Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj o 6 ,to biedne psie maleństwo umarło nie miało siły walczyć ......:placz::placz::placz:.

dobrze ,że nie w schronie tylko w ciepłym domku :placz::placz::placz::placz: Dajmy jej na imię ISKIERKA ,a wierzyłam że przeżyje :placz::placz:

myślę ,że człowiek który wyrzucił ją po giełdzie na lotnisku w niedzielę [bo taką wersję znamy od kierownika] i skazał na straszna śmierć na takim zimnie i w taki sposób odpowie za to ,jeśli nie tu na ziemi to tam na górze..........

Nie możemy pozwolić na kolejne porzucane zwierzęta po giełdzie ,musimy coś z tym zrobić ,kolejna giełda już za5 dni..................:mad::mad:

Posted

.....:placz: (*)...

W Sandomierzu też odbywa się giełda zawsze w soboty.. no i poniedziałki :angryy: ostatnio jak byłam, to widziałam ponad 35szczeniąt ON z różnych miotów i kilkadziesiąt innych szczeniaków wszystkich "ras" :angryy: nikt tego nie kontroluje, nikt nie sprawdza.. Co można zrobić? czekać do końca giełdy i zabierać te psiaki, które "przypadkiem":mad: się zgubią i zostaną :placz:? Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić?:roll:

Posted

straż miejska... sie tym nie interesuje...ani w jakich warunkach trzymane sa te psiaki przez handlarzy....szlag człowieka zalewa jak sie na to patrzy :angryy::angryy::angryy::angryy:

Jak nasza Tri sie czuje>????

Posted

beka napisał(a):
To na 100 % sunia z miotu mojej tymczasowiczki..
Funia mówiłaś że z przystanku zgarnięto wtedy piec szt.
Czy biedakom sie udało???

Ale konczą te psie dzieci:placz::placz::placz:

Posted

Beka ,z relacji kierownika to z przystanku jest tylko twoja mała , a tri co jest u Jogi jest właśnie z piątki szczeniąt ,które jako że były pieskami ''szybko poszły'' a ona biedna sama w budynku została oddzielona bo cyt''ona słaba jakaś jest'' ---to słowa kierownika.A była tam już 12 dzień . Dobrze ze nie została tam dłużej bo odeszłaby jak dzisiaj Iskierka:-(:-(

Posted

moja mała tez ma się dobrze. Szaleje, rozrabia.
Pokochała moją zamojską Tosię z wzajemnoscia zresztą:loveu:.
Jutro jak wrócę wczesniej to postaram sie pstryknąc im fajne fotki, to ciocie zobaczą jak się dziewczyny bawią;)

Posted

jogi napisał(a):
moja mała tez ma się dobrze. Szaleje, rozrabia.
Pokochała moją zamojską Tosię z wzajemnoscia zresztą:loveu:.
Jutro jak wrócę wczesniej to postaram sie pstryknąc im fajne fotki, to ciocie zobaczą jak się dziewczyny bawią;)

koniecznie foteczki wrzuć..... :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

beka napisał(a):
Po odstawieniu antybiotyku znów rzadka kupa ...:(
i skubana dalej nie chce jeść

może lakcid ... na uregulowanie flory bakteryjnej jelit.....i delikatna dieta.... musi sie to w końcu uregulować..........

Posted

betka-sp napisał(a):
może lakcid ... na uregulowanie flory bakteryjnej jelit.....i delikatna dieta.... musi sie to w końcu uregulować..........

tylko że ona w ogóle nie chce jeść,
ani miesko, ani puszki (dla kociąt też nie), gerberki kuja w zęby,
tylko ta kaszke ryżową na mleku dla niemowląt, ale przecież musi coś zacząć jeść.
Jest chuda okropnie :(:(:(

Posted

Byłam u lekarza wet z malutka.
Dostała kroplówkę, i dwa zastrzyki (antybiotyk i cos jeszcze)
Jutro też idziemy.

Dzis prawie nie jadła w ogóle :(