Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
tak ,kasia sprawdzała śpią sobie z nia .Dotykała jej cycochów i były mokre ,coć jajby wyssane .Wygląda ,ze bedzie Ok.Jutro ja jadę karmić szkielety ,Zajrze i napiszę

Dzięki za informacje :) dla "szkielecików" byłby DT w Wwa, może się uda z transportem..
Potem będziemy myśleć nad ogłoszeniami i ew. DT dla tych maluchów.

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ciężko będzie coś znaleźć :-( jest opcja, ale wiem że za późno na to, że jeśli ktoś by do Sandomierza je jutro przywiózł to one by w poniedziałek rano pojechały do Warszawy, dokładniej do Rembertowa/Ząbek z moim tatą.. Tata jeździ co tydzień do pracy.. Nie jeździ jeden kolega, więc byłoby akurat miejsce..:roll:

Posted

Soema napisał(a):
Bardzo ciężko będzie coś znaleźć :-( jest opcja, ale wiem że za późno na to, że jeśli ktoś by do Sandomierza je jutro przywiózł to one by w poniedziałek rano pojechały do Warszawy, dokładniej do Rembertowa/Ząbek z moim tatą.. Tata jeździ co tydzień do pracy.. Nie jeździ jeden kolega, więc byłoby akurat miejsce..:roll:

Kurczę, Rembertów to koło mnie, ale ja dopiero ok 16-stej w poniedziałek będę, także przechowanie byłoby konieczne.

Posted

To w firmie, by ewentualnie posiedziały,... Ale to na przyszłość będziemy wiedzieć, że jak coś to mój tata może wziąć psy. Ja już do Krk jadę..:roll:

Posted

A jak tam maleństwa i matka zastępcza? Ile teraz jest szczeniąt?
Patrząc na Sigmę i Alfę nasuwa się wniosek, że dla tych szczeniaków, które się tam znajdą, każdy dzień jest na wagę złota (życia):roll: to jest najgorszy start dla maleństwa..
W krakowskim schronie szczeniaki naprawdę mają b. dobrze..

Posted

Matka zastepcza spisuje się na medal,maluchy niby dobrze ale coś mi się kolory szczeniat nie zgadzają .Wczoraj były dwa białe i jeden ciemniejszy .Czyżby któryś umarł i podłożyli innego:shake:.Muszę porównac zdjęcia .Maluchy wybabrane były chyba w kupie ,jakies takie brudne i bardzo zlizywały mi z rąk jedzenie .Kupiłam im juniora w puszce ,ale one jeszcze nie bardzo potrafia jeść ,ale widać ze apetyt jest .Mam nadzieję ,ze mamka daje radę.Kochana sunia taka wychudzona jest ,Jej dzieci uśpione zostały:-(

Posted

On jest mniej więcej wielkości szczenięcia owczarka czy mniejszy? Biedny..
Sigma z Alfą i Nancy właśnie się gryzą i ganiają po mieszkaniu :)

Posted

Soema napisał(a):
On jest mniej więcej wielkości szczenięcia owczarka czy mniejszy? Biedny..
Sigma z Alfą i Nancy właśnie się gryzą i ganiają po mieszkaniu :)

Taki niby onek ,pewnie taki mniejszy będzie .Ale co to robić z nim?

Posted

funia napisał(a):
Czyli ,szkieletorki wracaja do zdrowia skoro tak dokazują:razz:

Oj, wracają. :razz: Szaleństwo istne.. W nocy myślałam, że zawału dostanę, bo one wielkie panny, śpią na kocyku.. na fotelu :eviltong: i co chwile któraś zlatywała, bo się zrzucały. Potem się uspokoiły na szczęście :)
Apetyt mają przeogromny.. Nabierają masy, ale kaszlą :roll: ale dajemy leki, witaminy. Mam nadzieję, że będzie okey już niedługo :)

• 3 weeks later...
Posted

Funiu, czy to jest watek Sigmy i Alfy, Iwana i Iwy czy jeszcze innych maluchów?
Przejrzałam kilka ostatnich stron ale całości nie jestem w stanie przejrzeć
czy temu maluchowi ze Szczebrzeszyna robić ogłoszenia?
jeśli tak na której stronie jest opis jego albo innego któremu trzeba zrobić ogłoszenie?

Posted

W ten piątek ,byłam tylko zawieść karmę dla chorej suńki więc obchodu nie zrobiłam ,ale z tego co widziałam były dwa podrośniete .Jedna biała suczka i zółty piesek dzikus.Zrobię zdjecia ,ale dopiero za tydzień..