Tola Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nie wiem ile zdołam napisac, bo wyrzuca mnie z dogo... Mamy 2 maluszki w bardzo, bardzo złym stanie, wychudzone, trafiły do schronu bez matki! Quote
Soema Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tola napisał(a):Nie wiem ile zdołam napisac, bo wyrzuca mnie z dogo... Mamy 2 maluszki w bardzo, bardzo złym stanie, wychudzone, trafiły do schronu bez matki! Jakiej wielkości są? Obawiam się, że rodzice mi nie pozwolą wziąć ich.. Choć w sumie teraz będę tydzień sama w domu :razz: co to znaczy w złym stanie, chude, zarobaczone czy chore? Wiadomo przypuszczalnie chociaż jaki wiek? Quote
betka-sp Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 cholera...dogo od paru dni padakę jakąś zalicza...:mad::mad::mad:.......nie można się na nie wbić............ ............co z tymi maluchami????? jakie, w jakim stanie........... Quote
Tola Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To są 3 sunie, bardzo wychudzone:-( Ta jedna została przywieziona wczoraj albo dzisiaj rano:-( Dzisiaj widziała je funia, ale nie moze od 3 dni wejsc na dogo Quote
jogi Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tola dajcie zdjęcia. Ja przyjeżdzam 24 lutego na 17 dni to może uda mi się jakiegoś wziąc. Ale do tego czasu jak z nimi źle, już ich może nie być:-( trzeba pilnie prosic o tymczas. wklejcie zdjęcia i będziemy prosić ludzi o pomoc Quote
Soema Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tyle bid w potrzebie, a dogo posłuszeństwa odmawia :angryy: bezsilność jest okropna :-( Quote
betka-sp Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 dogo do szaleństwa mnie doprowadza.............od rana próbuje sie znowu wbić :angryy::angryy::angryy:............ te maluszki ile mają ?? jedza same??? śnieg spadł...przecież one tam nie przetrwają :-( Quote
Tola Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Funia przeslala mi zdjecia juz wstawiam. Wszystkie maluszki sa juz w pomieszczeniu. Quote
Tola Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nie mogę wstawic zdjęć, nie wiem dlaczego:roll: Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Tola']Nie mogę wstawic zdjęć, nie wiem dlaczego:roll: Możesz mi wysłać na maila? kaarina.g@gmail.com Quote
Tola Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Soema']Możesz mi wysłać na maila? kaarina.g@gmail.com Ok. To są zdjęcia od funi i tylko te nie ładują się. Wysle jeszcze zdjecie spanielka, jak mozesz wrzuc na watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamosc-mlody-czarny-spaniel-130898/index2.html Jak będą juz zdjecia maluszków to opiszę, które sa najslabsze Quote
Soema Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To są mapy bitowe, nie zdjęcia, postaram się zmienić to żeby można było wkleić je :roll: ale maleństwa :shake: Quote
Soema Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Picasa Web Albums - Karina - Pulpit Niestety, na razie tylko tak można zobaczyć psiaki, postaram się je wsadzić później normalnie. Chyba, że ktoś teraz da rade :) Quote
Tola Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Soema napisał(a):To są mapy bitowe, nie zdjęcia, postaram się zmienić to żeby można było wkleić je :roll: ale maleństwa :shake: Nie moglam dac sobie z tym rady:shake: Zdjecia spanielka jest juz na wątku spaniela Quote
Tola Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ta maluszka na kocyku jest najsłabsza, i ta na zdjęciu zrobionym z góry... Quote
Soema Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja też umiem :cool1: za chwilę wstawię jeszcze dwa.. Quote
funia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 O matko sypcie mnie popiołem ,tyle czasu nie mogłam tu wejść .Dobrze ,ze Marta mogła chociaż wpaść na chwilę mnie wyrzucało za każdym razem ,do teraz. Quote
funia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ten szczeniak nad górze to ten najbiedniejszy,jest bojażliwy ale bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Na rękach długo sie przygląda w oczy i zasypia,słodziak tzn.słodziara Quote
beka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Biedulki, dobrze że juz w pomieszczeniu wszystkie maluszki, znów jest tak zimno... Quote
funia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Kurwica mnie bierze na całe to podejście do tematu naszych panów ze schronu ,Jak jestem przykrywam budy ,jak wracam za kilka dni to samo :angryy:Wynika to z lenistwa nie chce im się po prostu .Suka z małymi w gównach ,smród kiła i mogiła .A on mówi ,że no właśnie miał im zmienić .Robią z nas kretynki ,tylko tyle ,ze my wiemy swoje .A najgorsze jest to ,ze tam nie ma nikt serca ,a bez tego niestety nigdy nie będą mogli zrozumieć o co nam chodzi ,zero empatii......... Quote
jogi Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 czyli które maluszki sa najbardziej potrzebujące, bo się pogubiłam Quote
Soema Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 jogi napisał(a):czyli które maluszki sa najbardziej potrzebujące, bo się pogubiłam Na pewno ta sunia na kocyku, 3 zdj na tamtej stronie, no i o którymś Funia pisała. Każdy powinien doopkę grzać w domku, jak już pojawił się na tym świecie.. :roll: Quote
Recommended Posts