beka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tola napisał(a):Klusia szuka najlepszego z domków:lol: Już znalazła ;) U nas:diabloti: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 beka napisał(a):Już znalazła ;) U nas:diabloti: Wiedziałam :cool1: też bym nie chciała oddawać. Ale fotki będą?:razz: Quote
beka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Soema']Wiedziałam :cool1: też bym nie chciała oddawać. Ale fotki będą?:razz:[/quote] Bedą, bedą, ponieważ Klusia nie ma swojego wątku to założe jej wątek w dziale galerie i bede wklejać fotki :) Quote
betka-sp Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='beka']Bedą, bedą, ponieważ Klusia nie ma swojego wątku to założe jej wątek w dziale galerie i bede wklejać fotki :)[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: to czekamy na temat Klusi :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Joodith Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Na wieki wieków? :roll: Można skakać? :multi: Quote
stonka1125 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 no to my sie oficjalnie cieszymy i skaczemy:multi::multi::multi: Quote
beka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zostaje naprawdę, skakać mozna :) A czy ja mam jakąś umowę podpisać??? Quote
Tola Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='beka']Zostaje naprawdę, skakać mozna :) A czy ja mam jakąś umowę podpisać???[/quote] Tak; z psim Panem Bogiem:cool3: Komu można wierzyć jak nie Tobie:lol: :multi::multi::multi: Ale się cieszę Beka dziękujemy:loveu: Klusia nie znalazłaby lepszego domku:lol: Quote
beka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 My tez sie cieszymy. Klusia wdara sie do naszych serc jak tornado. Nie sposob jej nie kochac Klusia poscielowa Quote
Joodith Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to skaczemy :multi::multi::multi::multi::multi: HIP HIP HURRA dla Klusi i beki :popcorn: Ale miodek wylewa się na nasze serca :loveu: Quote
betka-sp Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 hihihihhi...ależ ona ma zajefajne uszy :crazyeye: potem to chyba będą stały jak radary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jogi Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No dziewczyny pokazujcie więcej tych maluchów. Albo załóżcie im nowe wątki, albo ukatualnijcie pierwszy post, bo nasze już w nowych domkach to trzeba pokazac kolejne:cool3: Quote
betka-sp Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jogi']No dziewczyny pokazujcie więcej tych maluchów. Albo załóżcie im nowe wątki, albo ukatualnijcie pierwszy post, bo nasze już w nowych domkach to trzeba pokazac kolejne:cool3:[/quote] no dokładnie...........dawac tu fotki:razz: Quote
Torusia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Na tym pierwszym zdjęciu to Klusia chce powiedzieć z dumą:,,Jestem u siebie".:loveu: Quote
betka-sp Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 sa maluszki.. :razz: a może już wszystkie w szczęsliwych domkach?? Quote
funia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Sa,są ale sory jestem wykończona może jutro .Jest wszystkich ok.20 . Mam dzisiaj strasznego doła po schronie ,nie wiem może to też ta pogoda:shake: Quote
Soema Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='funia']Sa,są ale sory jestem wykończona może jutro .Jest wszystkich ok.20 . Mam dzisiaj strasznego doła po schronie ,nie wiem może to też ta pogoda:shake:[/quote] Nie wiem czy to od pogody zależy..:roll: ja to chyba sobie po wyadoptowaniu tych 3 co mam jakąś przerwę z Dogo zrobię, bo to dołująco działa.. Znając życie to wejdę, zobaczę jakąś bidę i wezmę kolejną :oops: Quote
Torusia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dzisiaj była bardzo ładna młodziutka spanielka taka mieszana chyba z kundlem,prawdopodobnie właściciele oddali ją po miesiącu trzymania w domu,ale pewnie szybko ją ktoś weźmie bo jest naprawdę ładna tylko trochę terroryzuje inne szczeniaki. Quote
Recommended Posts