betka-sp Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 beka napisał(a):Jest troche lepiej, dziś kupki po antybiotyku lepsze już nie woda. Ale niejadek z niej okropny. Zupełnie jak mój synek ..;) spoko...jak dojdzie do siebie to będzie pochałniała na zapas...hihihihihiih Quote
Tola Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 beka napisał(a):Jest troche lepiej, dziś kupki po antybiotyku lepsze już nie woda. Ale niejadek z niej okropny. Zupełnie jak mój synek ..;) Cieszę sie, ze juz lepiej... Quote
Tola Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A to nasza Fionka, o której zdjecie prosiła funia... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Tola, mamy transporterki. Czy w ten weekend będziecie chcieli je odebrać? Quote
betka-sp Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 no co??? znowu wszyscy sobie gdzies poszli???????????:mad::mad::mad::mad: Quote
betka-sp Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ej...baby.....bo sie na was pogniewam......:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 no to ja podrzucę maluszki. Dajcie znać co z bąbelkami - poprawiło się zdrówko? Quote
funia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nie poszli ,nie poszli tylko jest taka jazda z innym psem ,że od dwóch dni nic nie robię tylko wiszę na telefonie ,ale sprawa się klaruje. ale co do naszych maleńkich to nic nie wiem ,niestety .Jestem w piątek w schronie i zrobię zdjęcia tym nowym małym ,a było ich ostatnio w środe ok 30 nowo przywiezionych ...:crazyeye::crazyeye: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no ja słyszałam o tych nowych 30 :shake: chciałam teraz w weekend przyjechać i też im porobić zdjęcia, ale niestety, mąż dalej do świąt w rozjeździe i g... :angryy: Quote
Tola Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):no ja słyszałam o tych nowych 30 :shake: chciałam teraz w weekend przyjechać i też im porobić zdjęcia, ale niestety, mąż dalej do świąt w rozjeździe i g... :angryy: Poczekajmy na zdjecia funi,, moze bedzie mozna im jakos pomóc. Quote
Tola Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Beka nic nie pisze o malutkiej, jestem ciekawa co z nią:roll: Quote
beka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tola napisał(a):Beka nic nie pisze o malutkiej, jestem ciekawa co z nią:roll: U nas lepiej. Powolutku zaczyna sama jeść ale wybredna jest okropnie. Je tylko to co może wychłeptać jezorkiem - nic co trzeba gryźć. Dużo śpi (w łózku ) i jest bardzo grzeczna Quote
jogi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 u nas już bardzo dobrze. Jutro porobię fotki i startuję z ogłoszeniami. Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 NO to odetchnęłam z ulgą że kobitki zdrowsze,a w piątek porobię foty tym nowym maluszkom:lol::lol: Quote
Tola Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dobre wieści:lol: A na fotki maluzków tez czekamy:cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 moja kochana dziewczynka... jaka piękna :loveu::loveu: edit: właśnie znalazła się na tapecie mojego ekranu :loveu: Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 oto sunia ze schronu zabrana dwie godz temu ,nie wiemy czy przeżyje noc,jest odwodniona i tak słaba ,że nie ma nawet siły ruszac się .Według słow kierownika została dzisiaj przywieziona... . . ....Jest wzięta na dwa dni do polepszenia stanu ---------czeka ją powrót do schronu,jeśli będzie co zabierać .Modlę sie aby wyszła z tego ,jeśli tak nie pozwólmy jej wrócić do schroniska:placz::placz::placz: zdjęcie jest z telefonu ,dlatego taka jakość:oops::oops: Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='beka'] ale cudota.......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 o nie nie, nie może wrócić do schronu!!!!!!!!!!!! nie damy jej!! jaka ona podobna do niuni od beki! :loveu: to takie malutkie, łatwo ją przetrzymać w domu! macie coś na widoku, może gdzieś zostać?? Quote
beka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Wygląda jak szczenie z miotu mojej małej :( JAk wróci to napewno nie przeżyje :( A tu jeszcze raz maultka Quote
Recommended Posts