Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 funia napisał(a):tak ,kasia sprawdzała śpią sobie z nia .Dotykała jej cycochów i były mokre ,coć jajby wyssane .Wygląda ,ze bedzie Ok.Jutro ja jadę karmić szkielety ,Zajrze i napiszę Dzięki za informacje :) dla "szkielecików" byłby DT w Wwa, może się uda z transportem.. Potem będziemy myśleć nad ogłoszeniami i ew. DT dla tych maluchów. Quote
Bazyliah Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 posprawdzałam u znajomych - nic na tej trasie na razie się nie szykuje... Quote
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bardzo ciężko będzie coś znaleźć :-( jest opcja, ale wiem że za późno na to, że jeśli ktoś by do Sandomierza je jutro przywiózł to one by w poniedziałek rano pojechały do Warszawy, dokładniej do Rembertowa/Ząbek z moim tatą.. Tata jeździ co tydzień do pracy.. Nie jeździ jeden kolega, więc byłoby akurat miejsce..:roll: Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Soema napisał(a):Bardzo ciężko będzie coś znaleźć :-( jest opcja, ale wiem że za późno na to, że jeśli ktoś by do Sandomierza je jutro przywiózł to one by w poniedziałek rano pojechały do Warszawy, dokładniej do Rembertowa/Ząbek z moim tatą.. Tata jeździ co tydzień do pracy.. Nie jeździ jeden kolega, więc byłoby akurat miejsce..:roll: Kurczę, Rembertów to koło mnie, ale ja dopiero ok 16-stej w poniedziałek będę, także przechowanie byłoby konieczne. Quote
Soema Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 To w firmie, by ewentualnie posiedziały,... Ale to na przyszłość będziemy wiedzieć, że jak coś to mój tata może wziąć psy. Ja już do Krk jadę..:roll: Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A jak tam maleństwa i matka zastępcza? Ile teraz jest szczeniąt? Patrząc na Sigmę i Alfę nasuwa się wniosek, że dla tych szczeniaków, które się tam znajdą, każdy dzień jest na wagę złota (życia):roll: to jest najgorszy start dla maleństwa.. W krakowskim schronie szczeniaki naprawdę mają b. dobrze.. Quote
funia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Matka zastepcza spisuje się na medal,maluchy niby dobrze ale coś mi się kolory szczeniat nie zgadzają .Wczoraj były dwa białe i jeden ciemniejszy .Czyżby któryś umarł i podłożyli innego:shake:.Muszę porównac zdjęcia .Maluchy wybabrane były chyba w kupie ,jakies takie brudne i bardzo zlizywały mi z rąk jedzenie .Kupiłam im juniora w puszce ,ale one jeszcze nie bardzo potrafia jeść ,ale widać ze apetyt jest .Mam nadzieję ,ze mamka daje radę.Kochana sunia taka wychudzona jest ,Jej dzieci uśpione zostały:-( Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 To aż takie cuda się tam dzieją.. Dużo nowych szczeniąt jest? Quote
Tola Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Szczeniak ze Szczebrzeszyna, o którym pisała funia Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 On jest mniej więcej wielkości szczenięcia owczarka czy mniejszy? Biedny.. Sigma z Alfą i Nancy właśnie się gryzą i ganiają po mieszkaniu :) Quote
funia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Soema napisał(a):On jest mniej więcej wielkości szczenięcia owczarka czy mniejszy? Biedny.. Sigma z Alfą i Nancy właśnie się gryzą i ganiają po mieszkaniu :) Taki niby onek ,pewnie taki mniejszy będzie .Ale co to robić z nim? Quote
funia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Czyli ,szkieletorki wracaja do zdrowia skoro tak dokazują:razz: Quote
Soema Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 funia napisał(a):Czyli ,szkieletorki wracaja do zdrowia skoro tak dokazują:razz: Oj, wracają. :razz: Szaleństwo istne.. W nocy myślałam, że zawału dostanę, bo one wielkie panny, śpią na kocyku.. na fotelu :eviltong: i co chwile któraś zlatywała, bo się zrzucały. Potem się uspokoiły na szczęście :) Apetyt mają przeogromny.. Nabierają masy, ale kaszlą :roll: ale dajemy leki, witaminy. Mam nadzieję, że będzie okey już niedługo :) Quote
funia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 NAPEWNO ,POD TAKA WSPANIAŁĄ OPIEKA NIE BEDZIE INACZEJ:cool3: Quote
robkowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Funiu, czy to jest watek Sigmy i Alfy, Iwana i Iwy czy jeszcze innych maluchów? Przejrzałam kilka ostatnich stron ale całości nie jestem w stanie przejrzeć czy temu maluchowi ze Szczebrzeszyna robić ogłoszenia? jeśli tak na której stronie jest opis jego albo innego któremu trzeba zrobić ogłoszenie? Quote
funia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Madzia dzięki, ten szczeniaczek ma juz dom . Quote
Soema Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 funia napisał(a):Madzia dzięki, ten szczeniaczek ma juz dom . Nic nowego nie ma?:oops::roll: Quote
funia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 W ten piątek ,byłam tylko zawieść karmę dla chorej suńki więc obchodu nie zrobiłam ,ale z tego co widziałam były dwa podrośniete .Jedna biała suczka i zółty piesek dzikus.Zrobię zdjecia ,ale dopiero za tydzień.. Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ku pokrzepieniu serc Biszkopt/ Gary zdjęcia z lutego i marca, on jest.. jamnikiem :diabloti: Quote
Tola Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jogi napisał(a):ło mamusiu, jakie cudo:crazyeye::loveu: I te uszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts