koss Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Porozsylalam historie Poziomki oraz fotki po domkach,które zostały mi z innej adopcji-zobaczymy -jedna Pani z ŁODZI!!-b. miła ma 3 psy i dom z ogrodem -psy sa domowe-ale mają ogród do dyspozycji-zabolało ja serce po historii Majeczki -i moze wziełaby naszą malutka -ale musi byc wysterlizowana, mysle ze warto " popracowac " nad tym domkiem...co WY NA TO??????:cool3::cool1: Quote
koss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 "To moje trzy duuuuze pieski , dwie suczki i piesek.Myslę ze zaopiekowałyby się jakąś sierotką. Mam jeszcze gołębia bez skrzydła , który mieszka w kuchni i dwie papuzki które dostałam od znajomych..." DZIEN DOBRY , DZIĘKUJĘ , WIADOMOŚĆ DOSTAŁAM , ZDJĘCIA POZIOMKI TEŻ.ŁZA KRĘCI SIĘ W OKU KIEDY OGLĄDAM ZDJĘCIA TYCH BIEDNYCH PSOW.CHCĘ POMÓC, TEN ADRES MAILOWY JEST JUŻ DOBRY. BĘDZIEMY W KONTAKCIE , CHCIAŁABYM WIEDZIEC JAK POZIOMKA RAAGUJE NA INNE WIEKSZE PSY.POZDRAWIAM Przeklejam maile jakie dostalam od uroczej Pani -która myslała o adopcji Majki -ale posłałam jej naszą Poziomke -a Pani jest z ŁODZI...ma dom i duzy ogród -niestety nie udaje mi sie przekleic zdjęc -są to bbbbbartdzo duze piesy: jeden ala bernardyn ,drugi cos z kaukaza ,trzeci o-nek długowłosy -nie 100%. Prosze wypowiedzcie sie ,nie wiem jak Poziomka reaguje na inne suczki...warto by sprawdzid -ŁÓDZ i argumenty Pani-" chcę pomóć jakiejś sierotce",oraz Jej wrazliwosc na los zwierząt dobrze rokuje -napiszcie mi prosze lub niech osoba ,która najwiecej wie o Pozomce ( WARUNEK STERYLIZACJA)skontaktuje sie ze mna a ja dam namiary na p.Małgosie...powinnismy szybko coa postanowic mam jescze innego piesa w sercu ;) Quote
chom85 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dzisiaj Poziomka pojechala do azylu...nawet strasznie nie rozpaczała, ma duzy kojec,ciepłą bude, pełną miske,kostke:). Opiekuje sie nią teraz Kaya, sterylizacja dopiero za niecały miesiąc...domku oczywiście szukamy intensywnie...co do tej Pani z Łodzi ,to trudno mi sie wypowiedziec, tak naprawde nie wiem jak Poziomka zareaguje na inne psy( wieksze od niej)w lecznicy troche warczała na psiaki.Dzisiaj dowiedziałysmy sie ze Poziomka ma chorobe lokomocyjną.Myśle ze musimy poczekać na opinie Kayi, jak Poziomka odnajduje sie w nowym miejscu i jak reaguje na inne psy ktore chca się z nia zaprzyjaźnić. Quote
nata od jadzi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Poziomeczka będzie wysterylizowana, ale kiedy to jeszcze nie wiadomo, bo dopiero co dostała zastrzyk anty. no a ponieważ zaczynały się mrozy, to nie było na co czekać z zabieraniem jej. a teraz musimy dać jej trochę czasu na aklimatyzację. w każdym razie tamtą panią proszę o kontakt bezpośrednio ze mną: natalia@niechcianeizapomniane.org i 602 457 408. dobrze, że pani nie przeszkadza sterylizacja, a wręcz jest dla niej pożądana ;) ale czy ktoś był tam na wizycie przedadopcyjnej? (może nie doczytałam) bo jeśli nie, to będzie ona konieczna. Poziomka zasługuje na to, co najlepsze :) Quote
wtatara Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 tak Poziomeczka musi mieć super domek Quote
katya Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ciotka Kaja mi mówiła, że Poziomka już ją kocha :loveu::evil_lol: Quote
wtatara Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jaka ona śliczna. Przy takich zdjęciach szybko powinna znaleźć domek Quote
Halinka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jaka ona jest teraz szczęśliwa.Może swobodnie sobie pobiegać i przytulać do opiekuna.Cieszę się że zawiozłyśmy ją do azylu bo tutaj dopiero poznaje jak może wyglądać normalne życie.Mam nadzieję,że wkrótce znajdzie stały dom. Quote
koss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Nataaaaaaaaaaaa- cudo,po prostu cudo...i jaka radośc zycia ....Gdzie jest ten Psi Raj ??????? A dla tego maleństwa z podpisu wtatary nie ma tam miejsca-ona szczeźnie w tym ( tu przekleństwo )schronie....:oops: Quote
nata od jadzi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 o, witam panią Halinkę ;) i od razu wszystkim wyjaśnię, że to ona właśnie wraz z Anią doglądały małą, a teraz jej mamę i brata, którzy tam zostali... Poziomeczka jest w Domu Tymczasowym naszej fundacji. ma własną pełną michę, duży boks, ciepłą budę i spacery z Kają. poznaje też jak to jest, gdy ktoś o nią dba. koss, gdyby było tyle miejsca, to byśmy wszystkim pomogli, ale nam miejsc nawet dla naszych podopiecznych nie starcza... :-( Quote
nata od jadzi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 i wiecie co? Poziomka wreszcie się wybiega. jak ją zobaczyłam pierwszy raz na łańcuchu, to tak skakała, zaplątywała się, nie wiedziała co ze sobą zrobić... drzemała w niej nigdy nie spożyta energia. mam nadzieję, że z Kają wybiega się za wszystkie czasy :) Quote
Kar0la Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Piękne zdjęcia. Sunia odżyła. Ślicznie wygląda. :loveu: Quote
koss Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Błagam zamieść te zdjecia w jakims magazynie sa rewelacyjne ....-uzbieracie kase na ....swoich podopiecznych...masz to jak w banku...:p Wiesz, od lat marze o załozeniu schroniska dla psów -gł starych ,a obok hotel de lux dla wypasionych piesów, aby zarabial na " MOJE " BIDY niech tylko wygram...Bosze...:oops: Quote
katya Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Poziomkowe cioteczki, bardzo prosimy u usunięcie tej aukcji: POZIOMKA, PSIE DZIECKO NA ŁAŃCUCHU, URATUJ JĄ!! (524155271) - Aukcje internetowe Allegro Poziomka ma już swoją fundacyjną (nata zrobiła), wyróżnioną, z aktualnymi informacjami i fotkami, a teraz znalazłyśmy tą. Jeśli ktoś ma ochotę, to prosimy o inne ogłoszonka. Acha, no i ona nie jest w typie ON'ka - naprawdę :cool3: Macie pozdrowienia od Poziomki vel Sprężynki :loveu: Quote
Recommended Posts