nie było wątpliwości.

Posted

Ok rozumiem nie zdaza sie to pierwszy raz a jesli potrzebna jest pomoc to sa od tego instytucje takie jak towarzystwo opieki nad zwierzetami najlepij zgłosic to dalej toz w Łodzi tel 042 250 51 29,zarząd główny Warszawa tel 022 825 75 35.z tego co opisałas to swiadczy o znecaniu sie ja bym nie czekała az ktos z neta wezmnie pieska tylko bym robiła to co jest najlepsze a jego opiekunowie powinni za to słono odpowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-(

Posted

wstrzymajcie się na razie z pieniążkami na sterylkę. Ania z mamą zawiozły sunię do lecznicy, miał być zabieg, ale niestety nie będzie wcześniej niż za miesiąc. mała dostała cieczkę :( lekarze dali jej zastrzyk antykoncepcyjny. plan jest taki, że odczekamy kilka dni aż zacznie działać i zabieramy ją do fundacji. a sterylka, jak wspomniałam, najwcześniej za miesiąc.
na szczęście to pierwsze dni cieczki i raczej nie spodziewamy się, że już została pokryta.
trochę się pokomplikowało, ale finał będzie szczęśliwy, bo już za kilka dni maleństwo pozna lepsze życie :)

Posted

Poziomka byla zachwycona podroza do lecznicy:) troche sie bała wsiąść do samochodu ale po chwili zaczela wygladac przez okno i bacznie ogladac swiat.Dzieki wizycie w lecznicy dowiedziałysmy sie ze lubi koty( jeden maly kotek z lecznicy bawil sie z nia:)) nie lubi jednak psow...warczala na te co byly w poczekalni.Szkoda bardzo ze ta sterylka sie odwlekła,no ale trudno, lepiej tak niz jakbysmy nie zauwazyly i mialaby sie wykrwawic podczas zabiegu.

Posted

Poziomka poznała Zdzicha? :D to fajnie że lubi koty, to przydatna informacja. będzie dobrze, jeszcze tylko kilka dni. a na sterylkę przyjdzie czas. Aniu, powiedz jeszcze jaka była w podróży - miotała się? i jak na smyczy chodzi?

Posted

Tak jak pisalam bala sie wsiąśc do samochodu,siedzilam z nia na tylnim siedzeniu, byla spokojna przytulila sie do mnie nawet sie nie kreciła.Z powrotem byla juz bardziej smiala:)wygladala przez okno.Na smyczy tez chodzila spokojnie nie rzucala sie. Byla tylko troszke przestraszona ale pewnie dlatego ze pierwszy raz byla na takiej wycieczce.W lecznicy w poczekalni byly tez dzieci...krecily sie i biegaly( jak to dziecie) a Poziomka nie zwracala wcale na nie uwagi...to chyba tez przydatne info:)

Posted

:oops:nata -tak jak obiecałam wpłacę ...:oops:ale zaraz po 1 ..mam debet- i jezeli trzeba bede wpłacała co mc-jak pisałam ,całusy dla Poziomki :p