Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobić jej ogłoszenie na Cafe animal? Może będzie miała szczęście i pojawi się w Metrze.. Jak tak to potrzebuję, telefonu kontaktowego, wieku suni, no i opis jakiś, ale to mogę sama..
EDIT:
widzę numer na 1 str :oops: teraz pytanie czy zrobić jej ogłoszenie, czy może ktoś tam robił już?

Posted

wtatara napisał(a):
tak, tak proszę o ogłoszenie- sunia jest w łodzi, nie ma jeszcze roku, a tel. taki jak w pierwszym poście

Wstawiłam ją.. Może tym razem :roll:

Posted

Malenstwo jest szczesliwe bo jej teraz cieplo...mama mi mowila.niestety lancuch na ktorym jest uwiazana jest straszny skreca sie i wczoraj nie mogla biedna wejsc do budy( bo skrecil sie strasznie i byl krotki).Na szczescie moja mama zadzilala kupila jej nowa obroze i zainstalowala taki zaczep by sie ten okropny lancuch nie skrecal...dzialamy jak mozemy ale niestety jaeli czeka ja taka przyszlosc to psinka bedzie sie strasznie meczyc:-(
mam troche aktualnych zdjec... tylko nie wiem jak je zamiescic...nie sa one moze zbyt profesjonalne ale zawsze cos(przynajmniej aktualne)

Posted

Masza4 napisał(a):
A co z domem proponowanym przez Istke?

Moi "ludzie" zdecydowali się na inną psinkę, też z dogo, ale bliżej, więc bez problemu z przewiezieniem,

Posted

Itske napisał(a):
Moi "ludzie" zdecydowali się na inną psinkę, też z dogo, ale bliżej, więc bez problemu z przewiezieniem,

no nic trudno...dobrze ze chociaz ta inna psinka ma dom...ja mam ciagle nadzieje ze moje Malenstwo spedzi swieta w nowym domku...

Posted

chom85 napisał(a):
no nic trudno...dobrze ze chociaz ta inna psinka ma dom...ja mam ciagle nadzieje ze moje Malenstwo spedzi swieta w nowym domku...

Trzymam kciuki!
Interesowła się nią jakiś pan, wiec domek wybrał innego psiaka, szkoda, że tamten dom przestał się odzywać
mam nadzieję, ze sunia też trafi na swoich ludzi

Posted

czego w tym momencie sunia najbardziej potrzebuje? oprócz domu, bo to jest jasne... na tą chwilę jesteśmy w stanie pomóc tylko finansowo, zwłaszcza jeśli znalazłby się jakiś tymczas. sunia jest przepiękna, te smutne oczy mnie prześladują...

Posted

trzeba by było zapytać czy jest zaszczepiona, odrobaczona,odpchlowa oraz kupić porządną karmę. Na tych zdjęciach to je sam chleb. Jak będzie mieć więcej kalorii będzie jej cieplej.A moze ma ktoś jakieś koce do oddania aby ocieplic bude