Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Nie wiem ile zdołam napisac, bo wyrzuca mnie z dogo...
Mamy 2 maluszki w bardzo, bardzo złym stanie, wychudzone, trafiły do schronu bez matki!

Jakiej wielkości są? Obawiam się, że rodzice mi nie pozwolą wziąć ich.. Choć w sumie teraz będę tydzień sama w domu :razz: co to znaczy w złym stanie, chude, zarobaczone czy chore? Wiadomo przypuszczalnie chociaż jaki wiek?

Posted

cholera...dogo od paru dni padakę jakąś zalicza...:mad::mad::mad:.......nie można się na nie wbić............

............co z tymi maluchami????? jakie, w jakim stanie...........

Posted

To są 3 sunie, bardzo wychudzone:-(
Ta jedna została przywieziona wczoraj albo dzisiaj rano:-(
Dzisiaj widziała je funia, ale nie moze od 3 dni wejsc na dogo

Posted

Tola dajcie zdjęcia. Ja przyjeżdzam 24 lutego na 17 dni to może uda mi się jakiegoś wziąc. Ale do tego czasu jak z nimi źle, już ich może nie być:-(
trzeba pilnie prosic o tymczas. wklejcie zdjęcia i będziemy prosić ludzi o pomoc

Posted

dogo do szaleństwa mnie doprowadza.............od rana próbuje sie znowu wbić :angryy::angryy::angryy:............ te maluszki ile mają ?? jedza same??? śnieg spadł...przecież one tam nie przetrwają :-(

Posted

Soema napisał(a):
To są mapy bitowe, nie zdjęcia, postaram się zmienić to żeby można było wkleić je :roll: ale maleństwa :shake:

Nie moglam dac sobie z tym rady:shake:
Zdjecia spanielka jest juz na wątku spaniela

Posted

O matko sypcie mnie popiołem ,tyle czasu nie mogłam tu wejść .Dobrze ,ze Marta mogła chociaż wpaść na chwilę mnie wyrzucało za każdym razem ,do teraz.

Posted

ten szczeniak nad górze to ten najbiedniejszy,jest bojażliwy ale bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Na rękach długo sie przygląda w oczy i zasypia,słodziak tzn.słodziara

Posted

Kurwica mnie bierze na całe to podejście do tematu naszych panów ze schronu ,Jak jestem przykrywam budy ,jak wracam za kilka dni to samo :angryy:Wynika to z lenistwa nie chce im się po prostu .Suka z małymi w gównach ,smród kiła i mogiła .A on mówi ,że no właśnie miał im zmienić .Robią z nas kretynki ,tylko tyle ,ze my wiemy swoje .A najgorsze jest to ,ze tam nie ma nikt serca ,a bez tego niestety nigdy nie będą mogli zrozumieć o co nam chodzi ,zero empatii.........

Posted

jogi napisał(a):
czyli które maluszki sa najbardziej potrzebujące, bo się pogubiłam

Na pewno ta sunia na kocyku, 3 zdj na tamtej stronie, no i o którymś Funia pisała. Każdy powinien doopkę grzać w domku, jak już pojawił się na tym świecie.. :roll: