Kar0la Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Spadł śnieg. Jak ona sobie radzi w tej marnej budzie... :-( Quote
chom85 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 moja mama juz dziala...dzwonilam do niej dzisiaj i ma zaniesc Malenstwu slome do budy...bedzie dobrze nie zamarznie.... Quote
Kar0la Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Uff. Dobrze, że będzie jej trochę cieplej. Taka śliczna sunia i nie ma zainteresowania. :-( Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zrobić jej ogłoszenie na Cafe animal? Może będzie miała szczęście i pojawi się w Metrze.. Jak tak to potrzebuję, telefonu kontaktowego, wieku suni, no i opis jakiś, ale to mogę sama.. EDIT: widzę numer na 1 str :oops: teraz pytanie czy zrobić jej ogłoszenie, czy może ktoś tam robił już? Quote
wtatara Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 tak, tak proszę o ogłoszenie- sunia jest w łodzi, nie ma jeszcze roku, a tel. taki jak w pierwszym poście Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wtatara napisał(a):tak, tak proszę o ogłoszenie- sunia jest w łodzi, nie ma jeszcze roku, a tel. taki jak w pierwszym poście Wstawiłam ją.. Może tym razem :roll: Quote
maarit Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Śliczna sunia,obawiam się że ona tą słomę wyciągnie za tym okropnym łańcuchem! ale na jakiś czas wystarczy:shake::roll::roll: Quote
chom85 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Malenstwo jest szczesliwe bo jej teraz cieplo...mama mi mowila.niestety lancuch na ktorym jest uwiazana jest straszny skreca sie i wczoraj nie mogla biedna wejsc do budy( bo skrecil sie strasznie i byl krotki).Na szczescie moja mama zadzilala kupila jej nowa obroze i zainstalowala taki zaczep by sie ten okropny lancuch nie skrecal...dzialamy jak mozemy ale niestety jaeli czeka ja taka przyszlosc to psinka bedzie sie strasznie meczyc:-( mam troche aktualnych zdjec... tylko nie wiem jak je zamiescic...nie sa one moze zbyt profesjonalne ale zawsze cos(przynajmniej aktualne) Quote
wtatara Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 proszę wysłać do mnie na wtatara@interia.pl Quote
Masza4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A co z domem proponowanym przez Istke? Quote
wtatara Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 zaproponowałam przesłanie zdjęć to wstawię Quote
Itske Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Masza4 napisał(a):A co z domem proponowanym przez Istke? Moi "ludzie" zdecydowali się na inną psinkę, też z dogo, ale bliżej, więc bez problemu z przewiezieniem, Quote
chom85 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Itske napisał(a):Moi "ludzie" zdecydowali się na inną psinkę, też z dogo, ale bliżej, więc bez problemu z przewiezieniem, no nic trudno...dobrze ze chociaz ta inna psinka ma dom...ja mam ciagle nadzieje ze moje Malenstwo spedzi swieta w nowym domku... Quote
Itske Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 chom85 napisał(a):no nic trudno...dobrze ze chociaz ta inna psinka ma dom...ja mam ciagle nadzieje ze moje Malenstwo spedzi swieta w nowym domku... Trzymam kciuki! Interesowła się nią jakiś pan, wiec domek wybrał innego psiaka, szkoda, że tamten dom przestał się odzywać mam nadzieję, ze sunia też trafi na swoich ludzi Quote
Masza4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 To straszne, że psie dziecko uwięzione jest na łancuchu :angryy: Bezmyślność, zacofanie i okrucieństwo ludzi nie zna granic :angryy: :angryy: :angryy: Quote
wtatara Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 najnowsze zdjęcia ślicznej suni Quote
nata od jadzi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 czego w tym momencie sunia najbardziej potrzebuje? oprócz domu, bo to jest jasne... na tą chwilę jesteśmy w stanie pomóc tylko finansowo, zwłaszcza jeśli znalazłby się jakiś tymczas. sunia jest przepiękna, te smutne oczy mnie prześladują... Quote
wtatara Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 trzeba by było zapytać czy jest zaszczepiona, odrobaczona,odpchlowa oraz kupić porządną karmę. Na tych zdjęciach to je sam chleb. Jak będzie mieć więcej kalorii będzie jej cieplej.A moze ma ktoś jakieś koce do oddania aby ocieplic bude Quote
kaczadupka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ale czemu ten wlasciciel ją w ogołe trzyma na tym łancuchu?? przecież to jest barbarzyńśtwo, jak tak można!? Quote
Recommended Posts