koss Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :oops:TERAZ JUZ WSZYSTKO ROZUMIEM -i już sama sie poprawiłam...:oops:,sama nie lubie tego ,jak ktos nie do końca dobrze przeczyta i juz w emocji ..wypisuje podobne ...dyrdymały ,wstyd mi ..:oops:a myślałam,ze jetem wolna od ..takich pensjonarskich emocji..ech..:roll: Nata- właśnie przeczytałam i zobaczyłam Kodiego z Łódzkiego azylu........Boze jak mogłam wypisywac ,taką bzdurę o oddaniu tych piesów do azylu..toż one mają prawie raj.. Quote
nata od jadzi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no niestety, w łódzkich schroniskach jest ogromne przepełnienie i tego nawet najlepsze z możliwych warunków nie zmienią. te psiaki ratuje obecność chom i jej mamy, one naprawdę odwalają tam kawał dobrej roboty :roll: raju to one nie mają, ale w schronisku wcale nie byłoby im lepiej... chom, a Ty jak będziesz już w Polsce to odezwij się do mnie, obgadamy sprawę hotelu małej :) Quote
wtatara Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 najlepszym wyjsciem byłby na razie DT i szukanie stałego.Może Ty ją jeszcze gdziesz poogłaszasz, może Ty jej przyniesiesz szczęście Quote
madziamn Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 SŁuchajcie jak mozna im jeszcze pomÓc Quote
koss Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 POMYŚLAŁAM O TYM ,W WIGILIE WIGILII DAM OGŁOSZENIE NA 'TRÓJMIEJSKIEJ"- ostatnio dwa piesy tam znalazły swój domek w tym pieso zagrozony amputacja łapy-ale to 1 na 10 zamieszczonych :shake: Quote
nata od jadzi Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 po świętach zabieramy małą na sterylizację, a po niej na pewno nie wróci do tamtego miejsca... Quote
koss Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A moze być Pozomka -jest taka słodka ..jak ,chociaz to trochę długie imie ,..moze Skierka? Nata -moja deklaracja podtrzymana:oops: Quote
wtatara Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 nata od jadzi napisał(a):po świętach zabieramy małą na sterylizację, a po niej na pewno nie wróci do tamtego miejsca... to co zbieramy na sterylkę. Quote
chom85 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Co do imienia to dla mnie zawsze bedzie Malenstwo :) ale zgadzam sie ze trzeba ja jakos nazwac...Skierka- ladnie, Poziomka tez mi sie podoba:) Ciesze sie ze po swietach bedzie sterylka...pewnie bedzie tak jak z Miśką ze nie bedzie chciala wyjsc z lecznicy:) Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 dokładam na sterylke;) mnie sie podoba Pozimka:oops: hehe Quote
nata od jadzi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 bardzo dziękuję za deklaracje pomocy finansowej. podaję nr konta w razie gdyby ktoś chciał coś dołożyć: FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT BANK PKO BP Nr konta: 22102034080000490201742246 Dla przelewów z zagranicy: Kod SWIFT: BPKOPLPW Nr Konta: PL22102034080000490201742246 (w tytule - dla Poziomki) sterylka 29tego grudnia przedpołudniem :) wyszczególnię wszystkie wpłaty na wątku żeby nie było wątpliwości. Quote
katya Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Już niedługo Poziomeczko zobaczysz jak powinno wyglądać życie... Quote
natala25 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ok rozumiem nie zdaza sie to pierwszy raz a jesli potrzebna jest pomoc to sa od tego instytucje takie jak towarzystwo opieki nad zwierzetami najlepij zgłosic to dalej toz w Łodzi tel 042 250 51 29,zarząd główny Warszawa tel 022 825 75 35.z tego co opisałas to swiadczy o znecaniu sie ja bym nie czekała az ktos z neta wezmnie pieska tylko bym robiła to co jest najlepsze a jego opiekunowie powinni za to słono odpowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-( Quote
Brysio Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 rozumiem, ze pieniązki na sterylke mamy przelewac na konto fundacji? czy jakies inne? Quote
wtatara Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 denerwuję się tą sterylką. Zawsze czymś takim się denerwuję. Quote
wtatara Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 całe szczęście że to pierwsze dni cieczki. Właściciele oczywiście nic nie zauważyli. Dobrze że to Wy zażegnałyscie tę sytuacje. Dzięki dziewczyny Quote
nata od jadzi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 wstrzymajcie się na razie z pieniążkami na sterylkę. Ania z mamą zawiozły sunię do lecznicy, miał być zabieg, ale niestety nie będzie wcześniej niż za miesiąc. mała dostała cieczkę :( lekarze dali jej zastrzyk antykoncepcyjny. plan jest taki, że odczekamy kilka dni aż zacznie działać i zabieramy ją do fundacji. a sterylka, jak wspomniałam, najwcześniej za miesiąc. na szczęście to pierwsze dni cieczki i raczej nie spodziewamy się, że już została pokryta. trochę się pokomplikowało, ale finał będzie szczęśliwy, bo już za kilka dni maleństwo pozna lepsze życie :) Quote
Brysio Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ;) najgorsze są dni od 8 do 13 , w tych pierwszych dniach jeszcze nie ma takiego zapachu wiec psy nie czują tego.Wiem jak u mnie w domu jest:) Quote
chom85 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Poziomka byla zachwycona podroza do lecznicy:) troche sie bała wsiąść do samochodu ale po chwili zaczela wygladac przez okno i bacznie ogladac swiat.Dzieki wizycie w lecznicy dowiedziałysmy sie ze lubi koty( jeden maly kotek z lecznicy bawil sie z nia:)) nie lubi jednak psow...warczala na te co byly w poczekalni.Szkoda bardzo ze ta sterylka sie odwlekła,no ale trudno, lepiej tak niz jakbysmy nie zauwazyly i mialaby sie wykrwawic podczas zabiegu. Quote
nata od jadzi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Poziomka poznała Zdzicha? :D to fajnie że lubi koty, to przydatna informacja. będzie dobrze, jeszcze tylko kilka dni. a na sterylkę przyjdzie czas. Aniu, powiedz jeszcze jaka była w podróży - miotała się? i jak na smyczy chodzi? Quote
chom85 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tak jak pisalam bala sie wsiąśc do samochodu,siedzilam z nia na tylnim siedzeniu, byla spokojna przytulila sie do mnie nawet sie nie kreciła.Z powrotem byla juz bardziej smiala:)wygladala przez okno.Na smyczy tez chodzila spokojnie nie rzucala sie. Byla tylko troszke przestraszona ale pewnie dlatego ze pierwszy raz byla na takiej wycieczce.W lecznicy w poczekalni byly tez dzieci...krecily sie i biegaly( jak to dziecie) a Poziomka nie zwracala wcale na nie uwagi...to chyba tez przydatne info:) Quote
nata od jadzi Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no to super, może ma wrodzony talent do chodzenia na smyczy ;) a czy karma doszła? wczoraj dostałam informację, że już ją wysłano, więc powinna jeszcze dzisiaj być u Was. Quote
koss Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :oops:nata -tak jak obiecałam wpłacę ...:oops:ale zaraz po 1 ..mam debet- i jezeli trzeba bede wpłacała co mc-jak pisałam ,całusy dla Poziomki :p Quote
koss Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Uratuj życie wyślij maila, Olkusz-mordownia- [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f402/o.../#post11502841 Quote
Recommended Posts